Dar viena idėja: bitutė ir medaus koriukai. Atsiskaito vaikas perskaitytą knygutę ir nuspalvina vieną koriuką
Noriu jums parodyti, gal kas rugsėjo pirmajai panaudosit šią mintį
http://www.15min.lt/...s-arbuzas-12964
http://www.15min.lt/...s-arbuzas-12964
QUOTE(Natele @ 2010 08 28, 21:33)
Kazka buvau pasirasius ekspromtu, kai reikejo kaip pirmoku mokytojai pasisakyt, Pabandysiu rast, bet nepazadu - viskas namuose sugrusta, netelpa (taip jau yra, kai pastovios darbo vietos neturi...) - galiu but ir ne vietoj kur padejus .
Natele, butu labai malonu, jei pagelbetum
oi, papasakociau as jums, tokiu siaubu is musu darbo, bet per viesa tai liudina, nes supranti , kad is tarybiniu laiku, mes sunkiai brendam
QUOTE(ikeja @ 2010 08 29, 21:22)
Natele, butu labai malonu, jei pagelbetum
oi, papasakociau as jums, tokiu siaubu is musu darbo, bet per viesa tai liudina, nes supranti , kad is tarybiniu laiku, mes sunkiai brendam
ne baisesniu nei pas mus kai mokytoja visus virsininkus ir keleta tevu teisman paduoda
QUOTE(jugeta @ 2010 08 29, 19:50)
Noriu jums parodyti, gal kas rugsėjo pirmajai panaudosit šią mintį
ačiū
QUOTE(ikeja @ 2010 08 29, 20:22)
oi, papasakociau as jums, tokiu siaubu is musu darbo....
QUOTE(janiku @ 2010 08 29, 20:29)
... teisman paduoda
Visokių knygų galima parsisiųsti http://books.better-....tv/knygos.html Gal kam pravers.
mano kolegė labai gražiai sugalvojo, kaip registruot perskaitytas knygas - ogi ji padarė ant sienos "knygų lentyną" (prilipdė kaip lentynas popierines juosteles) ir prispausdino knygų nugarėlių, ant kurių vaikai užrašydavo perskaitytos knygos autorių ir pavadinimą, o kraštinė lentynos knyga būdavo tokia kaip paguldyta (gal suprasit, ką noriu pasakyt, nes nuotraukos neturiu). Kiekvienam vaikui buvo skirta viena "lentyna", į kurią jis "dėdavo" savo perskaitytas "knygas". Atrodė ta "knygų" siena labai gražiai
Sveikos... Užklasiniam skaitymui paskatinti esu dariusi aitvariukus. Juos atsispausdinau ant spalvotų lapų (nedidelius. Kokie 4 tilpdavo ant A4 formato lapų) ir priklijuodavau medžiaginę spalvotą juostelę. Perskaitys vaikai knygutė ir klijuoju kaspinėlį ant aitvaro uodegytės. Gaudavosi spalvotas dangus. Pas mus mokykloje kitos mokytojos statė pilis Vaikai perskaito knygą - ir gauna "plytą"
O dėl draugystės su kolegomis pedagogais, viena dėstytoja metė tokią mintį, kuri dar lig šiolei neduoda man ramybės : gydytojai stoja mūru už savo kolegas. Nedažnai išgirsi, jog jie kaip nors šmeižtų vieni kitus.. O tarp pedagogų tokie atvejai dažni:(
O dėl draugystės su kolegomis pedagogais, viena dėstytoja metė tokią mintį, kuri dar lig šiolei neduoda man ramybės : gydytojai stoja mūru už savo kolegas. Nedažnai išgirsi, jog jie kaip nors šmeižtų vieni kitus.. O tarp pedagogų tokie atvejai dažni:(
Sveikos koleges. Ir as jungiuosi prie jusu. Per tas intrigas darbe ir man tenka palikti suneli 8men. ir iseiti i darba. Maniskis neseniai uzmigo tai nusprendziau pasiieskoti planu treciai klasei, nes kol kas pagal naujus neesu dirbusi, nes tuo metu buvau dekretinese. Tai niekaip negaliu rasti muzikos ir choreografijos planu treciai klasei Gal kas galite padeti???
QUOTE(laurija @ 2010 08 29, 12:07)
Šiemet turėčiau turėti 21 valandą, bet dar etika kabo ant plauko
O užklasiniam skaitymui praeitais metais mes turėjom kiekvienas savo medelį ir už perskaitytą knygutę medelis pražysdavo baltu žiedeliu. Kai kurių medeliai pabaigoje mokslo metų labai gražiai atrodė
Šiemet orentuosimės į vėjo malūnus. Tai galvoju, kad perskaitytas knygutes "kaupsim" maišuose