Hm ,tai ką ir man reikia jau sėt pelėžirnius
Tai,kad aš tokios vėsios patalpos kaip ir neturėčiau.Tai ką man dart,šiap ir aš norčiau,kad man pražystų anksčiau,bet jei nėra tokių salygų ,ir aš maniau,kad reikia juos tiesiai į dirvą sodint
QUOTE(nikitaL @ 2008 03 22, 08:42)
Tai,kad aš tokios vėsios patalpos kaip ir neturėčiau.
O tu su termometru pamatuok temperatūras prie langų, ant palangių. Pas mane namie svyruoja 21-25 laipsniai, o prie stiklinių durų 15-17. Daiginu viską kur toliau. O paskui sustatau prie šviesos ir vėsumos.
QUOTE(rokoko @ 2008 03 22, 00:34)
Vida 777, viskas ok!
Tavo mintys
Zinai, as atejau i gatava sutvarkyta sklypa, buvusi sodo, ir isiliejau i ji. Mano svajoniu sodai tai irgi kitokie nei as gyvenu, noreciau to 'japonisko' ir kt... bet privalau gerbt kitu triusa, geru 20 metu, nes tikrai yra ka
Taigi turiu taikytis prie konteksto, gelynus pertvarkiau is esmes, o va su medeliais privalau derintis...
Ne kazkokie ir plotai - 12a, kur namas ir pagalbiniai pastatai, siltnamis, darzas, sodas, vejos, na, ir aisku, dekoras
Pas mus sklypas toks ''intensyvus'' siuzeto prasme, daug visokiu kampeliu, mini ''scenu'', kiekviena su savo ''cinkeliu'' ... Naturaliai taip isejo dirbant...
O dar juk soduose mes tiesiogine prasme.... o naturalumai - uz 500metru miskas
''Nudailinti'' spygliuociai ypac ryskus saltuoju sezonu ir pavasari [beje egle ir pusi nesiaubiam su zirklem] , kol nesulapuoja vaismedziai aplink, stai kad ir uzvakar vakarine saule http://i262.photobuc...on/DSCF6749.jpg , nu negaliu tampausi fotika i lauka , o kai geles ....
Patikek, ''nesikaustome'' mes ...
labai grazu
Tavo mintys
Zinai, as atejau i gatava sutvarkyta sklypa, buvusi sodo, ir isiliejau i ji. Mano svajoniu sodai tai irgi kitokie nei as gyvenu, noreciau to 'japonisko' ir kt... bet privalau gerbt kitu triusa, geru 20 metu, nes tikrai yra ka
Taigi turiu taikytis prie konteksto, gelynus pertvarkiau is esmes, o va su medeliais privalau derintis...
Ne kazkokie ir plotai - 12a, kur namas ir pagalbiniai pastatai, siltnamis, darzas, sodas, vejos, na, ir aisku, dekoras
Pas mus sklypas toks ''intensyvus'' siuzeto prasme, daug visokiu kampeliu, mini ''scenu'', kiekviena su savo ''cinkeliu'' ... Naturaliai taip isejo dirbant...
O dar juk soduose mes tiesiogine prasme.... o naturalumai - uz 500metru miskas
''Nudailinti'' spygliuociai ypac ryskus saltuoju sezonu ir pavasari [beje egle ir pusi nesiaubiam su zirklem] , kol nesulapuoja vaismedziai aplink, stai kad ir uzvakar vakarine saule http://i262.photobuc...on/DSCF6749.jpg , nu negaliu tampausi fotika i lauka , o kai geles ....
Patikek, ''nesikaustome'' mes ...
labai grazu
tikrai net minty neturejau tavo sodo, tik siaip pasakiau (yra teke tokiu matyt), kad viskas, kas per daug nudailinta, atrodo nenaturalu ir dirbtina - pasiziuret grazu, o jaukumo deja .
