NOrs dokumentai dar tikrai netvarkoj, jau planuoju kokią kelionę.. Gal galėtumėte pasidalinti įspūdžiais iš kokių įspūdingų ekskursijų? Esu iš Naujosios Akmenės. Tai keliaujam į Šiaulius ir aplink. Važiavome traukiniu iki Šiaulių. Buvo smagu Šiuo metu domina kelionė siauruku. Būtų labai puiku suorganizuoti tokią kelionę, nes trečiokams Pupoje yra su tais susijęs projektas. Gal kas kokių patarimų pažers?
QUOTE(rutagra @ 2010 09 15, 20:51)
NOrs dokumentai dar tikrai netvarkoj, jau planuoju kokią kelionę.. Gal galėtumėte pasidalinti įspūdžiais iš kokių įspūdingų ekskursijų? Esu iš Naujosios Akmenės. Tai keliaujam į Šiaulius ir aplink. Važiavome traukiniu iki Šiaulių. Buvo smagu Šiuo metu domina kelionė siauruku. Būtų labai puiku suorganizuoti tokią kelionę, nes trečiokams Pupoje yra su tais susijęs projektas. Gal kas kokių patarimų pažers?
Tolokai jus nuo Anyksciu, mes tai planuojam rugs, 23 i Anykscius,ten pramogu laaaaaabai daug
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2010 09 15, 20:42)
norėčiau
QUOTE(simba3 @ 2010 09 15, 20:55)
Tolokai jus nuo Anyksciu, mes tai planuojam rugs, 23 i Anykscius,ten pramogu laaaaaabai daug
O iš kur Jūs esat, simba? Ką ten planuojate aplankyti? Mąstau, gal su kolege važiuojant kartu būt pigiau... Į Panevėžį, tuomet su siauruku pavažiuot...
sveikutės, keista ir man, nes net 2 kartus siunčiau laišką su 1 kl. CS ir SE programom, bet jo bendrame pašte taip ir neradau Gerai, kad ir aš vakar suspėjau parsisiųst naudingą medžiagą, o šiandien jos nebėr
Prašau nepamiršti ir manęs - vaiduuse@gmail.com
Su pirmokėliais darėm vieną darbelį, kuriuo jie džiaugiasi, tai įdėsiu pasirodyt ir jums
Prašau nepamiršti ir manęs - vaiduuse@gmail.com
Su pirmokėliais darėm vieną darbelį, kuriuo jie džiaugiasi, tai įdėsiu pasirodyt ir jums
nepamirškit ir manęs ...
jugeta
Kažkoks siaubas... Visada pasidžiaugdavau pradinukų paštu- taip gražiai jūs čia bendravote.... Pas mus dalykininkų pašte dažnai dėl to tenka pasibarti.... Žiūriu ir čia prasidėjo....
Sakot- netyčia? Jei nemoki- tai iš viso nelysk prie kompiuterio....
jugeta
Kažkoks siaubas... Visada pasidžiaugdavau pradinukų paštu- taip gražiai jūs čia bendravote.... Pas mus dalykininkų pašte dažnai dėl to tenka pasibarti.... Žiūriu ir čia prasidėjo....
Sakot- netyčia? Jei nemoki- tai iš viso nelysk prie kompiuterio....
Liūdna, kad kažkas taip neatsakingai elgiasi. Vos kelias dienas nebuvau užklydus ir še tau, kaip iš giedro dangaus.
Ir aš norėčiau gauti naujus prisijungimo duomenis: nataliukas@turbodsl.lt
Ir aš norėčiau gauti naujus prisijungimo duomenis: nataliukas@turbodsl.lt
Na va. Prieš kurį laiką siunčiau keletą stendų nuotraukėlių, bet jų pašte neliko, tai pagalvojau, kad daug vietos užėmė ir kažkas ištrynė Bet matosi, kad kažkam smagu "pažaisti".
Norėčiau ir aš toliau bendradarbiauti: a.raciene@gmail.com
Norėčiau ir aš toliau bendradarbiauti: a.raciene@gmail.com
Ar jau pridavėt auklėtojo darbo planą? Aš dar vis nepabaigiu
QUOTE(vaiduuse @ 2010 09 15, 22:10)
Ar jau pridavėt auklėtojo darbo planą? Aš dar vis nepabaigiu
Mums iki pat spalio pirmos dave laiko - bet jau pradejau.. Toli iki galo