Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinukės,

Gal galėtumėt pasakyti kurioje V.Landzbergio knygoje būtų gallima rasti tą pasaką apie obuolius.
Atsakyti
Man irgi pasaka apie obuolį neatsidarė, bet aš dariau šitaip: paspaudžiau "peržiūrėti" ir kai atsidarė tada elementariai "copy" visą pasaką, tada word pagalba "paste" ir dabar jau turiu ax.gif
Atsakyti
Merginos perskaičiau seną temą ir radau, kad turit kažkokį spektakliuką (scenarijus kurtas Andželikos) apie morkytę derlaius dienai. Gal galit įmesti į mūsų paštą. Kartais apsilanko ir pati scenarijaus autorė, tai gal ji įmestų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2010 08 17, 15:41)
Gal galėtumėt pasakyti kurioje V.Landzbergio knygoje būtų gallima rasti tą pasaką apie obuolius.

persiunciau pasaka apie obuoli senesneje word versijoje. Turetu atsidaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2010 08 17, 20:25)
persiunciau pasaka apie obuoli senesneje word versijoje. Turetu atsidaryti  smile.gif

as spaudziau atidaryti o ne siustis ir nisikopinau i worda
Atsakyti
Laba diena pradinukės, susidūriau su žiauria realybe... Šiemet įgijau pradinio ugdymo, su užsienio (anglų) kalbos specializacijos bakalaurą ir esu nereikalinga nei vienai Lietuvos mokyklinei įstaigai vien dėl to, jog neturiu patirties... verysad.gif Gal žinote mokyklą, kuriai tikrai reikia pedagogo ir priimtų be patirties?
Atsakyti
ziauru... verysad.gif ot laikai... kad kur dirbu tai uzimta.. mano koleges pries pora metu neliko klasiu, tai 2 metus be darbo sedi ir su patirtim ( 2 mokytojos).. nesuprantu kam tiek priimt jei nera vietu... nu perdaug nenukabink nosies, gal kaip tik ka geriau rasi.. pvz privaciai anglu tik... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rollick: 18 rugpjūčio 2010 - 11:51
QUOTE(Donatas @ 2010 08 18, 11:26)
Laba diena pradinukės, susidūriau su žiauria realybe... Šiemet įgijau pradinio ugdymo, su užsienio (anglų) kalbos specializacijos bakalaurą ir esu nereikalinga nei vienai Lietuvos mokyklinei įstaigai vien dėl to, jog neturiu patirties...  verysad.gif Gal žinote mokyklą, kuriai tikrai reikia pedagogo ir priimtų be patirties?

Padėtis tikrai žiauri...Užjaučiu, manau, kad geriau ieškokis darbo kaip anglų mokytoja.
Pradinukų mokytojų ir taip daug lietuvoj, vaikų mažėja, mokyklas uždarinėja, tai ir kad šiemet mes pačios turim darbus tai dar negalim būt garantuotas, kad ir toliau jį turėsim. Tokia realybė.
Tik galiu paguosti
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2010 08 17, 17:59)
Merginos perskaičiau seną temą ir radau, kad turit kažkokį spektakliuką (scenarijus kurtas Andželikos) apie morkytę derlaius dienai. Gal galit įmesti į mūsų paštą. Kartais apsilanko ir pati scenarijaus autorė, tai gal ji įmestų. ax.gif

nors jau 2 metai nebedirbu, bet vis dar negaliu"nesirgti" pradinukių kasdienybe. ax.gif Man atrodo, kad aš buvau lyg ir įmetus į mūsų paštą tą scenarijų g.gif . Bet jei ne tai paiškosiu kompe ir įmesiu į mūsų paštą. Beje reiks žvilgtelėti ar dar neviršijam pašto dėžutės limito, o tai dar išsitrins kas nors "faino".Šiaip tai, merginos, būtų protingiausia kas naudinga jums nusikopint ir pasidet pas save kompe...bet ką aš čia mokinu mokintas, jūs tikriausiai taip ir darot mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, turiu problemėlę. Pasikapsčiusi tuose pašto lobiuose radau gražių dainelių ("Dainų karuselė"), tačiau kai bandau atsisiųsti, man nieko neišeina. Kiek suprantu, iš ten jau siųstis negalima. Gal kas galite padėti su muzikyte??? Please blush2.gif ..... Beje, pati turiu labai nemažai karaoke dainų, bandysiu kaip nors įkelti 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 18 rugpjūčio 2010 - 13:44
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2010 08 17, 16:31)
panaudok šią idėją ir su pirmokais mirksiukas.gif kiekvienam po suolu ar kėde priklijavau po piešinuką (viena tema mokyklinės prekės, kita- poilsio) žaidimo forma kiekvienas ieškojo po suolu ir ką rado nešė į priekį: jei tiko mokyklai dėjo į kuprinę, jei netiko į pintinę  ax.gif