QUOTE(nikitaL @ 2008 03 22, 09:42)
Tai,kad aš tokios vėsios patalpos kaip ir neturėčiau.Tai ką man dart,šiap ir aš norčiau,kad man pražystų anksčiau,bet jei nėra tokių salygų ,ir aš maniau,kad reikia juos tiesiai į dirvą sodint
ten pat kur skaitinėjau apie daiginimą kambary, buvo ir apie sėją lauke - juos galima lauke gegužės mėnesį sėti tiesiai į tą vietą kur augs, nes jie kaip ir priklauso žirniams pakenčia nedideles šalnas. taigi, jei problemos su vieta, tai gali ir palaukti
Su artejanciom VELYKOM visas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cia ne atvirukas, o gyvas medis netoli manes (toj pacioj gatvej), augantis vienoj sodyboj. Kiekvienais metais sodybos seimininkas sukabina surinkta kolekcija kiausiniu, ir savaite pries Velykas prasideda vieshas "Velyku medzio" lankymas iki pat atavelykio. Fotografuota pernai (siemet dar nebuvau), siandien laikrasty skaiciau, kad siemet sukabinta per 9 tukst.kiausiniu, ir visi rankom marginti .
cia ne atvirukas, o gyvas medis netoli manes (toj pacioj gatvej), augantis vienoj sodyboj. Kiekvienais metais sodybos seimininkas sukabina surinkta kolekcija kiausiniu, ir savaite pries Velykas prasideda vieshas "Velyku medzio" lankymas iki pat atavelykio. Fotografuota pernai (siemet dar nebuvau), siandien laikrasty skaiciau, kad siemet sukabinta per 9 tukst.kiausiniu, ir visi rankom marginti .
QUOTE(vida777 @ 2008 03 22, 12:49)
cia ne atvirukas, o gyvas medis netoli manes
na bet ir kantrybės pas žmones esama šitiek margučių sukabinti neįtikėtina ir fantastiška
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 22, 13:22)
na bet ir kantrybės pas žmones esama šitiek margučių sukabinti neįtikėtina ir fantastiška
Ir aš pagalvojau kiek metų kabinti reikia
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 21, 21:37)
tik švilptelėkit, kad po mano kaimuką gastroliuosit ir išvyniosiu raudoną kilimą sutikimui
mano pusseserė ten gyvena ir sesuo netoli - sakė tik už miškelio.
Papildyta:
QUOTE(nikitaL @ 2008 03 22, 08:42)
Aš visada kvepiančius žirnelius sėju tiesiai į pastovią vietą. Jie nemėgsta persodinimo, o aš dar labiau nemėgstu tampytis po kambarius su tais augalais, kurių visai nereikia anksti sodinti.
QUOTE(išdykėlė @ 2008 03 22, 15:38)
mano pusseserė ten gyvena ir sesuo netoli - sakė tik už miškelio.
tai ryškiai kažkuri čia beveik kaimynė bus, nes ir aš gi tik už miškelio mažas tas pasaulis ir kuo gilyn į internetą, tuo pasaulis mažyn
QUOTE(crocus @ 2008 03 22, 10:28)
O tu su termometru pamatuok temperatūras prie langų, ant palangių. Pas mane namie svyruoja 21-25 laipsniai, o prie stiklinių durų 15-17. Daiginu viską kur toliau. O paskui sustatau prie šviesos ir vėsumos.
Aha,gali būti,kad svyruoja temperatūra kambariuos.Nes kai dabar pagalvojau,tai vienas langas pas mane,net nektį paliekamas dažniausiai ant mikro paliekamas ,tai ten tikrai vėsoka
Bet nuspranedžiau vistik tiesiai į žemę sėti
na, prisidažiau margučių ir minsim pas senelius.
Šiųmetiniai mano margučiai su augaliniais motyvais
Linksmų švenčių visoms!
Linksmų švenčių visoms!
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 22, 17:23)
na, prisidažiau margučių ir minsim pas senelius.
Linksmų švenčių visoms!
Linksmų švenčių visoms!
Vau kokie gražūs Tu tikra menininkė