Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 18

QUOTE(jolaxus @ 2008 03 15, 17:19)
ar ne rykštenė yra tas tavo nesusipratimas? biggrin.gif

ne-a, nepanaši biggrin.gif Šiuo metu tai mačiau, kad kalasi lapukai ir prie tokios temperatūros - bordo spalvos. Kol dar krūmas būna neišgruvęs, kažkur 25-30 cm aukštis, o prieš pat žydėjimą ima ir išgriūna ratu wacko.gif laugh.gif
Atsakyti
išlėkiau ir pykštelėjau pora šiandieninių kadrų ax.gif va čia tas pakraštys, kur susodinti astrai ir kur ieškau minčiųastrus kažkuo pakeisti. pamintykit su manim kartu, a? ax.gif
user posted image

o štai čia mažą kampuką tarp didžiųjų vartų ir mažų vartelių planuoju užpilti skalda [COLOR=yellow]kaip jau palei namą turim užpylę, taigi ir stilius bus išlaikytas[COLOR=yellow] ir pasodinti kelis nedidelius spygliuočius. Svarstau 2-3 kelmelius tokio mažuliuko melsvo kadagio, lyg žvynuotuoju vadinamas unsure.gif ir gal kokį vieną vidury didesnį spygliuotį įtupdyti. Ar neiškritikuosit tokių mano ketinimų? gal ką dar originalesnio galit pasiūlyt?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 15, 17:31)
išlėkiau ir pykštelėjau pora šiandieninių kadrų ax.gif  va čia tas pakraštys, kur susodinti astrai ir kur ieškau minčiųastrus kažkuo pakeisti. pamintykit su manim kartu, a?
o štai čia mažą kampuką tarp didžiųjų vartų ir mažų vartelių planuoju užpilti skalda [COLOR=yellow]kaip jau palei namą turim užpylę, taigi ir stilius bus išlaikytas[COLOR=yellow] ir pasodinti kelis nedidelius spygliuočius. Svarstau 2-3 kelmelius tokio mažuliuko melsvo kadagio, lyg žvynuotuoju vadinamas unsure.gif  ir gal kokį vieną vidury didesnį spygliuotį įtupdyti. Ar neiškritikuosit tokių mano ketinimų? gal ką dar originalesnio galit pasiūlyt?

turiu ideju cool.gif
tik laiko db neturiu blush2.gif
velai vakare, kai smigs vaikas mirksiukas.gif [tikiuos pati nesmigsiu lotuliukas.gif ]
kokio ploto tas kamputis tarp vartu - varteliu?

tiesa, ta Putokli nors ir dabar i koki vazona kist gali ir lauke sekmingai laikyt - nieko jam nenutiks, palaistyk trasom zyd.
As kai perkeliau, tai kokia geguze- ir thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 15 kovo 2008 - 17:58
QUOTE(rokoko @ 2008 03 15, 18:55)
kokio ploto tas kamputis tarp vartu - varteliu?

to kampučio tiesiosios kraštinės, kurios sujungtos lenktu akmenų takeliu yra maždaug po 1,5 m
lauksiu idėjų 4u.gif
Atsakyti
Palei takelį galėtų sodint šilokus, bergenijas. Šilokai labai gražu rudenį kai sužydi, o bergenijos ištisus metus gražiai. Be to paplitusios nebrangiai galėtų kur įsigyt ar net kas praretinęs atiduotų. Aš tai pirmiausia levandom bandyčiau apsodint
user posted image
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 03 15, 19:32)
Aš tai pirmiausia levandom bandyčiau apsodint

va levandos tikrai nebloga mintis thumbup.gif turiu kelis krūmelius, pati kažkada sėjau ir keletas sudygo, o lyg kažkas čia minėjo neseniai, kad jas galima palaužius šakelių pasidauginti, tai ir pirkti nebereikėtų biggrin.gif
o bergenijų yra kitoj pusėj namo visa eilutė, tai jau nenoriu kartotis per daug, bet jos tikrai kai suželia tai beveik jokios priežiūros nebereikalauja thumbup.gif
tarp kitko, dėl levandų klausimėlis - čia fotkėj labai ryškios, o pas mane žydi švelnia alyvine spalva. Ar jų būna kažkokių skirtingų, ar nuo sąlygų ar dar kažko spalva priklauso?
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 15, 19:56)
va levandos tikrai nebloga mintis thumbup.gif turiu kelis krūmelius, pati kažkada sėjau ir keletas sudygo, o lyg kažkas čia minėjo neseniai, kad jas galima palaužius šakelių pasidauginti, tai ir pirkti nebereikėtų biggrin.gif
o bergenijų yra kitoj pusėj namo visa eilutė, tai jau nenoriu kartotis per daug, bet jos tikrai kai suželia tai beveik jokios priežiūros nebereikalauja thumbup.gif
tarp kitko, dėl levandų klausimėlis - čia fotkėj labai ryškios, o pas mane žydi švelnia alyvine spalva. Ar jų būna kažkokių skirtingų, ar nuo sąlygų ar dar kažko spalva priklauso?

Levandų spalva priklauso nuo veislės, bet labai retai tos ryškios pas mus žiemoja.
Atsakyti
Čia iš neto nuotraukytę įkėliau, o pas mus gal tokios labiau violetinės.
Štai mano tokios
user posted image
user posted image
Papildyta:
užsieninėje nuotraukytėje daug ryškiau , bet gal padailinta. Ir ne taip tankiai žiedynai. Bet vistiek levandų krūmai ir žydint , ir vien su lapukais gražu.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 03 15, 20:35)
Štai mano tokios

jo jo, mano irgi tokios drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 15, 17:40)
vida777 tu dar Lietuvoj ?

dar Lietuvoj, bet jau paskutine vakariene verysad.gif , ryt anksti ryte isskrendu namo.

O jezau, issiunciau, ir tik pamaciau, kad ne is savo niko doh.gif , tai tuo paciu pasisakysiu, kad avatare mano anukas (kompiuteristas tongue.gif).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaPerla22: 15 kovo 2008 - 22:09
QUOTE(LaPerla22 @ 2008 03 15, 23:03)
O jezau, issiunciau, ir tik pamaciau, kad ne is savo niko  doh.gif , tai tuo paciu pasisakysiu, kad avatare mano anukas (kompiuteristas  tongue.gif).

o aš jau pamislijau, kad kažkas pėdas mėto lotuliukas.gif nu anūkas labai jau e-anūkas, kaip dabar madinga sakyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LaPerla22 @ 2008 03 15, 22:03)
O jezau, issiunciau, ir tik pamaciau, kad ne is savo niko  doh.gif , tai tuo paciu pasisakysiu, kad avatare mano anukas (kompiuteristas  tongue.gif).

o jau fainulka wub.gif
Atsakyti