QUOTE(*paprasta* @ 2010 08 19, 21:35)
labas vakaras....kadangi temos pradzioje nebuvo aprasymo kas cia renkasi tai noriu pasitikslinti??ar cia pradinuku mokytojos? as studijuoju sita dalyka....tai pasidare smalsu....
taip tai mes buvusios, esamos ar būsimos pradinukės sveika prisijungus
Taip taip, mes - PRADINUKES
Dekui visoms uz puikias nuorodas
Dekui visoms uz puikias nuorodas
dėkui už idėją - pagalbos ranką panaudosiu
Kaip smagu, kad mūsų paštas vis pilnėja
Šiandien jau apsiprekinau - pripirkau pirmokams varpelių, traukto popieriaus (puošiu gėlėm nedažytas sienas, gėlės viduriuke vaikai pieš savo veidukus), pripirkau spausdintuvui dažų ir popieriaus, kad galėčiau ramiai dirbt
Bus vienas stendas, kuriame ant medžio kabinsim lapus su vardais, vėliau dar mažas vaikų nuotraukas užklijuosim
Šiandien jau apsiprekinau - pripirkau pirmokams varpelių, traukto popieriaus (puošiu gėlėm nedažytas sienas, gėlės viduriuke vaikai pieš savo veidukus), pripirkau spausdintuvui dažų ir popieriaus, kad galėčiau ramiai dirbt
Bus vienas stendas, kuriame ant medžio kabinsim lapus su vardais, vėliau dar mažas vaikų nuotraukas užklijuosim
QUOTE(vaiduuse @ 2010 08 19, 21:50)
šaunuolė gal ir mums įkvėpimo pirmai pradžiai atsiųstum? ar spausdintuvą turi klasėje ar namuose savo naudoji?
*o pagalbos ranka - idėja ačiū
Labas, pradinukės Labai smagu jus čia atrasti. Šitiek metų Supermamoj "gyvenau", bet jus užsekiau tik dabar Mielai jungčiausi į jūsų gretas, jei priimsit
Šiek tiek apie save: esu baigusi Marijampolės pedagoginėje mokykloje ikimokyklinę pedagogiką, toliau studijos tęsėsi VPU, kur įgijau pradinio ugdymo bakalaurą ir magistrą. Dirbu Vilniuje ir šis rugsėjis man jau bus 13-asis Klasėje pasitiksiu antrokėlius. Atrodo patirties jau kaip ir turiu, bet nerimo, rūpesčio ir klausimų nemažėja. Rodos kuo toliau, tuo mažiau žinau... o gal entuziazmo tiek nėra kaip jaunystėj ir kūrybingumas prigęso ( jau senstu )
Žodžiu, šaunu, kad jus čia radau
Šiek tiek apie save: esu baigusi Marijampolės pedagoginėje mokykloje ikimokyklinę pedagogiką, toliau studijos tęsėsi VPU, kur įgijau pradinio ugdymo bakalaurą ir magistrą. Dirbu Vilniuje ir šis rugsėjis man jau bus 13-asis Klasėje pasitiksiu antrokėlius. Atrodo patirties jau kaip ir turiu, bet nerimo, rūpesčio ir klausimų nemažėja. Rodos kuo toliau, tuo mažiau žinau... o gal entuziazmo tiek nėra kaip jaunystėj ir kūrybingumas prigęso ( jau senstu )
Žodžiu, šaunu, kad jus čia radau
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2010 08 19, 22:10)
šaunuolė gal ir mums įkvėpimo pirmai pradžiai atsiųstum? ar spausdintuvą turi klasėje ar namuose savo naudoji?
Koks ten įkvėpimas - dar nesusidėlioju, ką darysiu iš eilės, ką kalbėsiu, o dar užsakė su pirmokais pasisakyt prieš visą auditoriją Dar turiu vyrą įdarbint klasėj sienas padažyt, nes senoji mokytoja kai nusiėmė lentynas, taip ir liko visur juoduliai O užuolaidas teks irgi pačiai pirkt Spausdintuvą tai dažniausiai savo naudoju, užtat beveik kas mėnesį po kasetę tenka pirkt Dabar kitoj mokykloj reiks ir bendru pasinaudot, kiek galima viską iš namų tempt
Sveikinu visas naujokes, daugiau galvų - sėkmingesnis darbas
Sveikos,
O iš kur tu siunteisi?
