Sveikos gal kuri esate parsisiuntusi Šaltinio testus IV kl.? pernai siunčiau III kl. tai labai patiko, o šiemet jie jau išimti arba nerandu...
QUOTE(Mergelė @ 2010 08 17, 17:41)
Gal galėtumėt pasakyti kurioje V.Landzbergio knygoje būtų gallima rasti tą pasaką apie obuolius.
KONKRECIOS OBUOLINES PASKOS TAI TURBUT NERA, REIK PABRTINET VISAS IR ISSIRINKT KURIA VIENA DAUGIAU AR MAZIAU SUSIJUSIA SU OBUOLIAIS. as jau nebepamenu tikslai kokia pernai buvau issirinkus
Įmesiu į paštą skaidrių pirmokams, kurias radau benaršydama, nesupykit, jei kartosiuos
PRIRASIAU, PRIRASIAU, O DABAR PRASYMAS.....
GAL KURI GALETUMET PASIDALINT 1 KLASES VADOVO PLANAIS TA PRASME, KLASIU VALANDELIU TEMOMIS IR T.T. IR T.T.
BUCIAU LABAI DEKINGA. ACIU.
GALIT IR PASTA IMEST: loreta30@gmail.com
aciu
GAL KURI GALETUMET PASIDALINT 1 KLASES VADOVO PLANAIS TA PRASME, KLASIU VALANDELIU TEMOMIS IR T.T. IR T.T.
aciu
QUOTE(Mergelė @ 2010 08 17, 16:41)
Gal galėtumėt pasakyti kurioje V.Landzbergio knygoje būtų gallima rasti tą pasaką apie obuolius.
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2010 08 18, 15:33)
KONKRECIOS OBUOLINES PASKOS TAI TURBUT NERA, REIK PABRTINET VISAS IR ISSIRINKT KURIA VIENA DAUGIAU AR MAZIAU SUSIJUSIA SU OBUOLIAIS. as jau nebepamenu tikslai kokia pernai buvau issirinkus
ar tik ne IV kl. vadovėlyje yra ištrauka Ar tu ieškai bet kokios pasakos apie obuolius? nes tos pamokos temos apie kurią aš kalbėjau, tai pati idėja ne obuoliai, bet stebuklingos žvaigždelės randamos obuoliuose... vaikai rašo jai laišką, prašo ko nors mokslo metams ir gale pamokos vaikai pavaišinami obuoliais ir patys ieško žvaigždelių obuoliuose.... atrodo pradinukas.ku.lt yra keletas idėjų ta tema
P.S. ar jūs ruošiate atmintines Rugsėjo-1-ai vaikams?
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2010 08 18, 15:37)
PRIRASIAU, PRIRASIAU, O DABAR PRASYMAS.....
aciu
aciu
galėsiu įdėt tokius "rėmus", tik reiktų dar tobulint
Pasaka apie obuolį yra trečios klasės "Šaltinyje", pernai kaip tik skaitėme
Rugsėjo 1 atmintinės neberuošiu.
QUOTE(vaiduuse @ 2010 08 18, 18:26)
butu laaabai aciu
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2010 08 18, 15:30)
Sveikos gal kuri esate parsisiuntusi Šaltinio testus IV kl.? pernai siunčiau III kl. tai labai patiko, o šiemet jie jau išimti arba nerandu...
As tikruju Saltinio testuku neturejau, bet naudojausi pirktais - ,,Pa(si)tikrinamieji darbai" 4 kl. Pavardes autores nepamenu (paskolinau draugei menesiukui), bet man jie gan normaliai atitiko Saltinio temas. Toj knygelej ir teksto suvokim., pasaulio paz., matemat. testai irgi buvo.
