Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinukės,

NOrs dokumentai dar tikrai netvarkoj, jau planuoju kokią kelionę.. Gal galėtumėte pasidalinti įspūdžiais iš kokių įspūdingų ekskursijų? Esu iš Naujosios Akmenės. Tai keliaujam į Šiaulius ir aplink. Važiavome traukiniu iki Šiaulių. Buvo smagu smile.gif Šiuo metu domina kelionė siauruku. Būtų labai puiku suorganizuoti tokią kelionę, nes trečiokams Pupoje yra su tais susijęs projektas. Gal kas kokių patarimų pažers? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2010 09 15, 20:51)
NOrs dokumentai dar tikrai netvarkoj, jau planuoju kokią kelionę.. Gal galėtumėte pasidalinti įspūdžiais iš kokių įspūdingų ekskursijų? Esu iš Naujosios Akmenės. Tai keliaujam į Šiaulius ir aplink. Važiavome traukiniu iki Šiaulių. Buvo smagu  smile.gif Šiuo metu domina kelionė siauruku. Būtų labai puiku suorganizuoti tokią kelionę, nes trečiokams Pupoje yra su tais susijęs projektas. Gal kas kokių patarimų pažers?  ax.gif

Tolokai jus nuo Anyksciu, mes tai planuojam rugs, 23 i Anykscius,ten pramogu laaaaaabai daug thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2010 09 15, 20:42)

** galiu pasiūlyti tik „Džimbos“ dainelių su fonogramom  4u.gif

norėčiau blush2.gif
Atsakyti
nengute neringa_zujiene@yahoo.com Bet jei netyčia ištrinta, tai bent aš čia prisistatyčiau ir sakyčiau "SOS, kas galit atstatykit vertybes, prišienavau..." O dabar tylu...
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2010 09 15, 20:55)
Tolokai jus nuo Anyksciu, mes tai planuojam rugs, 23 i Anykscius,ten pramogu laaaaaabai daug thumbup.gif

O iš kur Jūs esat, simba? Ką ten planuojate aplankyti? Mąstau, gal su kolege važiuojant kartu būt pigiau... Į Panevėžį, tuomet su siauruku pavažiuot...
Atsakyti
Sveikutes, ka tik bandžiau įeiti į bendrą pastą ir supratau, kad neįmanoma. Labai gaila, kad atsiranda tokių nesąžiningų kolegių, kurios naikina informaciją. Jau prieš kelias dienas pastebėjau, kad kai kurie laiškai ištrinti. Liūdna. Prašau atsiųsti slaptažodį adresu kudab.ir@gmail.com .
Atsakyti
sveikutės, keista ir man, nes net 2 kartus siunčiau laišką su 1 kl. CS ir SE programom, bet jo bendrame pašte taip ir neradau g.gif Gerai, kad ir aš vakar suspėjau parsisiųst naudingą medžiagą, o šiandien jos nebėr g.gif
Prašau nepamiršti ir manęs - vaiduuse@gmail.com
Su pirmokėliais darėm vieną darbelį, kuriuo jie džiaugiasi, tai įdėsiu pasirodyt ir jums biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduuse: 15 rugsėjo 2010 - 20:46
nepamirškit ir manęs ...

jugeta

Kažkoks siaubas... Visada pasidžiaugdavau pradinukų paštu- taip gražiai jūs čia bendravote.... Pas mus dalykininkų pašte dažnai dėl to tenka pasibarti.... Žiūriu ir čia prasidėjo....

Sakot- netyčia? Jei nemoki- tai iš viso nelysk prie kompiuterio....
Atsakyti
sad.gif sad.gif sad.gif Liūdna, kad kažkas taip neatsakingai elgiasi. Vos kelias dienas nebuvau užklydus ir še tau, kaip iš giedro dangaus.
Ir aš norėčiau gauti naujus prisijungimo duomenis: nataliukas@turbodsl.lt
Atsakyti
Na va. Prieš kurį laiką siunčiau keletą stendų nuotraukėlių, bet jų pašte neliko, tai pagalvojau, kad daug vietos užėmė ir kažkas ištrynė verysad.gif Bet matosi, kad kažkam smagu "pažaisti".
Norėčiau ir aš toliau bendradarbiauti: a.raciene@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Ar jau pridavėt auklėtojo darbo planą? Aš dar vis nepabaigiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2010 09 15, 22:10)
Ar jau pridavėt auklėtojo darbo planą? Aš dar vis nepabaigiu  blush2.gif

Mums iki pat spalio pirmos dave laiko thumbup.gif - bet jau pradejau.. Toli iki galo doh.gif
Atsakyti