Kur tu pirkai varpelių?
Aš praeitais metais irgi buvau padarius saulytės veidelį. Iškirpus rankelių, ant jų kiekvieno pirštelio tėvėliai rašė po palinkėjimą (vieną žodį) visai klasei ir suformavo saulytę. Buvo smagu žiūrėti kaip jie dirba, nusirašinėja, o po to daro kuo gražesnę saulytę, formuodami iš rankelių spinduliukus. Vaikai kelias dienas labai studijavo, dar vis pataisydavo.
Gal šiemet reikia duot tėveliams išspręsti kokį kryžiažodį, kad gautųs koks užrašas. Nu kaip nekyla mintys, tai ne tas žodis.
Tik žinau, kad su vaikais dainuosim telebimbam pėsčiųjų himną. Bus pasikartojimui apie saugų eismą. Tai tik tiek ir turiu minčių. Praeitais metais, tai saugiam sprendėm kryžiažodį, įmetus į paštą.
Aš praeitais metais irgi su medžiu taip žaidžiau. Stendas buvo visus metus. Rudenį ant giliukų buvau užklijavus vaikų nuotraukas, rašė savo vardą, žiemą pakeitėm snaigutėm, kurias patį kirpo ir vėl ta pačią nuotraukėlę klijavo, pavasarį žiedais pražydo mūsų medis. Šone dar apdėdavom paukščiukais ar kuo nors.
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2010 08 18, 14:30)
Sveikos gal kuri esate parsisiuntusi Šaltinio testus IV kl.? pernai siunčiau III kl. tai labai patiko, o šiemet jie jau išimti arba nerandu...
O iš kur tu siunteisi?
QUOTE(vaiduuse @ 2010 08 19, 20:50)
dėkui už idėją - pagalbos ranką panaudosiu
Kur tu pirkai varpelių?
Aš praeitais metais irgi buvau padarius saulytės veidelį. Iškirpus rankelių, ant jų kiekvieno pirštelio tėvėliai rašė po palinkėjimą (vieną žodį) visai klasei ir suformavo saulytę. Buvo smagu žiūrėti kaip jie dirba, nusirašinėja, o po to daro kuo gražesnę saulytę, formuodami iš rankelių spinduliukus. Vaikai kelias dienas labai studijavo, dar vis pataisydavo.
Gal šiemet reikia duot tėveliams išspręsti kokį kryžiažodį, kad gautųs koks užrašas. Nu kaip nekyla mintys, tai ne tas žodis.
Tik žinau, kad su vaikais dainuosim telebimbam pėsčiųjų himną. Bus pasikartojimui apie saugų eismą. Tai tik tiek ir turiu minčių. Praeitais metais, tai saugiam sprendėm kryžiažodį, įmetus į paštą.
Aš praeitais metais irgi su medžiu taip žaidžiau. Stendas buvo visus metus. Rudenį ant giliukų buvau užklijavus vaikų nuotraukas, rašė savo vardą, žiemą pakeitėm snaigutėm, kurias patį kirpo ir vėl ta pačią nuotraukėlę klijavo, pavasarį žiedais pražydo mūsų medis. Šone dar apdėdavom paukščiukais ar kuo nors.
QUOTE(Mergelė @ 2010 08 20, 10:15)
O iš kur tu siunteisi?
nepamenu jei žinočiau, tai gal ir ketvirtokams rasčiau buvau radusi Šaltiniopriedus ar kažkas pan. ....
P.S. bet jau vabaliukas koks fainuolis ačiū
sveikos!
gal kuri turėjote kompiuterių būrelį?
gal kuri turėjote kompiuterių būrelį?
QUOTE(laurija @ 2010 08 20, 11:26)
Sveika,
būrelio neturėjau, bet kažkada esu parsisiuntus ikt programas 1-4 klasėms. Persiunčiu į paštą.
Štai ką radau : http://www.sviesa.lt/lt.php/3138