Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinukės,

Sveikos,
Kaip faina kas dirba su ŠOK serijos vadovėliais, jokio streso su planais. Viskas tiesiog sukramtyta ir pateikta. rolleyes.gif Net supavydėjau.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2010 08 12, 14:03)
Sveikos,
Kaip faina kas dirba su ŠOK serijos vadovėliais, jokio streso su planais. Viskas tiesiog sukramtyta ir pateikta. rolleyes.gif Net supavydėjau.

Na aš tai tik pupinsiuos ir riešutausiu ax.gif Bet juk čia pats pagrindinis darbas rašant ir yra thumbup.gif
O kažin ar Marcelionienės nėra pedagokika.lt? g.gif Kažkaip buvo kalba, kad turėtų būti...visgi konkurencija ir tarp autorių biggrin.gif
Atsakyti
Dirbančios pagal šaltinį planų gali rasti čia: http://www.saltinis.lt/

Atsakyti
sveikutės, kolegės, ale ir priplepėjusios, o dar atostogos nesibaigusios lotuliukas.gif Blyn, kaip nervina mano kompas, per tas perkūnijas prie interneto negalėjau beveik visą savaitę prisijungt g.gif
Pradedu ir aš po truputį kauptis biggrin.gif Jau prisispausdinau klevo lapų, ant kurių mano pirmokiukai surašys vardus ir sukabins juos ant medžio. Dar padarysiu nuorodas-užuominas, kad vaikai surastų paslėptą dovanėlę. Toliau dar bandysiu mąstyt mąstyt mąstyt.... rolleyes.gif Planus turiu pernykščius, kadangi dirbau irgi su pirmokais bei trečiokais. Vadovėliai bus tie patys, tik pasaulio pažinimą iškeisim į "Raktą".
Ačiū už lobius pašte, jau parsisiunčiau pastudijuoti. Neužilgo ir aš įmesiu sukauptų papildomų užduotėlių, kurių prisikopijavau iš visokių žurnaliukų, tik dar truputį reikia patvarkyt.
Atsakyti
Mergaitės,dar kartą prašau kaip įeiti į tą paštą ir kur jis yra? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2010 08 12, 21:28)
sveikutės, kolegės, ale ir priplepėjusios, o dar atostogos nesibaigusios  lotuliukas.gif Blyn, kaip nervina mano kompas, per tas perkūnijas prie interneto negalėjau beveik visą savaitę prisijungt  g.gif
Pradedu ir aš po truputį kauptis  biggrin.gif  Jau prisispausdinau klevo lapų, ant kurių mano pirmokiukai surašys vardus ir sukabins juos ant medžio. Dar padarysiu nuorodas-užuominas, kad vaikai surastų paslėptą dovanėlę. Toliau dar bandysiu mąstyt mąstyt mąstyt....  rolleyes.gif Planus turiu pernykščius, kadangi dirbau irgi su pirmokais bei trečiokais. Vadovėliai bus tie patys, tik pasaulio pažinimą iškeisim į "Raktą".
Ačiū už lobius pašte, jau parsisiunčiau pastudijuoti. Neužilgo ir aš įmesiu sukauptų papildomų užduotėlių, kurių prisikopijavau iš visokių žurnaliukų, tik dar truputį reikia patvarkyt.

