Oi kokie musu tempai
[quote=nikitaL,2008 03 16, 08:57]
Vajazau,kiek visokių grožybių primačiau ,man labai patiko tavo spiralinė tuja rokoko .O aš maniau,kad tokios nėra,kad reikia pačiam apsikarpyt,kad tokią turėtum.Nors aišku jeigu moki,tai tai nėr problemų ir turint paprastą.
[/quote]
Musu nekarpyta, Aciu Knipofijai, kad paaiskino kaip tai daryt
siaip visi didieji medziai uosvio sodinti [manes dar nebuvo] ir priziurimi, o as galiu liest tik savo medzius
http://i262.photobuc...on/DSCF6281.jpg
[uztad gelynus peremiau visus
]
Knipofija, o jei
spiraline tuja jau paaugusi, geri 3 metrai, tai ar galima ja karpyti tomis spiralemis?
[noriu daugiau zinoti pries ka nors sakant uosviui
, jis sunkai priiimma naujoves, nors jau ir pradejo skaitytis su manimi del augalu, nes man sekasi
]
Ir dar:
kada dekor spygliuocius karpyt? koki menesi?
[quote=jolaxus,2008 03 16, 10:54]
na, rokoko, tu apskritai prisiželdinus kaip reikiant labai gražiai nusidriekęs čiobrelis turbūt jau seniai įsikūrę esate, kad augmenija jau spėjusi taip suaugti
aš vistik mintiju kažką minimalistinio toj tarpuvartėj kurti, nes šiaip gėlynų ir kituose kampuose per akis. Gal tikrai kokį ne per daug besiplečiantį, bet formuojamą spygliuotį pasirinkti
[/quote]
na sklypas priziurimas jau seniai, as atejau pries 5 metus, ir po metu isikisau, taigi ''stazas'' tik 4 metai...
pradzia buvo nuo vienmeciu pagal paveikslelius ant pakuociu
, aciu Dievui pasisejau daugiameciu, ir kitam sezonui jau kai ka turejau + nemazai augalu jau buvo, emiausi pertvarku
kadangi yra dar didelis gelynas uzstojantis darza, kur ziema ''plika zeme'',
tai mazesniji suaglvojau padaryti grazu VISAIS metu laikais - taip kilo ideja apie spygliuotyna su viszaliu kilimu - jam tik 2-3 metai, vis keitineju, tobulinu...
Man tas sliauziantis ciobrelis
, visus takus graziai ''apkrastavo''...
O tu Jolaxus ok nusprendei del tuju palei kelia
- tas ''raudonas kilimas'' turi ziuretis visais sezonais, be ''plikos zemes'' periodo.
[quote=jolaxus,2008 03 16, 16:02]
daug šitų ir kitokių įdomių sėklų galima rasti Vilniuje, Rygos g. ir Laisvės pr. kampe,
kažkaip nė viena neparašiusi iš kokio LT krašto esate, gal Vilnius jums irgi nepakeliui...
[/quote]
Trakai
Aciu uz info
, as maniau, kad ten tik irankiai..
[quote=rozamunda,2008 03 16, 16:12]
[quote=rokoko,2008 03 15, 17:07]
Nu baisiai grazu
Tik papasakok,kada tujas gyvatvoreje reikia kirpti geneti- vieni sako kad birzelio laukt,kiti-kad dabar pats laikas
[/quote]
Nezinau
Uosvio darbas ten,dabar taip atrodo [s.m. sausis]:
http://i262.photobuc...on/DSCF6272.jpg
[quote=Vaidusiukė,2008 03 17, 20:17]
Mb jau pradėjo kalbėt, kad būtų į vienkiemį išsikelt nereikėtų netvarkingų kaimynų kesti .
Pas mus tas variantas su kiaulpienėm , aš einu raviu, o kaimynė sako taigi kaip gražiai žydi...................
[/quote]
kad man tik tos kiaulpienes.....
tokiu kaimynu niekas turbut neturit
http://i262.photobuc...on/DSCF6251.jpg
Aciu D, kad is siaurines puses, kur tik 1 langas laiptinej
baisiausias sodu bendrijos sklypas, ir butinai prie musu!...
Kazkaip nesklandziai man isejo..... gal suprasit