Sveikos kur visos dingusios?
[quote=smilga1972,2010 08 23, 06:59]
Taigi pusę pašto dėžutės užims , dar palauksiu, jei kitų patarimų nebus, tai kelias įdėsiu į pašto dėžutę .
[/quote]
[quote=smilga1972,2010 08 23, 15:26]
[quote=andzelika,2010 08 23, 15:00]
Jos tikrai garsinės ("Gražiausios lietuviškos pasakos" ir t.t.). Žinoma, galima be jų apsieiti, pačiai paskaityti iš knygos, bet bent jau mano vaikai tai labai mėgsta klausytis aktorių sekamų kūrinių . ...
[/quote]
gal gali nors keletą įkelti, lauksim
**inuks, ačiū už kapitono istoriją
radau toki darbeliu puslapiuka, cia labaiu maziukams, bet manau, kai kas puikaiusiai tiktu ir pirmokams ar net didesniems:
My Webpage
My Webpage
Įdėjau į paštą kelias pasakas. Tikiuosi patiks
BETUK, kur sita zaraza ir pasigavai siuo metu?
SVEIKIT
SVEIKIT
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2010 08 24, 18:29)
Ačiū Ir mažoji sukarščiavo....ir kip reik apie darbą galvoti, kai vaikai serga ...
Atsiprašau, kad ne į temą
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2010 08 24, 14:51)
Nėr už ką. Smagu, jei kam patiko idėja ir džiaugiuos galėdama prisidėti prie jūsų lobyno
QUOTE(studija @ 2010 08 21, 18:43)
Situacija ir man nauja.Motina veza vaika i komisija ir vaikas bus adaptuotas,nes,kad reikia adaptuoti aisku nuo darzelio.Tai as dabar ir pati galvoju kaip man ta programa parsyti nepazistamam vaikui.
man panaši situacija buvo prieš 2 metus. Mergaitė atėjo iš priešmokyklinės grupės( joje praleido 2 metus) su programa. Tai aš dar 1.5 mėnesio ją stebėjau, peržvelgiau PPT nurodymus ir rašiau programą lietuvių klb ir matematikai. Bet mergina tokia, jog jai visiškai vienodai, ar Pupu ar Gilė ar paprasta Skaičių šalis. Aš džiaugiuosiu, jog baigę II klasę jau skiemenuojam, skaičiuojam 10 ribose be klaidų, jau bandom atlikti veiksmus iki 20, bet neperžengiant 10. O pernai ir pasaulio pažinimą lengvinau...
sveikutės, kolegės, o kas serga - sveikatėlės
Ryt jau į mokyklą Kažko dar netraukia bandau stendus pasiruošt, tai pusę dienos sėdžiu ir karpau raides Kai susidėliosiu ant sienos, bandysiu nufotografuot, ką pridirbsiu
Į planus dar nežiūriu, laiko yra, nes juos paruošt reikia iki rugsėjo 8 (jei nepasikeis).
lekiu apžiūrėt pašto dėžutės, gal ką prigriebsiu
Ryt jau į mokyklą Kažko dar netraukia bandau stendus pasiruošt, tai pusę dienos sėdžiu ir karpau raides Kai susidėliosiu ant sienos, bandysiu nufotografuot, ką pridirbsiu
Į planus dar nežiūriu, laiko yra, nes juos paruošt reikia iki rugsėjo 8 (jei nepasikeis).
lekiu apžiūrėt pašto dėžutės, gal ką prigriebsiu
QUOTE(*paprasta* @ 2010 08 23, 16:25)
aciu bet dar negreit ..dar du metai tai gal praeis baime
beje jei kartais reiktu kokiu patarimu ar galiu cia kaip pas profes klaust?ar pagelbesit jei ka? spali vel sesija
beje jei kartais reiktu kokiu patarimu ar galiu cia kaip pas profes klaust?ar pagelbesit jei ka? spali vel sesija
O kodel darbo bijai? Gi destytoja pagalbininka turesi (ar pas jus kitaip?). Jis ir uzves ,,ant kelio", ir patars, paaiskins - kontroliuos tavo darbo rasyma. As rasiau 2 bakalauro darbus (nes leido, kai dviguba specialybe). Tai mielu noru ir visus 4 buciau rasius - man zymiai geriau ir lengviau nei paskui egzaminams ,,kalt". Aisku, dabar zymiai lengviau, turint priejima prie kompiuterio... Man dar teko ranka viska rasyt ir perrasinet, o baigiant ir spausdinimo masinele vargt, nes moket uz spausdinima kompiuteriu man buvo prabanga (vienas darbas buvo net 80 puslapiu, tai butu teke puse atlyginimo atiduot, jei buciau dirbus tuo metu...) Aisku, turi netinget visus metus ir rast laiko stumt ta darba i prieki, kad neliktu paskutinei savaitei .
Papildyta:
I jusu pasta galeciau ikelt nebent nuotrauku su kokiais mano mokinuku darytais darbeliais - gal ir nieko labai gero, bet kadangi paciai kyla kokios mintys, tai gal ir nematyta koki uzmatytumet. Ar tiktu pasitikejimui ir slaptazodziui uzsitarnaut ? Blogai, kad skenerio neturiu - gal rasciau ir ka naudingesnio .
Igarsintu pasaku ( ,,Obuoliu pasakos", ,,Pelyte Zita", Asilo oda", Uodu pasakos", Graziausios pasakos maziesiems", Smagios pasakos maziesiems", ,,Pasakos telefonu", ,,Rudnosiuko istorijos") ir fonogramu kazkokiu irgi turiu, jei ka rasykit, teks ismokt ikelt.
sweikos noreciau ir as prisideti prie jusu jei galima
žinoma, kad galima, oi kaip smagu, mūsų ratas vis didėja
Sveikos!
Sveikos!
QUOTE(laurija @ 2010 08 25, 14:30)
kaip sekasi ruostis rugsejo pirmajai? gal kas kokiu minciu turi nes galva nedirba, o laikas bega ir laaabai noreciau tu fonogramu kur viena pradinuke minejo ir pasaku