as tai isvis nuo kaimynu zadu aklina tvora pasikavot, krauna visokius meslus, negalima apsikest...
QUOTE(emiliuks @ 2008 03 17, 21:01)
o kaip jus aosaugot patvorius nuo kaimynu dilgeliu? as kelis kartus nupurskiau, bet vistiek pro tvoros apacia lenda...
Ale rundap ir viskas
Papildyta:
QUOTE(Melodi @ 2008 03 17, 20:46)
Nea, tiksliai netasimenu, bet man rodos tas pats kaip pas Jolaxus, nes ten pat pirkom ir mokejom 60 lt, ten pas juos tik 1 rusis svyranciu ir tebuvo
Aciu Jolaxus Varysiu viena lovi sprigem, kita begonijom, paziuresiu katros geriau augs, o bakopa pabandysiu pakabint
O naslaites dabar set jeigu i lovius?
Aciu Jolaxus Varysiu viena lovi sprigem, kita begonijom, paziuresiu katros geriau augs, o bakopa pabandysiu pakabint
O naslaites dabar set jeigu i lovius?
Šiemet šermukšniai turėtų būti daug brangesni, nes juos uždrausta įvešti iš užsienio, dėl degligės, o vietoje ne taip ir daug augintojų. Vieni iš rimčiausių Vilniuje broliai Vrublevskiai, pas juos ir asortimentas nemažas.
QUOTE(emiliuks @ 2008 03 17, 21:20)
as tai isvis nuo kaimynu zadu aklina tvora pasikavot, krauna visokius meslus, negalima apsikest...
Pas mus kaimynai iš pietvakarių pusės turi užsitvėrę akliną dvimetrinę tvorą , vasarą pastoviai šešėlis , drėgmė ir samanos užsiveisė per tai. O kaip dabar paskyti, kad prasiardytų tą savo tvorą
Tikrai vienkiemyje būtų geriau nereikėtų tokių problemų spręsti
Pūčiau su rondapu patvorį ale ir mūsų vejai kliuvo
QUOTE(emiliuks @ 2008 03 17, 21:20)
pas mus irgi patvory stovi kaimynu siuksline, o prie jos dar suo, tai jau kai vejukas papucia gerai, kad vynuoge nors visa ta grozi uzstoja, o jie dar uz ukinio mesla laiko, tai tam kampe tik zole uzsejom, nes nei ravet ten jokio malonumo
QUOTE(Vaidusiukė @ 2008 03 17, 23:42)
Pas mus kaimynai iš pietvakarių pusės turi užsitvėrę akliną dvimetrinę tvorą , vasarą pastoviai šešėlis , drėgmė ir samanos užsiveisė per tai. O kaip dabar paskyti, kad prasiardytų tą savo tvorą
Reikia pūsti kai vėjo nėra.
koks snieguotas ir saulėtas rytas miškas fantastiškai atrodo - kaip iš atviruko, sakytum apšerkšnijęs viduržiemis
Tai jau. Mano kolegos į darbą važiavo, tai sakė aikčiojo nuo rytinio grožio - saulė, sniegelio truputį, medžių gražumas, galėtų per Velykas būti dar gražiau. Fain labai būtų
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 17, 22:55)
Reikia pūsti kai vėjo nėra.
mes tada dar tik statėmės ir niekas mūsų neklausė
Nuostabus rytas, tik savaitėlę ne kokią pranašauja baigsis krapštinėjimaisi lauke. O aš šiandien medelius susiruošus buvau balunti, susimaišiau tirpalą tą o dabar galvoju tepti ar ne medelius
Mb skambino Kryžkalnyje 10 cm sniego Mariampolėje geri 15 cm tai todėl pas jus taip balta, pas mus tik truputį žolė apšalus
QUOTE(Vaidusiukė @ 2008 03 18, 08:33)
mes tada dar tik statėmės ir niekas mūsų neklausė
Nuostabus rytas, tik savaitėlę ne kokią pranašauja baigsis krapštinėjimaisi lauke. O aš šiandien medelius susiruošus buvau balunti, susimaišiau tirpalą tą o dabar galvoju tepti ar ne medelius
balinama, kai yra pliusinė temperatūra
Gražus rytas
O pas mus geras 20 centimetrų, ryte reikėjo takus atsikasti, bet sodas fantastiškai atrodo.
Pastoviai Lietuvėlė pasipuošusi, apsnigusi, o mūsų krašte tik balutės Vakar vakare buvo sniegas užėjęs, tai bėgau hortenzijas arčiau rūsio sunešt, kur šaltukas nepasiektų. Tai tiek ir pasnaigaliojo pas mus.