Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 18

QUOTE(rena @ 2008 03 05, 22:59)
dabar pagooglinau, gi kas do pajurines gvaizdes g.gif nu grazios kvietkos, kazkaip tokiu ne nemacius mastau.gif butu ir man visai neprosali tokiu g.gif mano meskutei tiktu ax.gif

As ir pagooglinau blush2.gif Man ir but neprosal tongue.gif As cia siemet zadu kazkoki gelyna pasidaryt, o atrodo labai graziai tongue.gif

QUOTE(jolaxus @ 2008 03 06, 09:54)
kaip visada - klonuojam savo užmačias, kas dar į kompaniją mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  buvo perkūnropių periodas, dabar mesimės ant kitokių lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jezus as ir dabar del tu savo kroku kaip durne drebu blush2.gif Diedas vel zvengs is mano aplinkos tavrkymo pastangu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2008 03 06, 12:22)
Jezus as ir dabar del tu savo kroku kaip durne drebu blush2.gif  Diedas vel zvengs is mano aplinkos tavrkymo pastangu doh.gif

pasirodo cia ne is manes vienos zvengia doh.gif tongue.gif
Atsakyti
Mamytės, nesvarbu, kad šalta ar, kad sninga - nenušals, nei tulpės, nei narcizai, nei krokai. Ne pirmas toks pavasaris. Šie augalai nebijo tokių pavasarinių permainų. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 06, 12:45)
Mamytės, nesvarbu, kad šalta ar, kad sninga - nenušals, nei tulpės, nei narcizai, nei krokai. Ne pirmas toks pavasaris. Šie augalai nebijo tokių pavasarinių permainų.  bigsmile.gif

ciaq tai nuraminai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 06, 14:45)
Mamytės, nesvarbu, kad šalta ar, kad sninga - nenušals, nei tulpės, nei narcizai, nei krokai. Ne pirmas toks pavasaris. Šie augalai nebijo tokių pavasarinių permainų.  bigsmile.gif

Rimtai? unsure.gif Tokie daigeliai buvo tulpiu grazus, o dabar visas pasidengė baltu sniegu sad.gif kaip nervina.
Atsakyti
QUOTE(Juro @ 2008 03 05, 15:38)
o as jau kaip noriu baltaziedes raganes, gal kas turit parduot, taip sakant savo rankomis isaugunta 4u.gif  blush2.gif , labai domintu

pas mane yra thumbup.gif
man labai patiko
balta smulkiaziede wub.gif
tik, kad as ja kilnojau kilnojau ir padoriai negali isitvirtinti ir pradeti augti doh.gif
noriu ir as antro daigelio, kazkaip uzejo man, visko po du, po du blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2008 03 06, 15:45)
pas mane yra  thumbup.gif
man labai patiko
balta smulkiaziede  wub.gif
tik, kad as ja kilnojau kilnojau ir padoriai negali isitvirtinti ir pradeti augti  doh.gif
noriu ir as antro daigelio, kazkaip uzejo man, visko po du, po du  blink.gif

Aciu Laurencija2, bet smulkiaziede as turiu, labai grazi, ilgai zydinti thumbup.gif , tikrai liuks, bet as dabar salia jos noreciau stambiaziedes bigsmile.gif , tikiuosiu ja atrasti mugej
Atsakyti
Kažkur esu skaičius, kad galima kartu auginti vijoklines rožes ir raganes. Gal kas nors turite tokią kompoziciją? Kiap sugyvena šie augalai?
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2008 03 06, 14:45)
pas mane yra  thumbup.gif
man labai patiko
balta smulkiaziede  wub.gif
tik, kad as ja kilnojau kilnojau ir padoriai negali isitvirtinti ir pradeti augti  doh.gif
noriu ir as antro daigelio, kazkaip uzejo man, visko po du, po du  blink.gif

o joms didelio aukscio reikia ar nelabai g.gif mastau gal tiktu prie pavesines g.gif tik pavesine dar reiktu pasistatyt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
as jau irgi svaigstu gelytem, o dar namo remontai nebaigti, tik geguzes pabaigoj zada baigtis...ir tai tik zada....as jau neiskenciu, vyras sako, kad be reikalo vargsti, ateis darbininkai, ismindys tavo grozybes....nu bet negaliu siukslyne gyvent, man depresija nuo netvarkos.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolitaaa @ 2008 03 06, 12:30)
O aš šiandien į vazonėlius pasisėsiu ricinmedžius.Pas mane jie labai gerai auga ,būna didžiuliai ,visi grožisi.  bigsmile.gif Jeigu žemajį žioveinį pasėčiau ,ar nebūtų per anksti? g.gif Koks pas mus siaubingas šiandien oras,pusto ,pašalę,nušals ir tulpės,ir narcizai unsure.gif

Tikrai nepa6als, jei b8t7 koks -10, o dabar net nepajus.
Papildyta:
QUOTE(ilja @ 2008 03 06, 16:20)
Kažkur esu skaičius, kad galima kartu auginti vijoklines rožes ir raganes. Gal kas nors turite tokią kompoziciją? Kiap sugyvena šie augalai?

