Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 18

QUOTE(jolaxus @ 2008 03 05, 22:19)
klausykit, užsimaniau pajūrinės gvaizdės pasisodinti ir galvoju ar būna jų sėklų pirkti? g.gif neužkliuvo kažkaip už akies... o gal jas naminėmis sąlygomis geriau dalinant daugintis arba perkant daigus? unsure.gif

Manau kad neverta sėti schmoll.gif Jų būna pirkti krūmelių, o paskui padalinsi.
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 03 05, 23:34)
Manau kad neverta sėti  schmoll.gif Jų būna pirkti krūmelių, o paskui padalinsi.

ačiū, reikės dairytis pavasarį smile.gif
Atsakyti
dabar pagooglinau, gi kas do pajurines gvaizdes g.gif nu grazios kvietkos, kazkaip tokiu ne nemacius mastau.gif butu ir man visai neprosali tokiu g.gif mano meskutei tiktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 03 05, 21:45)
O Wolke ***** erzini cia su narcizais ane, siltuose krastuose gyvendama  tongue.gif ?

o pati irgi nesaltesniuose tongue.gif
QUOTE(rena @ 2008 03 05, 22:45)
pas tave kaip visada viskas pirmiau zydi bigsmile.gif

irodymai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 05, 23:59)
dabar pagooglinau, gi kas do pajurines gvaizdes g.gif nu grazios kvietkos, kazkaip tokiu ne nemacius mastau.gif butu ir man visai neprosali tokiu g.gif mano meskutei tiktu ax.gif

kaip visada - klonuojam savo užmačias, kas dar į kompaniją mirksiukas.gif lotuliukas.gif buvo perkūnropių periodas, dabar mesimės ant kitokių lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, ar dar ne per vėlu sėti surfinijas? O gal jau geriau palaukti ir vėliau nusipirkti daigelių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2008 03 06, 10:01)
Merginos, ar dar ne per vėlu sėti surfinijas? O gal jau geriau palaukti ir vėliau nusipirkti daigelių? g.gif

bet juk praeitam puslapy tas pats klausimas blink.gif ir atsakymas.
doh.gif
Atsakyti
Pradejo dygt pas mane is durpiniu kubeliu kvapnusis tabakas, bet jau tokie daigeliai - siuliukai, kazin ar toks jis, kaip manai, Knifofija? O gal ten kokio s... seklu tas Nojus pridejes.
Atsakyti
isvariau vyra pirkt zemiu, sesiu gelytes...pirma tik nusipirkt da reikia....as pastoviai visko noriu, tai prisisodinu ir paskui sirgela turiu, kur jas graziai ir protingai isdeliot...kazi dar kaip vazonus reiks nuo mazojo namu prievaizdo suslept.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 03 06, 11:36)
bet juk praeitam puslapy tas pats klausimas  blink.gif  ir atsakymas.
doh.gif

Matot, ką reiškia neperskaityti naujos temos. blush2.gif Atsiprašau ir bėgu sėti clap.gif
Atsakyti
O aš šiandien į vazonėlius pasisėsiu ricinmedžius.Pas mane jie labai gerai auga ,būna didžiuliai ,visi grožisi. bigsmile.gif Jeigu žemajį žioveinį pasėčiau ,ar nebūtų per anksti? g.gif Koks pas mus siaubingas šiandien oras,pusto ,pašalę,nušals ir tulpės,ir narcizai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 03 05, 23:03)
irodymai  smile.gif 

kaip fainiai wub.gif

QUOTE(jolaxus @ 2008 03 06, 09:54)
kaip visada - klonuojam savo užmačias, kas dar į kompaniją mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  buvo perkūnropių periodas, dabar mesimės ant kitokių lotuliukas.gif

irnesakyk.gif nu del ropiu juk du metus nesvaigsim, reikia mestis ant ko nors kitko hihihi.gif

QUOTE(Lolitaaa @ 2008 03 06, 11:30)
Koks pas mus siaubingas šiandien oras,pusto ,pašalę,nušals ir tulpės,ir narcizai unsure.gif

...ir krokai cry.gif
Atsakyti