Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 18

Nusipirkau Maximoje plukių (ant pakuotės violetinės spalvos) ir pamirkiusi vandenyje, kaip buvo parašyta pasisodinau į vazoną tikėjausi anksčiau žydinčias kieme pasistatyti, bet nesudygo, o šiandien pakapsčiau visi gumbeliai supuvę verysad.gif Kažin kodėl man taip nutiko, ar niekas nesusidūrėte su tuo?
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2008 03 19, 19:26)
Nusipirkau Maximoje plukių (ant pakuotės violetinės spalvos) ir pamirkiusi vandenyje, kaip buvo parašyta pasisodinau į vazoną tikėjausi anksčiau žydinčias kieme pasistatyti, bet nesudygo, o šiandien pakapsčiau visi gumbeliai supuvę  verysad.gif  Kažin kodėl man taip nutiko, ar niekas nesusidūrėte su tuo?

Man taip su liatriais buvo.Laukiau pasodinus , o jų kaip nėra taip nėra, pakapsčiau , o jie visai suskydę. blink.gif Šįmet "Maximoje" pirkau vėdrynus ,bet dar nieko nedariau .Nežinau, gal jau ir būtų laikas,girdėjau,kad juos prieš sodinimą pamirkyti reikia. g.gif
Kažin jei pasisodinčiau į vazonėlius, ar gerai būtų paskui persodinti tiesiai į žemę, g.gif o gal jie nepakenčia persodinimo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 03 19, 17:04)
Oi kokie musu tempai thumbup.gif

[color=green][/color]
Musu nekarpyta, Aciu Knipofijai, kad paaiskino kaip tai daryt 4u.gif
siaip visi didieji medziai uosvio sodinti [manes dar nebuvo] ir priziurimi, o as galiu liest tik savo medzius http://i262.photobuc...on/DSCF6281.jpg
[uztad gelynus peremiau visus  cool.gif ]

Knipofija, o jei spiraline tuja jau paaugusi, geri 3 metrai, tai ar galima ja karpyti tomis spiralemis?
[noriu daugiau zinoti pries ka nors sakant uosviui  blush2.gif , jis sunkai priiimma naujoves, nors jau ir pradejo skaitytis su manimi del augalu, nes man sekasi ax.gif ]

Ir dar:
kada dekor spygliuocius karpyt? koki menesi?

Tujas gali karpyti visą sezoną, jos gi neišleidžia sakų. Dabar nukarpyk, o kai prasidės vegeetacija, šakelės ūgtelės tada pakoreguosi. Nors jau dabar nuotraukoj įsižiūrėjus matosi kaip tos šakos eina spirale.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 03 19, 16:04)
kad man tik tos kiaulpienes.....
tokiu kaimynu niekas turbut neturit http://i262.photobuc...on/DSCF6251.jpg
Aciu D, kad is siaurines puses, kur tik 1 langas laiptinej rolleyes.gif
baisiausias sodu bendrijos sklypas, ir butinai prie musu!...
Kazkaip nesklandziai man isejo..... gal suprasit blush2.gif

o jie čia pastoviai gyvenantys blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolitaaa @ 2008 03 19, 20:50)
Man taip su liatriais buvo.Laukiau pasodinus , o jų kaip nėra taip nėra, pakapsčiau , o jie visai suskydę. blink.gif  Šįmet "Maximoje" pirkau vėdrynus ,bet dar nieko nedariau .Nežinau, gal jau ir būtų laikas,girdėjau,kad juos prieš sodinimą pamirkyti reikia. g.gif
Kažin jei pasisodinčiau į vazonėlius, ar gerai būtų paskui persodinti tiesiai į žemę, g.gif o gal jie nepakenčia persodinimo  blink.gif

Juos gi parduoda perdžiovintus, gi niekas nesilaiko laikymo sąlygų, o perdžiovinti jau nebeatsigauna. O kai pagalvoji, kad plukės ir visokie vėdrynai nežiemoja ir juos reikės kasti, tai ir noras pirkti praeina. Nu kaip šią žiemą tai peržiemotų.
Atsakyti
o as pasejau penktadieni triju rusiu serencius, tai viena rusis tik sudygo, o ir ziliu dar nesimato...sedziu kasdien prie vazonu nosi priklijavus, gal todel jos ir nelenda....ir drekinu normaliai, ir pakalbinu, nu nelenda... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuks @ 2008 03 19, 22:20)
o as pasejau penktadieni triju rusiu serencius, tai viena rusis tik sudygo, o ir ziliu dar nesimato...sedziu kasdien prie vazonu nosi priklijavus, gal todel jos ir nelenda....ir drekinu normaliai, ir pakalbinu, nu nelenda... verysad.gif

išlįs, Velykoms tikrai išlįs mirksiukas.gif jei dar ir pakalbini, tai negali gi nuvilti, gal užsiliūliavo trumpam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuks @ 2008 03 19, 22:20)

O mano verbenos nė viena neišdygo.O ir nusiteikusi buvau , kad nieko gero nebus , juk ant sėklų pakelio buvo parašyta 48%.Per žioplumą tokias nusipirkau.Žemaūgis žioveinis,puikūnas ir ratiliai tai puikiai sudygę,dar laukiu kitų...
Atsakyti
QUOTE(veronika1 @ 2008 03 19, 17:13)
Šiemet sesiu peležirnius.Gal kas bandet auginti daugiamečius pelėžirnius?

