Stiprybės visoms bitutėms:)
Vis dar ieškau kolegių, kurios savo pamokose naudojasi Smat lenta:) Atsiliepkite:) Būtų įdomu padiskutuoti ir pasidalinti patirtimi:)))
Ar yra mokytojų, kurios turi susikūrusios savo klasės tinklapius? Gal nepagailėtų savo patarimų, kaip tai padaryti?
gal galetumete pasidalinti savaitiniais planai 2 klasei pagal skaiciu sali pasauli muzika ir kuno kultura. ACIU
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2010 09 03, 20:22)
Sveikos
gal kokią gerą idėją turite dėl gimadienių sveikinimo klasėje? pernai žaidėme su komplimentais (darėme drugelius ir ant sparniukų rašėme komplimentus), nesugalvoju ką šiemet rinktis....
gal kokią gerą idėją turite dėl gimadienių sveikinimo klasėje? pernai žaidėme su komplimentais (darėme drugelius ir ant sparniukų rašėme komplimentus), nesugalvoju ką šiemet rinktis....
Mes pernai su antrokais gimtadienius švęsdavome taip: vaikai padaro atvirutę ant storesnio spalvoto popieriaus. Vieni piešia, kiti aplikuoja, kas kaip sugalvoja. Po to visų atvirutes susegame į vieną ir atrodo kaip knygutė. Viršelį padarau pati. Dar gimtadienio rytą uždėdavome ant galvos karūnėlę, kurią padarydavau irgi pati. ir visą dieną tas mokinys vaikšto su karūnėle. Po pamokų jau švenčiame gimtadienį, mokiniai lentoje užrašo linkėjimus. tai tiek.
http://www.dositey.c...sub_3-multi.php - matematikai
QUOTE(simba3 @ 2010 09 03, 17:17)
Neisivaizduoju, kaip reiks dirbt LT vadoveliu dar neturim , mokytoju knyga viena (vienas komplektas, tipo, pasidalinsit )Siaubas kazkoks.
O dar planai
O dar planai
Kosmaras
Papildyta:
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2010 09 03, 20:22)
Sveikos
As tai suniuka nusipiesusi turiu (taksiuka),jo kuna lankstau kaip armonikele, ten vaikai raso linkejimus. Vaikams patinka
sveikos, žiūriu ne vien aš vargstu su vadovėliais, įsivaizduokite gavau 2 dalis Naujasis šaltinis ir Skaičių šalį 1d., tai kokius planus galiu rašyt, jei dėl kitų dalių neaišku
QUOTE(rutagra @ 2010 09 04, 18:02)
Stiprybės visoms bitutėms:)
Vis dar ieškau kolegių, kurios savo pamokose naudojasi Smat lenta:) Atsiliepkite:) Būtų įdomu padiskutuoti ir pasidalinti patirtimi:)))
Ar yra mokytojų, kurios turi susikūrusios savo klasės tinklapius? Gal nepagailėtų savo patarimų, kaip tai padaryti?
Mokykloje Smart lenta yra, bet drąsos man ją naudoti stinga. Nors labai norėčiau išmokti
QUOTE(inuks @ 2010 09 04, 15:30)
QUOTE(inuks @ 2010 09 04, 17:19)
QUOTE(ninkute @ 2010 09 04, 18:41)
ačiū už idėjas Bet svarstau, kad reiktų kažko rimtesnio, juk jau ketvirtokai
QUOTE(nengute @ 2010 09 05, 11:10)
Mokykloje Smart lenta yra, bet drąsos man ją naudoti stinga. Nors labai norėčiau išmokti
pas mus irgi yra viena visai mokyklai (o mokykla labai didelė )
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2010 09 05, 10:20)
ačiū už idėjas Bet svarstau, kad reiktų kažko rimtesnio, juk jau ketvirtokai
Pas mus mokykla maža (214 mokinių ), o lentos net 3
Labukas
Su šventėm, deja, jau praėjusiom Stiprybės, kantrybės, kūrybiškų minčių
Aš blaškausi, kai burė vėjuje - čia mokykla, čia sergantys vaikai. Ruošiuos kitą savaitę į sanatorują...Galit įsivaizduot valdžios reakciją, kai pasakiau apie tai...Juk PIRMOKAI Kaio aš drįstu taip !!!!!!!!! O ape mūsų vaikus, nieks negalvoja Bet kaip nors...Vakar kurpiau planus teminius. Kaip jūs rašote? Pas mane grafos - tema, gebėjimai, val. sk., i ntegracija, vertinimas . Gal kas panašiai darote? Galėtume susikeisti. Jau pasidariau muzikai, kūno kult., pasauliui. Lietuvių naudosiu iš šok puslapio
Ai, o dėl gimtadienio, tai esam darę taip. Kieno gimtadienis, tą vaiką paguldom ant tapeto, apvedžiojam ir visi bendrom jėgom nupiešiams, nuspalvinam - tai ir būdavo dovana originalaus dydžio autoportetas visu ūgiu
O jau kiek klaidų padariau , atsiprašau
Sveikos mergytes. Gal galima ir man prie jusu prisideti? Esu taip pat pradinuke
QUOTE(laurija @ 2010 09 05, 11:15)
sveikos, žiūriu ne vien aš vargstu su vadovėliais, įsivaizduokite gavau 2 dalis Naujasis šaltinis ir Skaičių šalį 1d., tai kokius planus galiu rašyt, jei dėl kitų dalių neaišku
gal netoli elektrenu galeciau paskolinti mes nenaudojame