Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinukės,

pagaliau ana tema uždaryta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurija @ 2010 08 11, 12:55)
taip, pirmokus, dirbau pagal Marcelionienę, Balčytį, Jonynienę

Aha, pribaigėm drinks_cheers.gif

Atsakyti
mano sūnus eis į antrą klasę, bet dar nesužiūrėjau nieko, ko turi, ko neturi. neveltui sako, kad batsiuvys be batų doh.gif pernai į mokyklą be aplankalų sąsiuviniams išėjo, pražioplinau kažkaip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2010 08 10, 21:22)
Sveika 4u.gif smagu, kad mus radai ir prisijungei. papasakok truputį apie save  ax.gif  kokiame rajone dirbi? kelintokus turėsi? kaip sekasi?
P.S. slaptažodžio turi prašyti mūsų draugės  andzelikos kuri sukūrė pašto dėžutę, nes buvo atvejų kai surinkta info buvo tiesiog ištrinta, tad neįsižeisk, tačiau dabar tapome atsargesnės blush2.gif

As dirbu Vilniaus r. mokykloje. Esu isleidusi viena savo pradinuku laida(t.y. atmokiau nuo 1 iki 4klases), o sugrizus po vaiko auginimo, teko praktikuotis su komplektu (gaila, bet pas mus rajone eme masiskai mazeti mokiniu. Siais m.m. dirbsiu su 1kl ir 3kl. Kadangi anksti issiruosiau atostogauti, tai siandien buvo pirmoji mano darbo diena. Nors nelabai as jos laukiau, bet tinginiauti neteko, kibau prie ilgalaikiu planu rasymo, juo labiau, kad man reikia pasirasyti iskart abiems klasems. Tik dabar bent jau susigaudau, kaip pasirasyti, kad tarnautu man pildant dienyna, o ne as jiems. Nes pernyksciai tai buvo schmoll.gif Kadangi rasiau nelabai dar susigaudydama tuose naujuose reikalavimuose, o dabar jau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2010 08 11, 17:58)
mano sūnus eis į antrą klasę, bet dar nesužiūrėjau nieko, ko turi, ko neturi. neveltui sako, kad batsiuvys be batų  doh.gif  pernai į mokyklą be aplankalų sąsiuviniams išėjo, pražioplinau kažkaip  lotuliukas.gif

Dar spėsi, nes tik dabar visų tų naudingų akcijų pradžia mirksiukas.gif.
Aš tai knygų skaitymui turiu nuo seniai garvežiuką su vagonėliais - kiekvienam vaikui skirtas vagonėlis. Tai ant ju klijuoja veidukus (atspausdinu ir prikarpau) už perskaitytas knygas. Bet nesidominčiųjų knyga skaitymas nuo to, aišku, nepagerėja... verysad.gif .
Atsakyti
Atisar, o kiek ir kokios grafos jūsų planuose?
mes pernai rašėm, tai naudos jokios pildant dienyną
Atsakyti
SVEIKUTĖS, MERGINOS
senai aš jūsų "vandenyse "plaukiojau biggrin.gif , o Jūs, žiūriu tikros šaunuolės: dirbat(atostogos ar ne atostogos), paštas gerokai papilnėjęs-reiškia neveltui buvo sukurtas bigsmile.gif Džiaugiuosi, merginos, kad šiais sunkiais ekonominės krizės, atlyginimų karpymo, mokinių tuštėjimo mokykloje , krūvių mažinimo metais vis dar turit kantrybės ir "nenuleidžiat" nosių, vis krutat pirmyn. Sekmės Jums
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laurija @ 2010 08 12, 07:56)
mes pernai rašėm, tai naudos jokios pildant dienyną

drinks_cheers.gif žurnalą pildžiau pagal kitą planą doh.gif
Papildyta:
QUOTE(andzelika @ 2010 08 12, 10:40)
SVEIKUTĖS, MERGINOS

Sveika 4u.gif Nepamiršk mūsų, dažniau užsuk mirksiukas.gif Kaip sekasi?
Atsakyti
labos 4u.gif
andzelika, sveika, kaip sekas?

žiūrinėju sok puslapį ir nesuprantu kur tie ilgalaikiai planai, nerandu, spaudžiu ant nuorodos, bet išmeta ne į temą kažką
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2010 08 12, 10:49)
labos  4u.gif
andzelika, sveika, kaip sekas?

žiūrinėju sok puslapį ir nesuprantu kur tie ilgalaikiai planai, nerandu, spaudžiu ant nuorodos, bet išmeta ne į temą kažką

http://www.sokvadove...adinis-ugdymas/

Gal čia? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2010 08 12, 11:10)

ačiū thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2010 08 12, 10:10)

Tai kaip suprantu, mes kažkiek pasidailinusios pagal save puikiai galime juos naudoti? bigsmile.gif
Atsakyti