mes per būsimų pirmokų savaitę jau rūšiavom, ką dėtis į kuprinę, o ką palikt namie, taip darom ir su vaisių-daržovių pintinėm (tik aš iškerpu iš lapų vaisius ir daržoves), bet lipdymo po kėde idėja pasinaudosiu thumbup.gif O šiaip tai įdarbinsiu tėvelius raštelius padėt skaityt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BalBal @ 2010 08 15, 17:29)

Jei nesunku, įmesk į paštą 4 kl ilgalaikius planus.  mirksiukas.gif Pasilyginsiu, kaip pati rašiau.

IMECIAU I MUSU BENDRA PASTA mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(BalBal @ 2010 08 17, 08:56)
Sveikos,

Gal netyčia pražiūrėjot mano prašymą
Norėjau paklausti, gal galite pasidalinti savo mintimis ir idėjomis ką darytumėte mano vietoj: vasarai buvau uždavus savo mokiniams skaityti ir aprašyti 5 knygas. Nežinau, kaip dabar elgtis,kai patikrinsiu jų skaitymą rugsėjo mėnesį? Gal apdovanoti, gal išsivežti į kokią kelionę, tuos kurie įvykdė šią užduotį? Kokios mintys kyla jums? Patarkit 

Ačiū. tongue.gif

PAGAL MANO PERNYKSTE SITUACIJA SU KETVIRTOKAIS, TAI AS TURBUT APDOVANOCIAU KOKIA KNYGELE AR SIAIP DOVANELE, NES LABAI NEPRIPRASOMI SKATITYT BUVO VAIKAI, PER UZKLASINI SKAITYMA BUDAVO LIUDNA, NORS BANDZIAU IR SKATINT. UZ GERA PASIRUOSIMA UZKLASINIO SKAITYMO PAMOKAI PARUOSIAU DIPLOMUS IR DOVANELES, PO SOKOLADUKA, DEJA, NEPAGELBEJO unsure.gif verysad.gif PER KITA UZKLASINIO SKAITYMO PAMOKA SITUACIJA BUVO LAAABAI PANASI. I EKSKURSIJA BUTU ISVIS SAUNU NUSIVEZT, BET CIA TOKS SUDETINGESNIS REIKALAS, DOVANELE BUTU PAPRASCIAU ax.gif
Papildyta:
QUOTE(BalBal @ 2010 08 17, 09:37)
dar papildau: Nusiunčiau į bendrą paštą Matematika pradinukui.
Gal kas turi galimybę nuskenuoti ir įdėti į paštą šiuos papildomus užduočių sąsiuvinius 4 klasei: lietuvių kalba Ponomariovienė. Lietuvių kalbos užduotys.
Ir autoriaus neatsimenu, matematikos sąsiuvinis: Mokausi ir tikrinuosi.

Ačiū.

AS TUREJAU, BET SIANDIEN JAU PASKOLINAU KOLEGEMS, O IR NUSKANUOT LAIKO NERASCIAU blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(enija05 @ 2010 08 17, 16:23)
Laba diena, visoms. Jungiuosi prie Jūsų šaunaus būrelio  blush2.gif
Šaunu, kad esate, nesijauti toks vienišas, gali pasitarti ir pasikonsultuoti sau artima tema...jau seniai klaidžiojau po Jūsų forumo labirintus, na...bet šaindien jau ir prisijungsiu... biggrin.gif

Vėl pradėsiu dirbti su mažaisiais... šiek tiek baugu, bet...kaip nors.

Tiesa, norėjau Jūsų paklausti - ar per rugsėjo 1-ąją (kai būnate klasėje) stengaitės į suplanuotą veiklą įtraukti ir tėvus, ar tiesiog jie yra kaip stebėtojai klasės gale?

Dėkui smile.gif

AS BISKI KLIBINU...TAI KOKI KLAUSIMUKA AR UZDUOTELE KARTU, LABAI NEJUDINU, JUK JIEMS NORIS SAVO KLECKAIS PASIDZIAUGT, PAFOTOGRAMUOT, FILMUOT ax.gif BET IDOMUMO DELEI VISGI MAZUMELE PAKLIBINU blush2.gif
Atsakyti