QUOTE(Tina* @ 2008 03 15, 13:02)
Bet ar kiparisai neapsala pas mus Pietuose ju daug maciau - dideliu, graziu
nu pas mane dideli jau, ir nesala!
[tikiuos kiparisai cia, a Knifofija?
]:
cia pries du metus balandzio sniegas, kiparisas prie iejimo i darza desinej, [dabar didesnis gerokai, ir tuju gyvatvore jau virs metro aklina tanki]
dar pora [4metru] kiparisu kt vietoj auga, ir negalvoja salti
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 15, 13:51)
snieguolės vienoje vietoje gali augt daug metų ir nenustoja žydėt.
as taip ir mastau
QUOTE(jolita123 @ 2008 03 15, 14:09)
merginos nusipipirkau daugiamety putokly tai parodyta kad auginamas ir pakabinamam krepšelyje, gal kuri auginate? Atseit reikia seti 4-5 men, manau kad pasesiu šiandien
auginu kelis metus ta Putokli,
is pradziu kaip ir Jolaxus dirvoj, ir is tiesu jis neilgai tezydi
,[ pas mane zeme ok buvo], lieka puri zaluma.
perkeliau i vazonus, tai dabar kai nuzydi, kur nors nukisu uz voljero, ir likusi laika laistau ''ant isgyvenimo''. Ziemoja tie vazonai siltnamy, nereikia stagariuku liest - jie gyvi, sekanti vegetacija gausesne bus, jei ju nenupjausim
Siais metais i platesnius vazonus kisiu, o per viduri balta pilnavidure Begonija planuoju, kai Putoklis nuzydes, aplink Begonija liks ta zaluma
Ziuresiu kas gausis, gal nesusipjaus tarpusavy
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2008 03 15, 15:35)
man astrai irgi patinka, ypac spalvu ir aukscio ivairove, tik kad pas kaimyne vis matau rudeniop miltlige ar koks biesas apstoja (visi lapai ir stiebai pabala), tai va tada jau \ , tai kazin ar jiems visiems tai budinga, ar tik pas ja kas negerai su tais astrais.
maniskiu astru miltlige ne karto nepuole
, va flioksus - taip:oh , ir nors anksciau tas ''miltinis'' flioksas salia tos bordines astros augo - nepersimete
QUOTE(Tina* @ 2008 03 15, 15:38)
Man astrai irgi
ypac kai visas suzydi, tik gaila, kad ir salnos neuztrunka...
tai kad pasakyciau nebijo jie salnu
,
rudeniniai lietus labiau juos ''driozia'', jei istisai gausiai lyja ju zydejimo metu...
maniskiai tik lapkriti ''kaput'', ir dar is po sniego zydi:
http://i262.photobuc...1111_132735.jpg