Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinukės,

QUOTE(ninkute @ 2010 09 11, 20:58)
Saugiam eismui, civilinei saugai ir priešgaisr. skirta 18 valandų. Mes neintegruojame į pamokas, o planuojame prie klasės vadovo darbo ir dienyne pildome prie klasės vadovo.

o mes turim integruot, ir dar pridėjo prevencijos temų blink.gif
leliuko mama, aš dar irgi nepasirašiau, o ryt turiu priduot, tik man pirmokams reikia, tai dabar sėdžiu ir kuriu biggrin.gif
inuks, priimam tave mielai, tik tu paštan dar vieną laiškutį parašyk ir paprašyk mūsų vyriausios biggrin.gif Loretos slaptažodžio biggrin.gif
Atsakyti
man tai tas vertinimas irgi kazkoks kosmaras. Jei dirbti vertinti kaip priklauso, tai nuo rasymo galvos nepakeltum. Mes irgi turim savo knygeles ir savo vertinimo sistema pasitvirtine. Raides L -labai gerai, G- gerai, P- pakankamai, S- silpnaiN-neatliko.Praktiskai tai penkiabale sistema, bet tevams viskas labai aisku ir suprantama. Rasant testus Kiseliovo isvedu procenta kiek atliko teisingai.
Atsakyti
labos 4u.gif atrodo apsimėčiau su popieriais. svarbiausia auklėtojos veiklos planas (jei kam reikia, pavyzdį galiu įmest į paštą), pas mus nuspręsta naudotis ilgalaikiu planu, tai tiko iš interneto, tik klasės charakteristiką parašiau. pas mus šiais metais . dienynai, tai popierinį reikės tik rugsėjui ir visus titulinius supildyt, toliau viskas bus elektroniniam. gavau savo prisijungimą, bet iki šiol net neprisijungiau blush2.gif nebuvo kada, o mokytojų kambary jau kabo sąrašas kas buvo prisijungęs, o kas ne doh.gif manęs šią savaitę laukia bylų tvarkymas, o dar ne visi tėvai grąžino sutartis užpildytas ir gimimo liudijimų kopijas pristatė, įtariu teks eit ieškot į namus keleto, nes kitaip negaliu nei sutarčių pristatyt, kad užregistruotų, nei bylų
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2010 09 11, 19:04)
ir aš manau, kad tokie vertinimai -absurdas. Nematau nieko blogo , kai vertinama pažymiais - paprasta, informatyvu, mažai laiko sugaištama ir mokytojui, ir tėvams. Juk penktokai vistiek bus vertinami pažymiais, tai kam dar painiot viską  g.gif
Baik sirguliuot, imk karštos arbatos ir degtinės - padeda  thumbup.gif  lotuliukas.gif
O kuriai klasei tau reikia SE ir kt.?

tai kad alkoholio nevartoju ax.gif turbut todel ir limpa visos zarazos doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif medu, biciu duonele, arbatas ir vitamina c saujom pilu i save, bet neikimba i mano varvancia nosi,nors siandien jau viskas normoj, su vaikais, buvo iki misko nukile, gryno oro uzsikraut.
turiu pirmokus, tai man reik visko, kas su jais susije ax.gif
kurpiu klases vadovo veiklos programa, prisikapsciau iki gruodzio, dabar prisedau toliau lipdyt blink.gif
Atsakyti
pauliauirmosmamyte, pasiųsiu savo veiklos planą pirmokų o slogai sako labai gerai česnakų sultys maišytos su aliejum ir tept panosę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2010 09 12, 18:07)
pauliauirmosmamyte, pasiųsiu savo veiklos planą pirmokų o slogai sako labai gerai česnakų sultys maišytos su aliejum ir tept panosę  mirksiukas.gif

to dar nebandziau, reiks pabandyt.
aciu uz planukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2010 09 12, 16:00)
leliuko mama, aš dar irgi nepasirašiau, o ryt turiu priduot, tik man pirmokams reikia, tai dabar sėdžiu ir kuriu  biggrin.gif

as turiu pirmai klasei, tik seni, tai kazi ar tau tiktu, galeciau atsiust.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2010 09 11, 20:58)
Saugiam eismui, civilinei saugai ir priešgaisr. skirta 18 valandų. Mes neintegruojame į pamokas, o planuojame prie klasės vadovo darbo ir dienyne pildome prie klasės vadovo.

Tai visų turi būti po 6 val? Ar rašote kažkaip atskirai tas temas kažkur ir tvirtinat? Kaip dalinatės bėgant klasei iš klasės? Gal susitarę esate, kurioj klasėj kokią temą imat? Ar kiekviena mokytoja individualiai savo nuožiūra?
Na ir tardytoja aš doh.gif Kaip pupas į sieną šitiek klausimų pavariau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nengute @ 2010 09 12, 19:47)
Tai visų turi būti po 6 val? Ar rašote kažkaip atskirai tas temas kažkur ir tvirtinat? Kaip dalinatės bėgant klasei iš klasės? Gal susitarę esate, kurioj klasėj kokią temą imat? Ar kiekviena mokytoja individualiai savo nuožiūra?
Na ir tardytoja aš  doh.gif  Kaip pupas į sieną šitiek klausimų pavariau  ax.gif

Saugiam eismui 12 val. civilinei ir priešgaisrinei 6 val. temas turime pasidarę kiekvienai klasei ir kiekviena mokytoja turi.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2010 09 13, 19:45)
Saugiam eismui 12 val. civilinei ir priešgaisrinei 6 val. temas turime pasidarę kiekvienai klasei ir kiekviena mokytoja turi.

gal galite imesti 1-2-3klasei, nes as dirbu su trimis ACIU
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2010 09 13, 20:21)
gal galite imesti 1-2-3klasei, nes as dirbu su trimis ACIU

Įmesiu poryt, nes truputį koreguojame priešgaisrinę saugą.
Atsakyti
QUOTE(inuks @ 2010 09 12, 14:16)

Daug čia diskutavot apie vertinimą. Nuo praeitų metų atsiradus lygiams kontrolinius darbus pradėjom vertinti A, P, Pt, N raidėmis. Bet man tai yra tie patys pažymiai - tik ne dešimtbalė, o keturbalė sistema.

As tai tuos lygius kaip balus suvokiu, tik i 1 2 balai telpa - A-10,9, P- 8,7, Pt-6,5 ir gal dar 4,...
Atsakyti