Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinukės,

QUOTE(smilga1972 @ 2010 09 14, 20:11)
Visose užplanuotose mokyklose? Ar pas jus konkrečiai?  blush2.gif  ax.gif  g.gif

Likiškėliai rodos lapkritį, o visos likusios 2011 m. I ir II ketv.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2010 09 14, 21:17)
Likiškėliai rodos lapkritį, o visos likusios 2011 m. I ir II ketv.

Ačiū, žinosiu nors maždaug kada tikėtis mirksiukas.gif . Viskas ateina ir praeina, ir šitas drakonas nuskris mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, tema į pabaigą, kas kurs naują, kad vėl neišsibarstytumėm? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2010 09 14, 20:49)
Pas mus ir pavaduotoja stebėjusi pamoką visada pasako 3 pliusus ir 3 minusus. Būna kartais juokinga mintyse, kai nelabai turi prie ko prikibti ir minusai būna tokie nereikšmingi...  lotuliukas.gif 
Padėjėja dirba tik su kurčia mergaite. Pirmoj ir antroj klasėj buvo nuolatos, aiškino visas nurodytas užduotis. Šiemet tik dalį pamokų būna, nes dėl lėšų trūkumo dalijamės dviese vieną padėjėją  doh.gif . Šiaip pradžioje labai nervinausi, nes visgi svetimas žmogus nuolatos klasėje (kaip ir auditas, aš jau pripratus prie svetimų akių  lotuliukas.gif ), bet dabar džiaugiuosi, nes man nereikia nuolatos būti prie mergaitės (jai viską asmeniškai reikia aiškinti), galiu dirbti su klase. Nors turiu ir daugiau spec poreikių vaikų, bet su jais dirbti lengviau, turiu patirties  blush2.gif .
Mums pasakė, kad metų gale, bet nepatikslino kokių metų - kalendorinių ar mokslo  ax.gif , tai užtai ir pradedu bijoti  lotuliukas.gif .

O čia kaip jūs žinot? Išduokit paslaptį ir man, nes aš irgi iš ten  mirksiukas.gif

o kaip padėjėja ar pamokoje netrukdo, jei ji aiškina užduotis, tai vis dėlto ar neblaškomi kiti vaikai?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2010 09 14, 21:47)
o kaip padėjėja ar pamokoje netrukdo, jei ji aiškina užduotis, tai vis dėlto ar neblaškomi kiti vaikai?

Netrukdo ax.gif , kadangi mergaitė kurčia, tai aiškina ženklais, vaizdžiai piešdama, rodydama ir balso praktiškai nereikia ax.gif . Šiek tiek skaito iš lūpų, bet galima tarti žodžius be balso mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 15 rugsėjo 2010 - 06:09
Kalbejot apie pasiekimu knygeles ir vertinima jose, tai manasis parsinese jau mokykloj patvirtinta pradinuku pasiekimu knygele, kurioj prie kiekvieno dalyko menesio pabaigoj tures buti i langeli parasytas ivertinimas arba pasiekimu lyg.. Dar testo gauti taskai+lygis, kuri atitinka... Zodiniam vertinimui (pagyrimai ir t.t) paliktas tik mazas gabaliukas (gal 5*14cm ar net mazesnis...). Zodziu, neapsisunkino mokytojos smile.gif .
Atsakyti
O kur iš pašto dingo filmukas apie vaikučio vystymąsi unsure.gif verysad.gif blush2.gif ?????
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2010 09 14, 20:14)
Tai jei ruoši atskiras užduotis vaikams, tai nenaudoji pratybų ar kaip? g.gif

Naudoji, tik ne visiems vienodai skiri užduotis - kam sunkiau sekas ar lėčiau dirba, duodi mažiau (pvz. tik pusę eilutės parašyt), kitiems ir papildomų užduočių priruoši.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2010 09 15, 12:06)
O kur iš pašto dingo filmukas apie vaikučio vystymąsi  unsure.gif  verysad.gif  blush2.gif ?????

tikrai dingo unsure.gif įdomu kodėl? g.gif kažkuri naudojotės www.mokinukai.lt ir kalbėjote apie nuolaidas. Ar jos jau baigėsi? gal kam pavyko pasisiųsti filmukų? blush2.gif
Atsakyti
[quote=smilga1972,2010 09 15, 12:06]O kur iš pašto dingo filmukas apie vaikučio vystymąsi  unsure.gif  verysad.gif  blush2.gif ?????
[/quote]

Sveikutes smile.gif
filmuka "sukonstravau" ir idejau. Mano mokinukams labai patiko. Jis tikrai neblogas, mano manymu ax.gif Tik gaila, kad dingsta kazkur g.gif

Jei reikia, galiu bandyti dar karta imesti i musu pasta mirksiukas.gif
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vildinga: 15 rugsėjo 2010 - 16:19

Aš spėjau vakar parsisiųsti, bet šiandien atsidariau ir pamačiau, kad nėra g.gif ... Pasirodė labai keista g.gif ... O filmukas thumbup.gif jėga, labai patiko. Ir dukrytei ketvirtokei vakar parodžiau, tai labai patiko, daug kuo stebėjosi mirksiukas.gif . Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 15 rugsėjo 2010 - 15:59
QUOTE(Natele @ 2010 09 14, 15:44)
Nusiunciau i bendra pasta 3  nuotraukeles. Tik pamirsau parasyt, kad kairej pusej Bendrosios programos numatomi pasiekimai (siektini rezultatai), o desinej - Mokymo or mokymosi turinys (kaip ir temos skamba). Kadangi kazkodel gmail pastrigo, tai rasau cia.

Arba nematau pašte, arba kažkas ištrynė verysad.gif
Atsakyti