Geras, dabar tai toks siulas islindo plonumo nerealaus ir as jokio tabako neizvelgiu jame kolkas
QUOTE(rena @ 2008 03 06, 16:25)
o joms didelio aukscio reikia ar nelabai mastau gal tiktu prie pavesines tik pavesine dar reiktu pasistatyt
tai auksti galima reguliuoti, o ploti irgi dalinant
QUOTE(JuzTea @ 2008 03 05, 19:43)
Radau šiandien pridygusių tulpių Kaip fainai Bordiniai ugliukai kyšo iš juodos šlapios žemės Miela
Pas mane irgi pridygo tulpių, laukiu kada jos pražys, tada taip gražu
Merginos, gal kvailai paklausiu -tai nesijuokit. Ar galima lauke sodinti kaktusus,gal yra specialios rusys? as namie turiu daug kaktusu ir man jie labai patinka ,pasodinciau lauke, o ziema kaip?
QUOTE(Wolke @ 2008 03 05, 23:03)
irodymai
Nu taip... Pas ką gėlės žydi, o pas ką pusnys vos ne iki kelių Nušalt tai tikrai nenušals nei tulpės, nei krokai, bet taip jau ta žiema nusibodo...
Va, dabar per teliką sako, kad šiandien Lietuvoj gausiai prisnigo, bet jau po keliolikos valandų įsivyraus pavasariški orai
Papildyta:
QUOTE(jurg_ili @ 2008 03 06, 20:16)
Merginos, gal kvailai paklausiu -tai nesijuokit. Ar galima lauke sodinti kaktusus,gal yra specialios rusys? as namie turiu daug kaktusu ir man jie labai patinka ,pasodinciau lauke, o ziema kaip?
Žiemai vėl reikės nešti namo Lauke galima auginti opuncijas (Opuntia vulgaris (geltoni žiedai) ir O. fragilis (raudoni žiedai)). daugiau nežinau lauke žiemojančių.
QUOTE(jurg_ili @ 2008 03 06, 21:16)
Žiemą jie sušals, laukui yra specialios rūšys.
Papildyta:
išdykėle, kaip tavo fortunijos, mano šiemet labai blogai dygsta gal koks 20 procentų
[quote=Wolke,2008 03 05, 23:03]
o pati irgi nesaltesniuose
tai kad as jau trecia savaite LT shalu , nu bet kad ir namuose pas mane narcizai tai tikrai nezydi (manau ), pas tave vistiek silciau.
o pati irgi nesaltesniuose
tai kad as jau trecia savaite LT shalu , nu bet kad ir namuose pas mane narcizai tai tikrai nezydi (manau ), pas tave vistiek silciau.
as svajoju apie hortenzijas, bet jas man atrodo labai sunku augint...pas mama darze yra, bet jau senai ji nezydi...
QUOTE(emiliuks @ 2008 03 06, 21:50)
as svajoju apie hortenzijas, bet jas man atrodo labai sunku augint...pas mama darze yra, bet jau senai ji nezydi...
hortenzijoms reikalinga rūgšti žemė ar bent jau specialios trąšos neprošal būtų, gal jos visiškai šarminėj žemėj gyvena tai ir neparodo viso savo žavesio
QUOTE(Laurencija2 @ 2008 03 06, 19:20)
tai auksti galima reguliuoti, o ploti irgi dalinant
tai reiks info ant raganiu persimest
QUOTE(jurg_ili @ 2008 03 06, 20:16)
as vasara visus kaktusus istempiu i kiema, tai jie man taip atsigauna
QUOTE(vida777 @ 2008 03 06, 20:36)
tai tu dabar LT sedi
as tai namie irgi daugiau nei men. nebuvau, tai gryzau namu neatpazinau, kieme gelytes is po akmenu lenda o viduj puse sienu neber
QUOTE(emiliuks @ 2008 03 06, 21:50)
oi ir as apie jas svajoju, turiu jau treti metai, krumas, tikras grazuolis, o ziedelio ne vieno , ziemai dengiu, saugau, bet vistiek nezydi.
O jolaxus, ka reiskia "rugsti zeme", kaip ta reikala nustatyti
Pas mane ružavos hortenzijos žydi kas antri metai ,kažkodėl O pas mamą balta, paprastoji, kiekvienais metais "apsipila" žiedais. Nors kiekvienais metais pilu durpes ir tręšiu trąšomis rūgštinančiomis žemę.