Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinukės,

QUOTE(22peliukas22 @ 2010 08 20, 12:48)
Sveika,
būrelio neturėjau, bet kažkada esu parsisiuntus ikt programas 1-4 klasėms. Persiunčiu į paštą.

labai ačiū 4u.gif , viena kitą mintį pritaikysiu
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2010 08 19, 21:09)
Su kairiu pelės klavišu pažymi norimą nukopijuoti puslapio adresą , ją nukopijuoji, dedi kursorių kurioje reikia teksto vietoje ir spaudi „įdėti“. Štai ir viskas  mirksiukas.gif  jeigu nori dėti paveikslėlio nuorodą, tada spaudi „IMG“(jį rasi virš rašymo lango) ir nukopijuotą nuorodą įdėsi ten....   4u.gif

Tai kad atrodo taip ir dariau ax.gif , bet vistiek ne taip išėjo blush2.gif ... Teks dar pabandyti g.gif . Taigi dar viena nuorodėlė su įvairiais piešinėliais, gal pravers įvairioms progoms
http://coloringbookfun.com/

P.S.Jėga, pavyko thumbup.gif !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 20 rugpjūčio 2010 - 12:49
aš noriu paklausti, kaip suprantu 3 klasei dar nėra išleistų nei pratybų, nei mokytojų knygų „Riešutas“ 3 klasei.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2010 08 20, 13:48)
P.S.Jėga, pavyko  thumbup.gif !!!

ačiū už nuorodą 4u.gif tikrai pavyko thumbup.gif
pagal šią lentelę, tai turėtų būti jau nauji g.gif http://www.sokvadove...liu-komplektai/ ir http://www.sokvadove...ika/riesutas_3/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeTa-BeTa: 20 rugpjūčio 2010 - 14:44
[quote=nengute,2010 08 19, 11:14]
BalBal, gal ir tu galėtum savo ilgalaikiais 4 klasei pasidalinti? ax.gif 4u.gif

Prižadu pasidalinsiu savo darbu, bet dar nebaigtas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BalBal: 20 rugpjūčio 2010 - 18:37
QUOTE(laurija @ 2010 08 20, 11:26)
sveikos!
gal kuri turėjote kompiuterių būrelį?

Aš turėjau visom pradinėm klasėm kiek tik metų dirbau.
Atsakyti
4u.gif gak kuri is jusu dirba mazakomplekteje su 3 klasemis?
Atsakyti
Pasidalinsiu viena idėja rugsėjo pirmai dienai, kurią pati jau gal kokius tris kartus panaudojus esu. Čia labiau tiktų kokiems antrokėliams, tečiokams. Mes pirmą dieną turėdavome darbelių pamoką. Prisiminę jau prabėgusias atostogas aptariame kokiom transporto priemonėm vaikai keliavo ir aš jiems pasiūlau paklausyti istorijos apie vieną laivo kapitoną. Bet tam mes turime turėti laivą. Taigi pakviečiu juos išsilankstyti laivelį. Po to seku istoriją - esmė yra ta, kad laivas patenka į audrą ir laivas sudūžta. Eigoje sekimo reikia nuplėšyti laivelio kampus, o pabaigoje išlankščius darbelį reikia pasakyti kokiu metų laiku kapitoną ištiko ši baisi nelaimė ( kapitonas nuskendo ).
Lentą galima papuošti dideliu laivu, kuriame paskui vaikai užsirašo savo vardus ir taip leidžiasi į devynių mėnesių kelionę po plačiuosius mokslo vandenynus.

Jeigu kuri suprato mano mintį ir ji jus sudomino, po savaitgalio galėsiu paštan įmesti visą kapitono istoriją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2010 08 19, 21:41)
taip tai mes  pioneer.gif buvusios, esamos ar būsimos pradinukės  mirksiukas.gif sveika prisijungus  4u.gif

aciu uz priemima matosi kad pedagoges,tokios draugiskos thumbup.gif
as nuo vaikystes svajojau buti mokytoja wub.gif
liko dar 2 metai,studijuoju neakivaizdiniu Vilniaus kolegijoj...darba kazi kaip rasiu nes reikalauja patirties...na gal kaip nors savo rajone nes praktika cia atlieku...miestelis nedidelis gal kaip nors.
labai bijau kai reiks jau gintis ir rasyt ta paskutiniji darba....
Atsakyti
QUOTE(inuks @ 2010 08 20, 20:32)

oi kokia puiki mintis, kaip tik man tinka, nes tema bus apie jūrą, laivelius, akmenėlius su vardais gaus kaip šių mokslo metų simbolį.... o pavasarį planuosime kelionę prie jūros ax.gif tik lentą puošime ne dideliu laivu, bet mažais laiveliais (padarėme pavasarį) ant kurių burių dabar rašysime linkėjimus mokslo metams thumbup.gif labai lauksiu laivo kapitono istorijos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mergele, varpelius pirkau žvejų parduotuvėj.
Le Ta- Be Ta, dėkui už planus smile.gif
paprasta, rasi darbą, tik nenusimink pirma laiko biggrin.gif
inuks, puiki tavo pirmoji pamoka thumbup.gif
janiku, dirbau tik su 2, ir tų dviejų klasių užteko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(andzelika @ 2010 08 20, 20:14)
Aš turėjau visom pradinėm klasėm kiek tik metų dirbau.

aš ir jau senokai turiu, bet taip norisi kažko įdomesnio g.gif
o kaip pas jus situacija buvo, jūs kursus baigėt ar turėjote kokį pažymėjimą, jei turėjote kompiuterių būrelį?

Betuk, kaip sekas su planais? gal reikia tęsinio?
Atsakyti