pagaliau ana tema uždaryta
QUOTE(laurija @ 2010 08 11, 12:55)
taip, pirmokus, dirbau pagal Marcelionienę, Balčytį, Jonynienę
Aha, pribaigėm
mano sūnus eis į antrą klasę, bet dar nesužiūrėjau nieko, ko turi, ko neturi. neveltui sako, kad batsiuvys be batų pernai į mokyklą be aplankalų sąsiuviniams išėjo, pražioplinau kažkaip
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2010 08 10, 21:22)
Sveika smagu, kad mus radai ir prisijungei. papasakok truputį apie save kokiame rajone dirbi? kelintokus turėsi? kaip sekasi?
P.S. slaptažodžio turi prašyti mūsų draugės andzelikos kuri sukūrė pašto dėžutę, nes buvo atvejų kai surinkta info buvo tiesiog ištrinta, tad neįsižeisk, tačiau dabar tapome atsargesnės
P.S. slaptažodžio turi prašyti mūsų draugės andzelikos kuri sukūrė pašto dėžutę, nes buvo atvejų kai surinkta info buvo tiesiog ištrinta, tad neįsižeisk, tačiau dabar tapome atsargesnės
As dirbu Vilniaus r. mokykloje. Esu isleidusi viena savo pradinuku laida(t.y. atmokiau nuo 1 iki 4klases), o sugrizus po vaiko auginimo, teko praktikuotis su komplektu (gaila, bet pas mus rajone eme masiskai mazeti mokiniu. Siais m.m. dirbsiu su 1kl ir 3kl. Kadangi anksti issiruosiau atostogauti, tai siandien buvo pirmoji mano darbo diena. Nors nelabai as jos laukiau, bet tinginiauti neteko, kibau prie ilgalaikiu planu rasymo, juo labiau, kad man reikia pasirasyti iskart abiems klasems. Tik dabar bent jau susigaudau, kaip pasirasyti, kad tarnautu man pildant dienyna, o ne as jiems. Nes pernyksciai tai buvo Kadangi rasiau nelabai dar susigaudydama tuose naujuose reikalavimuose, o dabar jau
QUOTE(arden @ 2010 08 11, 17:58)
mano sūnus eis į antrą klasę, bet dar nesužiūrėjau nieko, ko turi, ko neturi. neveltui sako, kad batsiuvys be batų pernai į mokyklą be aplankalų sąsiuviniams išėjo, pražioplinau kažkaip
Dar spėsi, nes tik dabar visų tų naudingų akcijų pradžia .
Aš tai knygų skaitymui turiu nuo seniai garvežiuką su vagonėliais - kiekvienam vaikui skirtas vagonėlis. Tai ant ju klijuoja veidukus (atspausdinu ir prikarpau) už perskaitytas knygas. Bet nesidominčiųjų knyga skaitymas nuo to, aišku, nepagerėja... .
Atisar, o kiek ir kokios grafos jūsų planuose?
mes pernai rašėm, tai naudos jokios pildant dienyną
SVEIKUTĖS, MERGINOS
senai aš jūsų "vandenyse "plaukiojau , o Jūs, žiūriu tikros šaunuolės: dirbat(atostogos ar ne atostogos), paštas gerokai papilnėjęs-reiškia neveltui buvo sukurtas Džiaugiuosi, merginos, kad šiais sunkiais ekonominės krizės, atlyginimų karpymo, mokinių tuštėjimo mokykloje , krūvių mažinimo metais vis dar turit kantrybės ir "nenuleidžiat" nosių, vis krutat pirmyn. Sekmės Jums
senai aš jūsų "vandenyse "plaukiojau , o Jūs, žiūriu tikros šaunuolės: dirbat(atostogos ar ne atostogos), paštas gerokai papilnėjęs-reiškia neveltui buvo sukurtas Džiaugiuosi, merginos, kad šiais sunkiais ekonominės krizės, atlyginimų karpymo, mokinių tuštėjimo mokykloje , krūvių mažinimo metais vis dar turit kantrybės ir "nenuleidžiat" nosių, vis krutat pirmyn. Sekmės Jums
QUOTE(laurija @ 2010 08 12, 07:56)
žurnalą pildžiau pagal kitą planą
Papildyta:
QUOTE(andzelika @ 2010 08 12, 10:40)
Sveika Nepamiršk mūsų, dažniau užsuk Kaip sekasi?
labos
andzelika, sveika, kaip sekas?
žiūrinėju sok puslapį ir nesuprantu kur tie ilgalaikiai planai, nerandu, spaudžiu ant nuorodos, bet išmeta ne į temą kažką
žiūrinėju sok puslapį ir nesuprantu kur tie ilgalaikiai planai, nerandu, spaudžiu ant nuorodos, bet išmeta ne į temą kažką
QUOTE(arden @ 2010 08 12, 10:49)
labos
http://www.sokvadove...adinis-ugdymas/
Gal čia?
QUOTE(jugeta @ 2010 08 12, 11:10)
ačiū
QUOTE(jugeta @ 2010 08 12, 10:10)
Tai kaip suprantu, mes kažkiek pasidailinusios pagal save puikiai galime juos naudoti?