Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 18

QUOTE(Knifofija @ 2008 03 18, 11:18)
bet sodas fantastiškai atrodo.

tikrai grazu wub.gif pas mus papudreno ir tiek...dabar jau nieko beveik ir nelike,tikiuosi tulpikes nebijo sniegelio

user posted image user posted image
Atsakyti
Knifofija, pas tave kaip pasakoj wub.gif
Atsakyti
Wolke, kaip tau faina- jau ir tulpes prazydo. Tikras pavasaris thumbup.gif
Atsakyti
aš ir šiandien važiavau į darbą, tai pakelės tikrai kaip iš pasakos wub.gif
medelių su jumis pasitarusi nusprendžiau nebalinti schmoll.gif
gaila, kad pernai krokų ir snieguolių nepasodinau. ir narcizų kaip noriu matyti.. visko norisi doh.gif o mažaūgės tulpės ir pas mane jau per gerą sprindį išlindusios, ir man rodos su pumpurais jau ax.gif

jolaxus, aš palei tavo įvažiavimą formuočiau daugiamečių ir vienmečių gėlių eilutes 4u.gif kad žydėtų nuo pavasario iki rudens. esu mačiusi gražių pavyzdžių internete, jei rasiu - įmesiu 4u.gif
Atsakyti
Šiandien atsikeliu, pakeliu ruletus.. Ir blink.gif vaizdas panašus kaip pas Knifofija unsure.gif Šakės biggrin.gif
Atsakyti
man labai gražu:
user posted image

user posted image

gėlytes aišku galima derinti pagal skonį 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo holiday: 18 kovo 2008 - 14:46
QUOTE(Wolke @ 2008 03 18, 15:17)
tikrai grazu  wub.gif pas mus  papudreno ir tiek...dabar jau nieko beveik ir nelike,tikiuosi tulpikes nebijo sniegelio

user posted image user posted image

Kaip fainiai, o pas mane tik 2 žiedeliai krokų mėlynuoja bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mane zemaugiu tulpiu lapai kolkas tiktai kyso.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 17, 22:58)
Šiemet šermukšniai turėtų būti daug brangesni, nes juos uždrausta įvešti iš užsienio, dėl degligės, o vietoje ne taip ir daug augintojų.  Vieni iš rimčiausių Vilniuje broliai Vrublevskiai, pas juos ir asortimentas nemažas.

Gal kokius nors kontaktus turit ar kaip juos rasti?Google radau tik tiek ,kad jie is Nemencines verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 03 18, 15:53)

Pas mane irgi.... friends.gif
Atsakyti
bigsmile.gif pas mane irgi ir sninga, ir pusto, nu visai oras pasiuto doh.gif .

?????? Ar teisybe, kad pusheles galima persodinti tik nuo rugpjucio iki rugsejo vidurio? Atseit ankstyvas pavasaris ir antroji rudens puse netinka, nes pushys nemegsta shaltos dirvos. O as jau buvau numacius artimiausiu metu viena persodint g.gif .

ir dar, jei mano kalnine pushele (dar visai mazule), nuaugusi viena puse i saule, tai persodinant jei atsuksiu i sviesa kita puse, tai kazi ar issitiestu?
Atsakyti
Patarkit man,rudenį iš vienos bobutes nusipirkau pluoštinę juką.Ji augo vazone aš ją išemus, tiesiai i žemę taip ir patūpdžiau.Dabar galvoju gal ja reikėjo išskirstyti?(Ji augo tokia, vienas kupstas ,bet iš trijų skrotelių)Ar čia taip ir turi augti?Kažką esu girdejus apie jukų atskyrimą.
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2008 03 18, 08:49)
Mb skambino Kryžkalnyje 10 cm  sniego  Mariampolėje geri 15 cm tai todėl pas jus taip balta, pas mus tik truputį žolė apšalus  ax.gif

na kadangi as nuo kryzkalnio 30 km, tai pas mane sniego, kaip pas Knifofija buvo, o dabar atrodo taip smile.gif
user posted image

QUOTE(Knifofija @ 2008 03 18, 10:18)
O pas mus geras 20 centimetrų, ryte reikėjo takus atsikasti, bet sodas fantastiškai atrodo.

wub.gif

QUOTE(Wolke @ 2008 03 18, 13:17)
tikrai grazu  wub.gif pas mus  papudreno ir tiek...dabar jau nieko beveik ir nelike,tikiuosi tulpikes nebijo sniegelio

ech, kada maniskes jau rodys savo ziedus ax.gif

QUOTE(linjan @ 2008 03 18, 14:46)
Kaip fainiai, o pas mane tik 2 žiedeliai krokų mėlynuoja bigsmile.gif

o pas mane irgi 2, bet geltonuoja biggrin.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 03 18, 14:53)

ir pas mane... bigsmile.gif
Atsakyti