Labadiena,
Gal galėtum į paštą įmesti trečios klasės planus? Labai ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Ok, jūs, skuzdelytės darbštuolytės. Džiaugiuosi, kad neprarandat optimizmo ir nepamirštat savo pašaukimo thumbup.gif Labai malonu, kad dar nespėjot ir manęs pamiršti mirksiukas.gif O aš tisu dieneles namuose,dirbu labdaringais tikslais , padedu organizuot renginius, rašau švenčių scenarijus, ir lyg nuo rugsėjo pradėsiu dirbti pusei etato kultūros centre. buvau nuvažiavus į savo mokyklą prieš kelias dienas. Liūdna, niekam to nelinkėjau, bet mirė mokyklos direktorius(52 metai, mirė staiga)- buvau laidotuvėse.Mokytojos, pati direktorienė išgyrė, kad labai gerai atrodau ir visos nusprendė, kad reikia mesti tą juodą pedagogo darbą-tada ir jos gerai atrodys g.gif Tai va taip aš ir gyvenu. Atleiskit, merginos, kad savo postringavimais teršiu jūsų puslapį. blush2.gif Sekmės, merginos.
Atsakyti
QUOTE(andzelika @ 2010 08 13, 13:09)
Ok, jūs, skuzdelytės  darbštuolytės. Džiaugiuosi, kad neprarandat optimizmo ir nepamirštat savo pašaukimo thumbup.gif  Labai malonu, kad dar nespėjot ir manęs pamiršti mirksiukas.gif O aš tisu dieneles namuose,dirbu labdaringais tikslais , padedu organizuot renginius, rašau švenčių scenarijus, ir lyg nuo rugsėjo pradėsiu dirbti pusei etato kultūros centre. buvau nuvažiavus į savo mokyklą prieš kelias dienas. Liūdna, niekam to nelinkėjau, bet mirė mokyklos direktorius(52 metai, mirė staiga)- buvau laidotuvėse.Mokytojos, pati direktorienė išgyrė, kad labai gerai atrodau ir visos nusprendė, kad reikia mesti tą juodą pedagogo darbą-tada ir jos gerai atrodys g.gif  Tai va taip aš ir gyvenu. Atleiskit, merginos, kad savo postringavimais teršiu jūsų puslapį.  blush2.gif  Sekmės, merginos.

Labai pasiilgstu ir pasigendu aš tų papostringavimų ir taip linksmai mojuojančio peliuko mirksiukas.gif
Laikykis ir toliau taip bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2010 08 13, 10:00)
Mergaitės,dar kartą prašau kaip įeiti į tą paštą ir kur jis yra? verysad.gif

Gi cia tik senbuves tegauna priejima prie pasto mirksiukas.gif . Reikia, matyt uzsitarnaut smile.gif - tik kaip, niekas nenori patart g.gif .
Atsakyti
Gerai pasakyta" REIKIA UŽSITARNAUT PRIĖJIMĄ PRIE MŪSŲ PAŠTO" biggrin.gif bigsmile.gif Aš ,kiek leidžia galimybės bandau įsitikinti ar tai "tikra" pradinukė, išrėžiu pamokslą apie naudojimąsi, apie būtiną papildymą savo medžiaga ir pan. Pasakiau prisijungimą NOKIAI, manau, kad ir jūs savo tikrom (nes šiais laikais jų nedaug)kolegėm pasiūlėt pasižiūrėt, viskas puiku tik neskelbkit viešai-ten tikrai yra puikios medžiagos ir nepamirškit pasakyt"privalai įdėt ką nors savo" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andzelika: 14 rugpjūčio 2010 - 12:21
QUOTE(laurija @ 2010 08 12, 07:56)
Atisar, o kiek ir kokios grafos jūsų planuose?
mes pernai rašėm, tai naudos jokios pildant dienyną

Labuks. Pas mus yra 3 grafos: pasiekimai, turinys, pastabos. As pirmiausiai, kaip ir anksciau menesiais susiskirsciau ugdymo turini(t.y. temas), na o poto lygegriaciai kiekvienam menesiui susirasiau gebejimus. Tuomet pildant dienyna rasau tik gebejimus, o surasytas turinys padeda man orientuotis. Nors kitos mano koleges turinyje nieko nerase - bet taip sunkiau (bent as manau) stebeti ar neatsilieki ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2010 08 12, 15:47)
Tai kaip suprantu, mes kažkiek pasidailinusios pagal save puikiai galime juos naudoti?  bigsmile.gif

as tai net dailint nesiruosiu blush2.gif
man tie ilgalaikiai grynu gryniausiai poporieriai del popieriu, pernai, kai padejau stalciun, po patvirtinimo, taip turbut ir neparusojau. va teminiai, tai kas kita.
beje, jei kam atktualu, tai turiu pernykscius 4 klasei ilgalaikius, pagal atnaujintas programas, kakzkaip mums leido pagal jas rasyt ax.gif jei kam reik, rasykit, imesiu i pasta mirksiukas.gif
Atsakyti