mergaitės, dar negavau slaptažodžio
O pas mus nusprendė kabinetų apžiūrą daryt, kai patys nieko neskiria, tai baisia gudrūs eit tikrint, kiek turi visko prisitempus iš namų
nepamenu ar INEX turėjo slaptažodį ar ne. dar prašo leliukomama. gal naujokėm spręskim visos kam duot, tarkim reiktų trijų senbuvių TAIP. sunku vienai atsirinkt, kas turėjo, o kas ne
QUOTE(vaiduuse @ 2010 09 16, 20:05)
mergaitės, dar negavau slaptažodžio
O pas mus nusprendė kabinetų apžiūrą daryt, kai patys nieko neskiria, tai baisia gudrūs eit tikrint, kiek turi visko prisitempus iš namų
nu ir sugalvojo
QUOTE(arden @ 2010 09 16, 21:35)
nepamenu ar INEX turėjo slaptažodį ar ne. dar prašo leliukomama. gal naujokėm spręskim visos kam duot, tarkim reiktų trijų senbuvių TAIP. sunku vienai atsirinkt, kas turėjo, o kas ne
lauksiu Jūsų nuosprendžio...
QUOTE(inuks @ 2010 09 16, 20:52)
elimak7, išsiųsiu greitu laiku tau žodelius. Dainuokit į sveikatą
O aš gal kaip nors fonogramą galėčiau gaut iš tavęs Įmestum gal į bendrą paštą, tai ir su kitomis kolegėmis gerais dalykais pasidalintum
Liūdna, kai kažkokis blogis įsisuka į sukauptą lobyną. Aš tik spėjau gauti slaptažodį, bet ten nosies savos įkišt nesuspėjau - pasirodo jau slaptažodį pakeitė Teisingas sprendimas Ir aš prašau naujojo priėjimo: auksoputa@gmail.com
O aš gal kaip nors fonogramą galėčiau gaut iš tavęs Įmestum gal į bendrą paštą, tai ir su kitomis kolegėmis gerais dalykais pasidalintum
Liūdna, kai kažkokis blogis įsisuka į sukauptą lobyną. Aš tik spėjau gauti slaptažodį, bet ten nosies savos įkišt nesuspėjau - pasirodo jau slaptažodį pakeitė Teisingas sprendimas Ir aš prašau naujojo priėjimo: auksoputa@gmail.com
o koks tas jusu bendras pastas???
[kažkaip nejauku pasidarė, kad yra tokių karvių, taip o ne kitaip norisi pavadinti, tokias žmogystas, kurios naikina svetimas gėrybes. Dabar man aišku pasidarė, kodėl mano adaptuotos programos I ir antrai klasei neatsirado pašte. Reikia daug atsargiau dalinti s informacija, nors... į kiekvieną žmogų neįlysi. Jei dar galima - tai ir man tuos stebuklingus žodelius į gmailą renatasar123@gmail.com būčiau dėkinga
sveikos, merginos
benarsydama supermamos puslapius uztikau jus - pradinukes.
as taip pat pradinuke, dirbu jau dvyliktus metus, patirtis dideja siemet esam antrokai.
tai ir as prasausi i jusu kolektyva, tikiuosi priimsit...
benarsydama supermamos puslapius uztikau jus - pradinukes.
as taip pat pradinuke, dirbu jau dvyliktus metus, patirtis dideja siemet esam antrokai.
tai ir as prasausi i jusu kolektyva, tikiuosi priimsit...
Ačiū už slaptažodį pasižadu jo niekam neplatinti.
elimak7, tikrinkis paštą. Dainelės žodžiai jau išsiųsti
QUOTE(inuks @ 2010 09 16, 22:18)
Ačiū už slaptažodį pasižadu jo niekam neplatinti.
aciu jau gavau lelius mano uzmigo tai dabar as bandysiu i jusu bendra pasta issiusti fonograma sios daineles
QUOTE(laurija @ 2010 09 15, 21:03)
norėčiau
jau išsiunčiau dar turiu žiemai - kalėdoms, jeigu reiks...
QUOTE(arden @ 2010 09 16, 20:35)
Taip turejau, daug ka esu atsisiuntus. Kaip tik statom spektakli Morka.
QUOTE(elimak7 @ 2010 09 16, 22:34)
aciu jau gavau lelius mano uzmigo tai dabar as bandysiu i jusu bendra pasta issiusti fonograma sios daineles
Issiunciau tortadienio daineles karake. Naudokites i sveikata