man raganes irgi patinka tik as dar niekaip neapsisprendziu kur ja auginti
Lolitaaa, kokia grazi ta arizema, o cia LT gumbeli pirkai?
pas mane jau narcizai zydi nu ne tik pas mane mieste visos pakeles prisodintos ir jau zydi...kaip grazu...pavasaris... ech
nusipirkau mimosa acacia armata galvoju ant terasos i puoda butu grazu,bet pradejau ieskot informacijos internete,supratau lyg ir kambarine gele dabar taip graziai ziedukais aplipus...idomu ar sulauks ji kito pavasario pas mane...man atrodo labai inoringa ,lepi
nusipirkau mimosa acacia armata galvoju ant terasos i puoda butu grazu,bet pradejau ieskot informacijos internete,supratau lyg ir kambarine gele dabar taip graziai ziedukais aplipus...idomu ar sulauks ji kito pavasario pas mane...man atrodo labai inoringa ,lepi
Radau šiandien pridygusių tulpių Kaip fainai Bordiniai ugliukai kyšo iš juodos šlapios žemės Miela
QUOTE(Tina* @ 2008 03 05, 17:05)
Lolitaaa, kokia grazi ta arizema, o cia LT gumbeli pirkai?
Nepirkau,gavau iš draugės .Davė rudenį,tai per žiemą išlaikiau ir dabar nežinau kaip sodinti.Draugė dabar ne Lietuvoj ir jokių kontaktų nepalaikom.Vat čia dabar man galvosukis
Papildyta:
QUOTE(Wolke @ 2008 03 05, 19:20)
pas mane jau narcizai zydi nu ne tik pas mane mieste visos pakeles prisodintos ir jau zydi...kaip grazu...pavasaris... ech
O pas mus sniegas ir dar šiąnakt buvo pašalę.Kažin ar nenušals išlindę augalėliai?
QUOTE(Wolke @ 2008 03 05, 19:20)
Į lauką ją išnešk kai gerai atšils orai, o rudenį vėl įsinešk vidun, svarbu iki pirmų šalnų, kol naktys stipriai neatvėsta, esu auginusi šį augalą, bet vienais metais per vėlai įnešiau į vidų ir gan stiprokai apšalo, o po to pakratė "kojeles"
kazin, mergelikes, ar ne per velu i vazonelius paset surfiniju seklikes? maciau jau pardavineja beveik sprindzio didumo daigiukus po 2 litus....nu man kokiu 10 reikia, tai galvoju, gal dar paciai pabandyt?
sveikos gelinykes
priminkit prasom, kam naudojamas gelezies sulfatas - zemei parugstint, ar dar kam ?
O Wolke ***** erzini cia su narcizais ane, siltuose krastuose gyvendama ?
priminkit prasom, kam naudojamas gelezies sulfatas - zemei parugstint, ar dar kam ?
QUOTE(Wolke @ 2008 03 05, 18:20)
pas tave kaip visada viskas pirmiau zydi
QUOTE(JuzTea @ 2008 03 05, 18:43)
Radau šiandien pridygusių tulpių Kaip fainai Bordiniai ugliukai kyšo iš juodos šlapios žemės Miela
o pas mane is akmenu pridyge
QUOTE(emiliuks @ 2008 03 05, 20:20)
kazin, mergelikes, ar ne per velu i vazonelius paset surfiniju seklikes? maciau jau pardavineja beveik sprindzio didumo daigiukus po 2 litus....nu man kokiu 10 reikia, tai galvoju, gal dar paciai pabandyt?
Dar ne vėlu
klausykit, užsimaniau pajūrinės gvaizdės pasisodinti ir galvoju ar būna jų sėklų pirkti? neužkliuvo kažkaip už akies... o gal jas naminėmis sąlygomis geriau dalinant daugintis arba perkant daigus?
QUOTE(vida777 @ 2008 03 05, 21:45)
sveikos gelinykes
samanoms iš vejos naikinti.