labos su švente, mielosios kolegės
pirma pamoka praėjo puikiai ir šiaip viskas vyko sklandžiai, taip bijojau, jaudinaus, o viskas ėjo kaip iš pypkės.
QUOTE(rutagra @ 2010 09 01, 00:29)
Su švente, PRADINUKĖS,
Papildyta:
Su švente, PRADINUKĖS, visų galų meistrės !!!!!!!!!!!!!!!!!
Trečiai klasei planus siųsti į pbendrą aštą?
Papildyta:
Su švente, PRADINUKĖS, visų galų meistrės !!!!!!!!!!!!!!!!!
Trečiai klasei planus siųsti į pbendrą aštą?
Sveikinu visas su svente. Linkiu dosnios sekmes, prasmingo zingeidumo iir malonios veiklos.
as priejimo i jusu bendra pasta dar neturiu, neuzsidirbau tai gerai butu i mano pasta bent jau muzika i sokis treciai klasei. nes kitus dalykus po truputi kol leliukas miega tai kaip ir baigiu rasyti
Papildyta:
Siaip tai kai isivaziuosi tai ir as perziuresiu savo spintas ir bandysiu kazka naudingo isssiusti i jusu pasta ir taip uzsitarnauti jusu pasitikejima
Su naujais mokslo metais mielos kolegės, kad visad būtume tokios draugiškos ir suprantančios viena kitą
QUOTE(simba3 @ 2010 08 31, 21:48)
Sveikos mamytes-koleges Kiek as cia "sedziu" SM, net nepagalvojau, kad tokia tema yra Ar priimsit mane i savo buri dalintis dziaugsmais ir vargais???
sveikutės, naujokėlės, žinoma, kad visas priimam, gi draugiškos esam
Mano pirmoji pamoka praėjo sklandžiai, buvau prikarpiusi klevo lapų, tai ant jų rašėm vardus ir kabinom prie medžio, šokom, darėm mankštą, piešėm popierinėms lėlėms veidukus, kalbėjomės apie atostogas. Paskui atėjo dvyliktokai mums pravesti pirmą pamoką, tai gerai, kad nedaviau priesaikos, nes jie buvo paruošę
O šiandien tai chaosas klasėje, kol priprasim ramiai sėdėt ir elgtis Grįžau namo išsisunkusi visa
Mano pirmoji pamoka praėjo sklandžiai, buvau prikarpiusi klevo lapų, tai ant jų rašėm vardus ir kabinom prie medžio, šokom, darėm mankštą, piešėm popierinėms lėlėms veidukus, kalbėjomės apie atostogas. Paskui atėjo dvyliktokai mums pravesti pirmą pamoką, tai gerai, kad nedaviau priesaikos, nes jie buvo paruošę
O šiandien tai chaosas klasėje, kol priprasim ramiai sėdėt ir elgtis Grįžau namo išsisunkusi visa
QUOTE(vaiduuse @ 2010 09 02, 17:31)
lygiai tas pats dar po pamokų metodinis, ataskaitų milijonas, darbų, vos klumpes namo parvilkau. paskambinau sūnaus mokytojai paklaust dėl prailgintos grupės, tai tiek ir tepaklausiau, kaip pradėjom apie darbą
pas mane pirmokai, šiandien dar leidau daugiau mažiau pasikalbėt, bet nuo rytdienos "imsiu į nagą", nes matau, kad yra keletas neblogų egzempliorių, kuriuos reikės pastoviai tramdyt
su su praejusia darbine/darbinga svente palinekesiu...turbut metu bent jau neblogesniu nei pernyksciai (visom prasmem) o gal ir geresni atsuoliuos
daugiau ka rasyt ner jegu, tokia bedvase, nors siandien vaiku ir neturejau, turejom veiklos planavimo diena, tai dirbom tik mokytojai, bet kazko nusikaliau
daugiau ka rasyt ner jegu, tokia bedvase, nors siandien vaiku ir neturejau, turejom veiklos planavimo diena, tai dirbom tik mokytojai, bet kazko nusikaliau
QUOTE(vaiduuse @ 2010 09 02, 17:31)
sveikutės, naujokėlės, žinoma, kad visas priimam, gi draugiškos esam :
Aciu,, kad pagaliau mus pastebejote Suprantu, rugsejo 1oji Visos uzsikasusios darbais
Pas mus tai siandien ir rytoj sutrumpintos pamokos, net neaisku kodel, bet mums tai gerai. Nors tik 3 pamokas vedziau, bet irgi privargau juodai. Sunku visgi po atostogu
QUOTE(linastri @ 2010 09 02, 19:29)
pas mus taip pat rimti darbai prasidės tik nuo kitos savaitės.Ir gerai, o tai ir taip šiandien jaučiuosi lyg kalnus vertusi
Jooo, matyt visoms cia taip, po siandienos darbo
As tai net nezinau, kaip cia reiks dirbt, nes beturim dar vadoveliu lietuviu kalbos, kada atves, neaisku
dar kart paklausiu gal pačios savo auklėtinius mokot ir anglų kalbos, ne tik matematikos, lietuvių? su kokiais vadovėliais dirbat įdomu
QUOTE(fishke @ 2010 08 31, 20:23)
labuka, o gal tarp jūsų yra tik pradinukams dėstančių anglų kalbą?