Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 18

QUOTE(vida777 @ 2008 03 15, 00:18)
cia atsakymai i klausimus  lotuliukas.gif .
o mahonija isivesk i google vaizdus, ir suprasi, kad zinai, kas ji tokia.

zinau, kad atsakymai ax.gif [tik nzn apie ka]. sorry, nebesikisiu, o atidziau seksiu pokalbius

nezinojau tos mehonijos, gal nepopuliari ji musu soduode, kur gyvenu g.gif
beje nemoku ''google vaizdus'' ...blush2.gif bet pavyko pamatyt
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 03 15, 00:03)
a mana vyrs isigudrino pjaut be rinktuvo doh.gif  [kai retai pjauni, tai ir neimanoma su tuo rinktuvu], o grebti man palieka  blink.gif , as isigudrinu diena kita padziovinti, tada ir grebt maziau, ir natur trasos vejai lieka unsure.gif  mirksiukas.gif
zodziu muilinames kiekvienas kiek tik galim lotuliukas.gif , nes ir tos vejos daug...

o gal tu darzo turini turejai galvoj? unsure.gif

Mb irgi zirzia, kad be rinktuvo su mulčiavimu pjaut , man netinka vaikai pirmyn atgal į kambarius ir pilna visur žolės . Sakiau kai pats tvarkysi kambarius tada ir žolę galėsi pjauti kaip norėsi lotuliukas.gif

Apie ką rašei tą ir galvoje turėjau nu rašausi , rašausi o kai pradėsiu sodint matysiu ką pritaikysiu . Man kažkaip daugiamečiai astrau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 03 15, 02:13)
beje nemoku ''google vaizdus''  ...blush2.gif bet pavyko pamatyt

niekas negimė mokėdamas, žiūrėk pabraukiau raudonai ką reikia pasirinkti ir tada duoda ne puslapius, o vaizdelius - labai patogu gėlių dairytis kaip atrodo, susirandi lotynišką pavadinimą žiniatinklyje, o paskui vaizduose ieškai kaip atrodo thumbup.gif
čia jau mahonija ir surasta smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 15 kovo 2008 - 09:12
Mano mahonija lyg zydet ruosias, bet kiek pamenu tai turbut normalu.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 03 15, 01:03)
a mana vyrs isigudrino pjaut be rinktuvo doh.gif  [kai retai pjauni, tai ir neimanoma su tuo rinktuvu], o grebti man palieka  blink.gif , as isigudrinu diena kita padziovinti, tada ir grebt maziau, ir natur trasos vejai lieka unsure.gif  mirksiukas.gif
zodziu muilinames kiekvienas kiek tik galim lotuliukas.gif , nes ir tos vejos daug...

pakrascius darzo?
Maniskis kokia 1,5 aro, tai taip jis apribotas:
viena puse tvora [nuo keliuko] + kugines tujos + tarp ju flioksai ir kazkokios daugiames aukstos [gal kas zinot, kas cia? blush2.gif ]:
user posted image

Čia SAULENIS
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2008 03 15, 08:33)
Mb irgi zirzia, kad be rinktuvo su mulčiavimu pjaut , man netinka vaikai pirmyn atgal į kambarius ir pilna visur žolės .

o kai pradėsiu sodint  matysiu ką pritaikysiu . Man kažkaip daugiamečiai astrau  wub.gif

joo, nesasi ta zole vidun doh.gif , bet 1a. tokios plyteles, ant kuriu nesimato tongue.gif , o kilimus vasara lauk!, tai pakenciu ta natur siuksle, ji man ''svari'', ne purvas...

drinks_cheers.gif man irgi daugiam astrai! turiu dar tokia aukstesne [koks geras metras], man ji pati graziausia:
user posted image
tik turek galvoj, kad zydi spali [paskutiniai ziedai pas mane], o vasara - mini gyvatvoryte tams zalia.
dar kur rasiau, pamirsau paminet prie misuriniu nakvisu Pentinai [pentinius] auga - nu jau grozis buna wub.gif

