QUOTE(Betukas @ 2010 08 09, 22:23)
Sveikute,
Kažkada buvau rodžiusi
Kai rasiu foto, parodysiu
Čia ne aš
...Aš irgi rašiau , kad parodytų tą psl.
Kas sakėt ,ar reik 1 kl. planų?
Man man mannnnnnnnn
Šiemet ir aš pradedu pupintis ir riešutintis
Vadovėlių rankose dar nečiupinėjau, t.y. nežinau ar jau yra parėję į mokyklą. Važiuosiu kitą savaitę, bus matyt. Tik jetau jetau, neužsakėm mokytojo knygos....O ten juk viskas
Kaip reiks dirbt...Valdžia neleidžia užsisakinėt, sako, jei reikia - nusipirkit pačios
pas mum jau simtas metu taip su mokytoju knygom
tai pirma atlyginima kaip ir padedi mokyklai: savo lesom issidazai kabineto grindis, susiperki visokius plakatus, raidynus, skaitynus, popieriu ir visas kitas reikiamas priemones, mokytoju knygas, pratybu sasiuvinius
jetau kaip mane tai nervina
vyras vakar juokes: normaliom aplinkybem darbuose visi ziuri, ka cia is darbo galima butu namuose priglaust, o mokykloj viskas is namu tempiama i darba ir dar savo lesom tvarkoma sava darbo vieta
Papildyta:
QUOTE(Atisar @ 2010 08 09, 20:59)
Dar praverstu zenklo daugiau/maziau isiminima palengvinantis plakatelis(pas mane buvo du gandrai - vienas issiziojes, o kitas suspaudes snapeli.)
butu labai saunu tie gandriukai, bet pati tikrai nenusipiesiu
o issikirpt didelius irgi nerasiu is kur
dabar visas savo mazgiu spalvinimo knygeles, kai jau prispalvina, tai privatizuoju ir issikarpau visus padoresnius paveikslelius
koleges dar daro taip: kopindamos isdidina tuos nespalvintus paveikslelius, po to pacios nusispalvina, issikerpa pasiklijuoja ant storesnio popieriaus, vel iskerpa ir naudoja klasiu pagyvinimui, o man ir spalvinit ne kas gaunas, nors teisybes delei, reiktu pasarasyt, kad dar nekart ir nebandziau, tik galvoju, kad neiseitu graziai nusispalvint