Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 18

QUOTE(Ingerele @ 2008 03 20, 12:55)
jolaxius is rieses? kaip smagu as irgi riesete

tai reiškia dalinsimės tuo, ką žemelė padeda užauginti mirksiukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif o tai gal as net tave ir pazistu? gal ir tu mane pazisti? 4u.gif
Atsakyti

panos mane irgi domina kur jus apie prieskonini darzeli kalbejot...ar yra dar ta tema?
[/quote]

cia"Supermamos-flora-prieskoniniai augalai, vaistazoles ant palanges" siuo metu treciam puslapiuki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 03 19, 16:04)

nee, tas kur kairej, prie pat nuotraukos krasto ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(#Antradiene# @ 2008 03 20, 10:41)
rozes iki -10 nebijo, bet jei tiek pranesineja pas jus, as tavo vietoj gal ir denciau...pas mus pajury tai tikrai tiek nebus, o salneles-2-3 jos tikrai nesibaido

Ai daugiau nebezaisiu su tuo dangstymu, kaip bus taip ...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 03 20, 11:28)
Kazkaip nesinori, kad penktadienio nakti -9 butu. Viska atidengiau. Roziu pumpurai turbut nusals  verysad.gif

Oaš dar neatidengiau ,bijojau šalčių, nors vyras vis sakė ,kad jau laikas.Gerai ,kad nepaklausiau.Jau užtenka su savo pelergonijomis bėgioju :tai į šiltnamį ,tai į namą..
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2008 03 20, 13:00)
drinks_cheers.gif  o tai  gal as net tave ir pazistu? gal ir tu mane pazisti? 4u.gif

keli psl. atgal mano vartai buvo paviešinti - gali pradėt ieškoti panašumų ar skirtumų biggrin.gif
Atsakyti
su serenciais jau tvarka, sudygo, o verbena ir pas mane dar nei viena nesirodo....o tokia grazia spalva pasejau...ziles irgi dar streikuoja...uztat astrai greit zydes lotuliukas.gif
Atsakyti
o aš šiandien su pelėžirniais tvarkiausi - radau patarimą juos padaiginti šlapiame skudurėly, taip ir padariau, sudygo per kelias dienas, šiandien gyvas sėklytes suslėpiau į durpinius vazonėlius su žemėm. Tik va suabejojau ar tie durpiniai atlaikys drėgmę, ar neištiš blink.gif kažkaip pirmą kartą aš juose auginsiu kažką, gal į plastikinį vazonėlį įdėti papildomai g.gif
Atsakyti
Neturėtų ištižt wink.gif . O pelėžirniams ne per anksti? O gal auginsi balkone?
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2008 03 20, 20:43)
Neturėtų ištižt  wink.gif . O pelėžirniams ne per anksti? O gal auginsi balkone?

ne, aš juos nešiu į lauką, tačiau irgi vazonuose sodinsiu terasos pakraščiu. Kad per anksti tai nemanau, nors anksčiau nesu jų auginusi, bet pastarajame, ar net vasario mėn. "Sodo spalvų" numeryje kaip tik ir buvo rekomendacijos kaip su jais tvarkytis ir kad jau laikas sėti, norint anksčiau žiedų sulaukti ax.gif jei matysiu labai jau šauna į viršų, tai turiu įstiklintą nešildomą tambūrą, galės ten jie grūdintis. tas tambūras pavasarį pavirsta toooookiu daigynu biggrin.gif
Atsakyti
Ir sodininko kalendoriuje pataria juos sėti kovo mėnesį(pelėžirnius). Dabar visos gėlytės išdygusios nebestypsta ir gražiai auga. Turbūt šviesos jau pakankamai ir saulutė dažniau pašviečia.
Atsakyti