Labai dera, o svarbiausia abiejų vienoda priežiūra, vienodai mėgsta trašas, vienodai dengiamos, tais pačiais chemikalais purškiamos. Abi mėgsta derlingą trąšią dirvą, vienu žodžiu liuks porelė.

O čia mintys pamastymui:

Kad žodžiai nesiskirtų nuo darbų, reikia tylėti ir nieko nedaryti.

Jei tave jau trečią dieną darbe lenkia miegas, tai vadinasi šiandien TREČIADIENIS.

Jei žmogus tiksliai žino, ko nori, vadinasi jis arba labai daug žino, arba labai mažai nori.

Sąžinė – tai plonas balselis, prašantis nedaryti to, ką kątik padarei.

Susitaikyk su tuo, kad vos tik prisėdi padirbėti, tuoj kas nors ir pažadina.

Jei atsirado noras dirbti, palauk – praeis.

Niekad neprasidėk su kiaule. Abu išsiterliosit, ir kiaulė liks patenkinta.

Šviesa sklinda greičiau, nei garsas. Todėl kai kurie žmonės atrodo tikri šviesuoliai, kol neprasižioja.

Aš ketinu gyventi amžinai. Kol kas neblogai einasi.

Teoriškai nėra skirtumo tarp teorijos ir praktikos, bet praktiškai – pasitaiko.

Pasakyk man, ko nori, ir aš pasakysiu, kaip be to apsieiti.

Mėgstu galutinius darbų užbaigimo terminus. Jie taip smagiai švilpia pralėkdami !

Kuo dažniau šypsokis. Žmonės iškart ims spėlioti, ką turi omenyje.

Nesistenk būti nepakeičiamas: jei tavęs nepakeis, tai negalės ir paaukštinti.

Kiekvienas darbas vertas, kad jį atliktų kas nors kitas.

Darbas mane užburia......galiu ištisas valandas sėdėti ir žiūrėti į jį.

Man ne 40......man 18 plius 22 metai patirties.

Patirtis - tai toks daiktas, kuris atsiranda iškart po to, kai buvo reikalingas...

Nemėgstu sėdėti be darbo. Be darbo aš mėgstu gulėti.

Kas moka – daro, kas nemoka daryti – moko, kas nemoka mokyti – vadovauja.

Sociologiniai tyrimai rodo, kad jei į bet kurią sociologinę apklausą įtrauksite atsakymo variantą „Eik š... !", tai 87% respondentų pasirinks būtent šį atsakymą.

Jei jums užtenka pinigų, vadinasi trūksta vaizduotės.

Išminuotojas klysta dukart. Pirmą kartą – pasirinkdamas profesiją.

Jei pabandytume sukurti tylų, pigų, kompaktišką, elektros neeikvojantį dulkių siurblį, neturintį tokių nepatogių dalių, kaip laidai ir oro žarnos, išeitų paprasčiausia šluota.

Ne piniguose laimė. Laimė - kai jie nesibaigia.

Kad ir kiek su viršininku ginčysies, dirbti vis tiek reiks tau.

Visi žmonės kilo iš beždžionių, tik kinai iš triušių.

Pasirodo visi dinozaurai buvo vienodi, tik archeologai jų griaučius skirtingai surinkdavo.

Jei nerandi išėjimo, išeik pro įėjimą.

Jei nerandi išeities iš padėties, pakeisk padėtį
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 03 06, 12:08)
Pradejo dygt pas mane is durpiniu kubeliu kvapnusis tabakas, bet jau tokie daigeliai - siuliukai, kazin ar toks jis, kaip manai, Knifofija? O gal ten kokio s... seklu tas Nojus pridejes.

Na labai senai esu eėjusi tabaką, sėjau tiesiai į lauką, o kokie tie daigeliai tikrai nepamenu. Išstypę gali būti dėl šviesos stokos, arba šilumos pertekliaus.
Atsakyti
as vienais metais turejau pasodinus tabaka, kvepia efektingai, bet jau kokie krumai isaugo, ir jokio grozio nemaciau is ju.. schmoll.gif
Atsakyti