Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 18

QUOTE(rena @ 2008 03 17, 15:54)
as pagooglinau, tai svyruoklinio neradau g.gif

Turbūt tik suskiepijami tokia forma mastau.gif
Atsakyti
aš savąjį štai čia pirkau, nemažai turi šermukšnių rūšių, ir svyruoklinė rašo, kad yra pasirinkit "lapuočiai" ir susiraskit Sorbus
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 17, 15:56)
va radau, tik kokybė ne itin gera
user posted image

vaje koks milžinas,jei tam kamputy iš mažiuko toks išsikeros.. schmoll.gif
Atsakyti
tai svyruokline tipo tokia
user posted image
Papildyta:
QUOTE(gekoniuke @ 2008 03 17, 15:03)
vaje koks milžinas,jei tam kamputy iš mažiuko toks išsikeros.. schmoll.gif

ta as irgi radau, tai kai pamaciau doh.gif
tai jau geriau kos kuginis ar tas kur pirmai imetus buvau g.gif ax.gif
Atsakyti
as radau tokius:

Sorbus aria "Magnifica" (miltingasis) - rudeni lapai ryskiai geltoni,
S. aucuparia "Edulis" (paprastasis) - aukstas, uogos dideles, valgomos, lapai rudeni nuo geltonos iki oranz.spalvos,
S. aucuparia "Fastigiata" -aukstis iki 5m, lajos forma kolonishka,
S. aucuparija "Pendula" (svyrantis) - lajos forma svyruokline, uogos dideles, oranzines,
S."Doodoong" - aukstis iki 5m, ypac grazus rudeni,
S. hybrida "Gibbsii" (hibridinis/siaurinis) - aukstis iki 7m, uogos dideles, raudonos,
S. intermedia "Brouwers" - lajos forma placiai kugishka,
S. "Sheerwater Seedling"
S. commixta - aukstis iki 5m, ypac grazus rudeni,
S. koehneana - aukstis iki 3m, uogos baltos,
S. thuringiaca "Fastigiata" - aukstas, lajos forma kolonishka,
S. vilmorinii - aukstis 6m, uogos baltai ruzavos,
S. "Coral Pink" - uogos baltos,
S."Josep Rock" - aukstis iki 4m, uogos geltonos, lapai bordo spalvos, ypac grazus rudeni. (Kazkada jolaxus foto buvo imetus).

Kaip atrodo gyvai, tai nezinau nei vieno blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 03 17, 16:17)
S."Josep Rock" - aukstis iki 4m, uogos geltonos, lapai bordo spalvos, ypac grazus rudeni. (Kazkada jolaxus foto buvo imetus).

Kaip atrodo gyvai, tai nezinau nei vieno  blush2.gif .

taigi šitas pas mane ir yra "gyvai". Jau pirmais metais jis man gana gražiai atrodė. gal dėl to, kad mano biggrin.gif
Atsakyti
o štai tarp šiandieninių "plepsenimų" išsipikiavau balzaminines spriges. Pernai kaime prisirinkau sėklyčių, labai jau gražiais rožiniais žiedukais visas stiebas apkepęs buvo wub.gif neatsilaikiau... ax.gif Čia ne tos, kur krūmeliais, auga, o tokios sakyčiau kaip ir senovinės - vienu stiebu aykštyn augančios ir žiedukai prie pat stiebo apkibę. O gal jas prikirpus šakotųsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 03 17, 03:16)
Kai šakos užauga ilgos ir būna daug peržydėjusių žiedų (atrodo kad žydi tik patys galiukai), apkerpu visą krūmelį (ne po vieną šakutę) palikdama pusę šakų ilgio arba tik trečdalį.

Labai ačiū už išsamų atsakymėlį aciuks.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
varau pas mama issikast hortenzijos, vistiek ten baigia is nuobodulio numirt, nera zydejus, gal sakau pas mus jai bus geriau>
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 17, 15:55)
taigi šitas pas mane ir yra "gyvai". Jau pirmais metais jis man gana gražiai atrodė. gal dėl to, kad mano biggrin.gif

ar taviskis jau veda vaisius, o lapai visa sezona bordiniai, prasom issamiau tongue.gif .
Atsakyti
Cia gal as pernai savo svyranti sermuksni imetus buvau g.gif Bet labai jaunas pas mus, tai dar kolkas nelabai vaizdo yra smile.gif

user posted image

O man patarkit, kokiu vienmeciu pasisodint siaurinej pusej i lovelius, na ten pavesis beveik visada, tai visokios petunijos, surfinijos tai skursta mirksiukas.gif
Atsakyti
Į pavėsį pasiūlyt galiu sodinti begoniją. Gražiai atrodo smulkiažiedės begonijos. bigsmile.gif Didelės priežiūros nereikia ir amarai nepuola. thumbup.gif
Atsakyti