labas,merginos,gal kuri rasete adaptuotus planus pirmokams pagal riesuta,gile,pupa,kaip tai daryti pagal sitas naujas programas,kokia forma?
QUOTE(studija @ 2010 08 21, 14:25)
labas,merginos,gal kuri rasete adaptuotus planus pirmokams pagal riesuta,gile,pupa,kaip tai daryti pagal sitas naujas programas,kokia forma?
Va čia tai man įdomu pasidarė kaip rašyti adaptuotus planus pirmokams? Tu juos jau pažįsti, iš kur žinai, kad reikia adaptuotos programos? Nu bent pas mus mokykloj dar tokios situacijos nebuvo, kad jau pirmokui nuo mokslo metų pradžios rašytume modifikuotą ar adaptuotą programą.
Kartais iš darželio jau ateina su diagnoze, arba antrametis , nors šiaip jau modifikuotų ir adaptuotų vaikų nepalieka antriems metams (bent jau pas mus mokykloje) ... Įdomu
Tikrai idomu... Jei vaiko nepazysti ir nezinau jo sugebejimu bei mokymosi problemu, tai tikrai negali jam adaptuot programos . Nemanau, kad darzelis tokius smulkius aprasus rasytu - ko moka, ko ne...
Prisegu nuorodėlę,
joje pateikti įvairių dėžučių šablonai... kurias galima panaudoti įvairioje veikloje
tereikia tik atsispausdinti ir kibti į darbą My Webpage
joje pateikti įvairių dėžučių šablonai... kurias galima panaudoti įvairioje veikloje
tereikia tik atsispausdinti ir kibti į darbą My Webpage
Situacija ir man nauja.Motina veza vaika i komisija ir vaikas bus adaptuotas,nes,kad reikia adaptuoti aisku nuo darzelio.Tai as dabar ir pati galvoju kaip man ta programa parsyti nepazistamam vaikui.
QUOTE(studija @ 2010 08 21, 18:43)
Situacija ir man nauja.Motina veza vaika i komisija ir vaikas bus adaptuotas,nes,kad reikia adaptuoti aisku nuo darzelio.Tai as dabar ir pati galvoju kaip man ta programa parsyti nepazistamam vaikui.
Pakalbėkit su spec pedagoge - ji turetu geriau zinot, iki kada jus tas modifikuotas ir adaptuotas programas turite pateikti. Galbut ir yra galimybe vaika bent menesiuka stebeti, paskui tik rasyti... gal ir spec pedagoge padetu, su vaiku susipazinus rimciau.
[quote=BalBal,2010 08 20, 19:36]
[quote=nengute,2010 08 19, 11:14]
BalBal, gal ir tu galėtum savo ilgalaikiais 4 klasei pasidalinti?
Prižadu pasidalinsiu savo darbu, bet dar nebaigtas.
[/quote]
Papildyta:
Nebijok darbo rašymo. Jei prireiks dėl jo kokios pagalbos, rašyk - mielai pakonsultuosiu
Papildyta:
Turėtų PPT būti parašiusi išvadose rekomendacijas ugdymui, pagal tai trim mėnesiam ir rašoma, o po jų nauja ir jau žymiai tikresnė būna situacijos analizė ir planavimas arčiau realybės. Sėkmės
[quote=nengute,2010 08 19, 11:14]
BalBal, gal ir tu galėtum savo ilgalaikiais 4 klasei pasidalinti?
Prižadu pasidalinsiu savo darbu, bet dar nebaigtas.
[/quote]
Papildyta:
QUOTE(*paprasta* @ 2010 08 20, 20:54)
aciu uz priemima matosi kad pedagoges,tokios draugiskos
as nuo vaikystes svajojau buti mokytoja
liko dar 2 metai,studijuoju neakivaizdiniu Vilniaus kolegijoj...darba kazi kaip rasiu nes reikalauja patirties...na gal kaip nors savo rajone nes praktika cia atlieku...miestelis nedidelis gal kaip nors.
labai bijau kai reiks jau gintis ir rasyt ta paskutiniji darba....
as nuo vaikystes svajojau buti mokytoja
liko dar 2 metai,studijuoju neakivaizdiniu Vilniaus kolegijoj...darba kazi kaip rasiu nes reikalauja patirties...na gal kaip nors savo rajone nes praktika cia atlieku...miestelis nedidelis gal kaip nors.
labai bijau kai reiks jau gintis ir rasyt ta paskutiniji darba....
Nebijok darbo rašymo. Jei prireiks dėl jo kokios pagalbos, rašyk - mielai pakonsultuosiu
Papildyta:
QUOTE(studija @ 2010 08 21, 18:43)
Turėtų PPT būti parašiusi išvadose rekomendacijas ugdymui, pagal tai trim mėnesiam ir rašoma, o po jų nauja ir jau žymiai tikresnė būna situacijos analizė ir planavimas arčiau realybės. Sėkmės
QUOTE(studija @ 2010 08 21, 13:25)
Sveikos,
kiek žinau, adaptuotos ir modifikuotos programos pirmokams rašomos pasibaigus rugsėjo mėnesiui. Turėtum pasitikslinti pas pavaduotoją ar spec. ped.
aciu visoms,paziuresim ka parodys rugsejis,as irgi manau,kad bus duota laiko susipazinimui su vaiku