QUOTE(Mergelė @ 2010 08 17, 18:59)
Merginos perskaičiau seną temą ir radau, kad turit kažkokį spektakliuką (scenarijus kurtas Andželikos) apie morkytę derlaius dienai. Gal galit įmesti į mūsų paštą. Kartais apsilanko ir pati scenarijaus autorė, tai gal ji įmestų.
radau savo lobyne ir jau nusiunčiau į bendrą paštą. mano vaikai vaidino pagal šį scenarijų, laaabai patiko. Ačiū scenarijaus autorei
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2010 08 18, 15:30)
Tokių testų neturiu, galiu pasiūlyt tik testų atskiroms kalbos dalims: veiksmažodis, būdvardis, daiktavardis. Čia būtų 3- 4 klasės.
BalBal, gal ir tu galėtum savo ilgalaikiais 4 klasei pasidalinti?
Oi, tiesa, sveikutės visos darbštuoliukės. Labai smagu, kad taip aktyviai puolat bendradarbiauti, nes jau jau tuoj vėl naujas startas... Nors man ir norisi, ir dar ne
Pirmąją dieną dar nežinau ką darysiu. Pernai balionuose linkėjimų buvau prirašiusi. Kažkuriais metais ruošiau maišelius tokius su dantų krapštuku, gumos gabalėliais ir t.t. (atrodo, kad idėją šią tinklapyje www.pradinukas.ku.lt buvau radusi). Manau, kad būtina ir apie saugų eismą šią dieną bent užsiminti.
Tėvus kasmet stengiuosi įtraukti. Kaip šiemet tą darysiu, kai tik sumąstysiu būtinai parašysiu. Tiesa, kol su tėvais reikalus aptariam, mokiniams tuo laiku duodu savarankiškai kažką padaryt: grupėse piešia vasarą ar kryžiažodį sprendžia. Dar prisiminiau, tėveliai pernai ant iškirptų ąžuolo lapų gavo savo vaikui ar visai klasei palinkėjimą parašyti mokslo metams. Sukabinau po to stende. Tiesa, dar kažkada tėvams esu davusi tokią užduotį: apsipiešia savo ranką ir į kiekvieną pirštą įrašo tai, kuo žada šiais mokslo metais pagelbėti klasėje (akcija "Pagalbos ranka" pagal Geros pradžios metodiką čia). Kiekvienas pagal galimybes parašo: kas gėlę dovanos, kas knygutę, kas pamokėlę padės pravest ar ekskursiją ir t.t.
Oi, tiesa, sveikutės visos darbštuoliukės. Labai smagu, kad taip aktyviai puolat bendradarbiauti, nes jau jau tuoj vėl naujas startas... Nors man ir norisi, ir dar ne
Pirmąją dieną dar nežinau ką darysiu. Pernai balionuose linkėjimų buvau prirašiusi. Kažkuriais metais ruošiau maišelius tokius su dantų krapštuku, gumos gabalėliais ir t.t. (atrodo, kad idėją šią tinklapyje www.pradinukas.ku.lt buvau radusi). Manau, kad būtina ir apie saugų eismą šią dieną bent užsiminti.
Tėvus kasmet stengiuosi įtraukti. Kaip šiemet tą darysiu, kai tik sumąstysiu būtinai parašysiu. Tiesa, kol su tėvais reikalus aptariam, mokiniams tuo laiku duodu savarankiškai kažką padaryt: grupėse piešia vasarą ar kryžiažodį sprendžia. Dar prisiminiau, tėveliai pernai ant iškirptų ąžuolo lapų gavo savo vaikui ar visai klasei palinkėjimą parašyti mokslo metams. Sukabinau po to stende. Tiesa, dar kažkada tėvams esu davusi tokią užduotį: apsipiešia savo ranką ir į kiekvieną pirštą įrašo tai, kuo žada šiais mokslo metais pagelbėti klasėje (akcija "Pagalbos ranka" pagal Geros pradžios metodiką čia). Kiekvienas pagal galimybes parašo: kas gėlę dovanos, kas knygutę, kas pamokėlę padės pravest ar ekskursiją ir t.t.
Įkeliu nuorodą darbeliams daryti,tikrai geras variantas
http://stranamasterov.ru/technics
http://stranamasterov.ru/technics