Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 18

man raganes irgi patinka wub.gif tik as dar niekaip neapsisprendziu kur ja auginti g.gif
Atsakyti
Lolitaaa, kokia grazi ta arizema, o cia LT gumbeli pirkai?
Atsakyti
pas mane jau narcizai zydi cool.gif nu ne tik pas mane mieste visos pakeles prisodintos ir jau zydi...kaip grazu...pavasaris... ech wub.gif

nusipirkau mimosa acacia armata galvoju ant terasos i puoda butu grazu,bet pradejau ieskot informacijos internete,supratau lyg ir kambarine gele g.gif dabar taip graziai ziedukais aplipus...idomu ar sulauks ji kito pavasario pas mane...man atrodo labai inoringa ,lepi
Atsakyti
Radau šiandien pridygusių tulpių bigsmile.gif Kaip fainai 4u.gif Bordiniai ugliukai kyšo iš juodos šlapios žemės smile.gif Miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 03 05, 17:05)
Lolitaaa, kokia grazi ta arizema, o cia LT gumbeli pirkai?

Nepirkau,gavau iš draugės .Davė rudenį,tai per žiemą išlaikiau ir dabar nežinau kaip sodinti.Draugė dabar ne Lietuvoj ir jokių kontaktų nepalaikom.Vat čia dabar man galvosukis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Wolke @ 2008 03 05, 19:20)
pas mane jau narcizai zydi  cool.gif nu ne tik pas mane mieste visos pakeles prisodintos ir jau zydi...kaip grazu...pavasaris... ech  wub.gif

O pas mus sniegas ir dar šiąnakt buvo pašalę.Kažin ar nenušals išlindę augalėliai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 03 05, 19:20)
pas mane jau narcizai zydi  cool.gif nu ne tik pas mane mieste visos pakeles prisodintos ir jau zydi...kaip grazu...pavasaris... ech  wub.gif

nusipirkau mimosa acacia armata galvoju ant terasos i puoda butu grazu,bet pradejau ieskot informacijos internete,supratau lyg ir kambarine gele  g.gif dabar taip graziai ziedukais aplipus...idomu ar sulauks ji kito pavasario pas mane...man atrodo labai inoringa ,lepi

Į lauką ją išnešk kai gerai atšils orai, o rudenį vėl įsinešk vidun, svarbu iki pirmų šalnų, kol naktys stipriai neatvėsta, esu auginusi šį augalą, bet vienais metais per vėlai įnešiau į vidų ir gan stiprokai apšalo, o po to pakratė "kojeles"
Atsakyti
kazin, mergelikes, ar ne per velu i vazonelius paset surfiniju seklikes? maciau jau pardavineja beveik sprindzio didumo daigiukus po 2 litus....nu man kokiu 10 reikia, tai galvoju, gal dar paciai pabandyt?
Atsakyti
sveikos gelinykes hi.gif
priminkit prasom, kam naudojamas gelezies sulfatas - zemei parugstint, ar dar kam g.gif ?

O Wolke ***** erzini cia su narcizais ane, siltuose krastuose gyvendama tongue.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 05 kovo 2008 - 20:46
QUOTE(Wolke @ 2008 03 05, 18:20)

pas tave kaip visada viskas pirmiau zydi bigsmile.gif

QUOTE(JuzTea @ 2008 03 05, 18:43)
Radau šiandien pridygusių tulpių bigsmile.gif Kaip fainai 4u.gif Bordiniai ugliukai kyšo iš juodos šlapios žemės smile.gif Miela wub.gif

o pas mane is akmenu pridyge thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuks @ 2008 03 05, 20:20)
kazin, mergelikes, ar ne per velu i vazonelius paset surfiniju seklikes? maciau jau pardavineja beveik sprindzio didumo daigiukus po 2 litus....nu man kokiu 10 reikia, tai galvoju, gal dar paciai pabandyt?

Dar ne vėlu schmoll.gif
Atsakyti
klausykit, užsimaniau pajūrinės gvaizdės pasisodinti ir galvoju ar būna jų sėklų pirkti? g.gif neužkliuvo kažkaip už akies... o gal jas naminėmis sąlygomis geriau dalinant daugintis arba perkant daigus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 03 05, 21:45)
sveikos gelinykes  hi.gif
priminkit prasom, kam naudojamas gelezies sulfatas - zemei parugstint, ar dar kam  g.gif ?
O Wolke ***** erzini cia su narcizais ane, siltuose krastuose gyvendama  tongue.gif ?

samanoms iš vejos naikinti.
Atsakyti