Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinukės,

QUOTE(smilga1972 @ 2010 09 07, 17:50)
Nėra už ką. Kuo galėsiu tuo padėsiu  4u.gif . Šiaip karaoke disku dar turiu, jeigu reikia kokių tai sakykit  blush2.gif
Papildyta:
Persiunčiau ir sąrašą  bigsmile.gif

ačiū už viską.
Aš nusiunčiau tarptautinius tyrimus 4 klasei. gal sudomins?
Atsakyti
QUOTE(BalBal @ 2010 09 07, 17:42)
sveikos,
norėjau paklausti, kaip su vertinimu jūsų mokykloje?kokias naudojate pasiekimų knygeles? o gal turite kokių nors lipdukų pavyzdžių? ar jau čia ir uždrausta sritis, kaip tie pažymiai? Ar informavote tėvus apie vertinimą, kokį nusako atnaujintos programos?

Mūsų mokykla pasitvirtino- išleido savo pasiekimų knygeles. Vyresniems vertinimas A, P,M , mažiems(pirmokams) klijuoja papildomai ir lipdukus. Apie vertinimą ir atnaujintas programas kalbame/kalbėsime per pirmą tėvų susirinkimą ax.gif
P.S. bandau surasti ir užsilikusius lipdukus, jei pavyks, nusiųsiu į paštą pvz. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeTa-BeTa: 07 rugsėjo 2010 - 17:00
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2010 09 07, 17:58)
Mūsų mokykla pasitvirtino- išleido savo pasiekimų knygeles. Vyresniems vertinimas A, P,M , mažiems(pirmokams) klijuoja papildomai ir lipdukus. Apie vertinimą ir atnaujintas programas kalbame/kalbėsime per pirmą tėvų susirinkimą  ax.gif
P.S. bandau surasti ir užsilikusius lipdukus, jei pavyks, nusiųsiu į paštą pvz. wink.gif

O mums išaiškino pavaduotoja, kad jokių lygių negali būti pasiekimų knygelėse (mėnesio vertinime), tai vietoj jų kažkokius dviračius išradinėjom, sukom galvas, kokiais žodžiais juos pakeisti (lyg ne tas pats būtų) g.gif . Kaip čia išeina - vienur galima, kitur neleidžia g.gif pievos kažkokios doh.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 07 rugsėjo 2010 - 17:10
mes turime savo patobulintas pasiekimu knygeles
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2010 09 06, 19:57)

galiu pagelbeti su 4 klasei muzika pagal Lakstute, kuno kultura, daile toliau dirbu pagal sok vadovelius

Galetum ir man pagelbet??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2010 09 07, 18:09)
O mums išaiškino pavaduotoja, kad jokių lygių negali būti pasiekimų knygelėse (mėnesio vertinime), tai vietoj jų kažkokius dviračius išradinėjom, sukom galvas, kokiais žodžiais juos pakeisti (lyg ne tas pats būtų) g.gif . Kaip čia išeina  - vienur galima, kitur neleidžia  g.gif  pievos kažkokios  doh.gif ...

QUOTE(janiku @ 2010 09 07, 18:13)
mes turime savo  patobulintas pasiekimu knygeles

mes irgi jas „tobulinome“ doh.gif mums paaiškino, kad ką mokykla pasitvirtino tą ir turime ax.gif o kaip tada jūs, pavyzdžiui, ketvirtokus įvertinate? juk 5 kl. vis tiek bus vertinimas pažymiais.....
Papildyta:
QUOTE(simba3 @ 2010 09 07, 18:23)

ir man reikia pagalbos... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Musu mokyklos pradinukai irgi turi savo knygele, kasmet tobuliname. Bet jau nutobulinome iki to, kad neliko jokiu ivertinimu , tik lygiai pusmecio gale. Rasto darbus vertiname taip (SAKYKIM IS 15 ZODZIU PARASE 10 TEISINGAI). Ir nurodome pastabose, kokias klaidas dare, nu rasliavos tai yra. man tai nelabai patinka,ir aplamai galvoju, ar tevai supras, kai pvz pusmetyje atsiras PT lygis (patenkinamas). Juk tevams labiau aisku kai yra sioks toks vertinimas lyginamas prie pazymio, jiems tada paprasciau, rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2010 09 07, 19:23)

truputeli velaiu nes vyro gimtadienis o is kur jus paskolinciau visa segtuva. As is elektrenu
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2010 09 07, 18:45)
truputeli velaiu nes vyro gimtadienis o is kur jus paskolinciau visa segtuva. As is elektrenu

Is Ukmerges ax.gif
O gal turi kompe, tai butu labai fainai i el pasta gaut ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 07 rugsėjo 2010 - 18:06
QUOTE(simba3 @ 2010 09 07, 20:04)
Is Ukmerges ax.gif
O gal turi kompe, tai butu labai fainai i el pasta gaut ax.gif

nea eisiu tuoj skanuoti
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2010 09 06, 20:57)
galiu pagelbeti su 4 klasei muzika pagal Lakstute, kuno kultura, daile toliau dirbu pagal sok vadovelius

oi kaip noreciau, kad ir man pagelbetumete... buciau labai labai dekinga... vargstu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 07 rugsėjo 2010 - 18:32
QUOTE(leliuko_mama @ 2010 09 07, 20:31)
oi kaip noreciau, kad ir man pagelbetumete... buciau labai labai dekinga... vargstu...

sype kudree prisijungkite bus man lengviau
Atsakyti