Aš auginau, bet gaila, kad jie nekvepia verysad.gif šiandien nusipirkau vienmečių tongue.gif Šiandien buvom Riešėje pirkti plėvelės, tai pagalvojau, kad visai netoli kažkur ir jolaxus dvarelis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 19 kovo 2008 - 23:24
QUOTE(rokoko @ 2008 03 19, 16:04)

o kas ten per spygliuotis pilkas kairiam shone tongue.gif ?
nu del kaimynu tai uzuojauta tau didziausia, gal tik kokiu 5 m gyvatvore isgelbetu blink.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 19 kovo 2008 - 23:35
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 19, 22:31)
Juos gi parduoda perdžiovintus, gi niekas nesilaiko laikymo sąlygų, o perdžiovinti jau nebeatsigauna. O kai pagalvoji, kad plukės ir visokie vėdrynai nežiemoja ir juos reikės kasti, tai ir noras pirkti praeina. Nu kaip šią žiemą tai peržiemotų.

Aš planavau jas vazone auginti, o žiemai jį į rūsį įnešti, paskui kitą pavasarį gal kiek žemę pakeisti...
O kaip suprasti ar parduodami gumbeliai perdžiovinti ar ne? Ant jų ir parašyta buvo, kad pamirkyti vandenyje... unsure.gif
Atsakyti
sveiki vel!

pirmiausia: ka as cia auginu?:
user posted image
gal kas zinote? blush2.gif dabar zydi, ryte ziuriu guli visos blink.gif , o diena atsistojo vel wub.gif
pasiseke su Juocke pagaut tongue.gif

Labai naudingi patarimai del spygliuociu persodinimo thumbup.gif [ot turesiu ka uosviui pasakyt, nes jam pasodintas medis - dogma nejudinama doh.gif ]

pas mane kaip ir pas jus - krokai zydi, o tulpikes tik lapukai [tiksliai tokias turiu kaip Wolke nuotraukoj]

QUOTE(nikitaL @ 2008 03 19, 15:16)
O man tai va kokie reikaliukai su kobėja-iš 7 sėklyčių išdygo tik 1  .Niu lauksiu dar,gal gi dar pasirodys koks vienas daigelis

gal pasirodys 4u.gif , man pries kelis metus is kokiu 5 - 3 sudygo, visas i kruva sodinau, cia iki zydejimo http://i262.photobuc...ijon/kobeja.jpg

QUOTE(Melodi @ 2008 03 19, 15:27)
sugalvojau sukuciu pasiset, nu sudygo man gerai  Bet man nelabai patiko, kad labai pats augalas nelapotas gavos, toks siulas su keliais lapeliais, as kadangi tikejaus terasoj biski nuo saules atsidengt, tai nieko gero...

drinks_cheers.gif , ir man taip buvo, daugiau su jais schmoll.gif

QUOTE(Knifofija @ 2008 03 19, 20:11)
Tujas gali karpyti visą sezoną, jos gi neišleidžia sakų. Dabar nukarpyk, o kai prasidės vegeetacija, šakelės ūgtelės tada pakoreguosi. Nors jau dabar nuotraukoj įsižiūrėjus matosi kaip tos šakos eina spirale.

bigsmile.gif Aciu 4u.gif

QUOTE(lad @ 2008 03 19, 20:13)
o jie čia pastoviai gyvenantys

aha doh.gif doh.gif doh.gif ............. verysad.gif
atsikele bomzai, asocialus, tai ju vaiku siuksles aplink rankioju

QUOTE(vida777 @ 2008 03 19, 23:32)
o kas ten per spygliuotis pilkas kairiam shone   ?
nu del kaimynu tai uzuojauta tau didziausia, gal tik kokiu 5 m gyvatvore isgelbetu

sitas? cia mazesnis, pries2,5 metu http://i262.photobuc...kristijon/k.jpg
cia kadagys. [ unsure.gif ]

del kaimynu - pasodinom ax.gif , bet kol kas vos kokia 50 cm verysad.gif , uz vaiko matyti http://i262.photobuc...on/DSCF6435.jpg , bet pardavejai zadejo 30 cm i metus g.gif
gerai, kad jie uz namo ''nugaros'', siaurinej pusej
Papildyta:

Knifofija, o puskiparisius irgi bet kada galima karpyt? blush2.gif , nes sita noriu apvalu turet http://i262.photobuc...on/DSCF6298.jpg , o yra nepaklusniu sakeliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 20 kovo 2008 - 00:50