QUOTE(jolaxus @ 2008 03 15, 09:10)
niekas negimė mokėdamas,

Aciu, aciu, aciu!!! wub.gif

QUOTE(Knifofija @ 2008 03 15, 11:24)
Čia SAULENIS

Aciu!!! wub.gif

Knifofija, apsvietei tu mane del kroku prieziuros 4u.gif
A le as ''prisidirbau'' tuo klausimu blush2.gif , dar be tu kroku kur klausiau, pries pora metu vejon padrikai prikisau kitu kroku, tai sprendziu, kad ju lauks panasus likimas verysad.gif , o juk tikrai jau ''nesugaudysiu'' tu svoguneliu po pieva doh.gif ka darysi...
Bet tos idejos neatsisakysiu schmoll.gif , kad pavasari, kol veja dar ''miega'', joje kas nors zydetu. Tai dabar kisiu paprastas snieguoles tongue.gif , juk pasislepia paskui ir netrukdo zolei...
Papildyta:

Tiesa, dar kai buvo kalba apie uzuoveja is augalu - kiparisai! thumbup.gif [ypac kur kaip spirale zaluma auga]
na man jie visai neprimena kapu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 15 kovo 2008 - 12:22
Bet ar kiparisai neapsala pas mus unsure.gif Pietuose ju daug maciau - dideliu, graziu wub.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, temos pradzioje radau kad jau laikas vaismedzius sodint, gal zinot kur klaipedoje ar kitur pajuryje yra medelynai vaismedziu? klaipedoje tik Frezija sake turinti, bet reikia laukt balandzio 18 d, bus muge. man rods lyg ir velu, juk balandzio pabaigoj tikriausiai medeliai su lapeliais bus? kiti medelynai tik dekoratyviniais augalais prekiauja, gal patarsit kur vaismedziu ieskot?
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2008 03 15, 14:20)
sveikos mergaites, temos pradzioje radau kad jau laikas vaismedzius sodint, gal zinot kur klaipedoje ar kitur pajuryje yra medelynai vaismedziu? klaipedoje tik Frezija sake turinti, bet reikia laukt balandzio 18 d, bus muge. man rods lyg ir velu, juk balandzio pabaigoj tikriausiai medeliai su lapeliais bus? kiti medelynai tik dekoratyviniais augalais prekiauja, gal patarsit kur vaismedziu ieskot?

Už Klaipėdos link Palangos berods Kalotėj gyvena Lėlienė, reklama prie pat įvažiavimo į gatvę, turi labai daug vaismedžių, patars, nes ji agronomė.
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2008 03 15, 13:27)

Knifofija, apsvietei tu mane del kroku prieziuros 4u.gif
A le as ''prisidirbau'' tuo klausimu blush2.gif , dar be tu kroku kur klausiau, pries pora metu vejon padrikai prikisau kitu kroku, tai sprendziu, kad ju lauks panasus likimas verysad.gif , o juk tikrai jau ''nesugaudysiu'' tu svoguneliu po pieva doh.gif ka darysi...
Bet tos idejos neatsisakysiu schmoll.gif , kad pavasari, kol veja dar ''miega'', joje kas nors zydetu. Tai dabar kisiu paprastas snieguoles  tongue.gif , juk pasislepia paskui ir netrukdo zolei...

snieguolės vienoje vietoje gali augt daug metų ir nenustoja žydėt.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 15, 13:51)
Už Klaipėdos link Palangos berods Kalotėj gyvena Lėlienė, reklama prie pat įvažiavimo į gatvę, turi labai daug vaismedžių, patars, nes ji agronomė.

aciu, reiks pasidomet. o kaip su dekoratyviniu augalu sodinimu, pvz jazminu, alyvu, hortenziju?kokiu metu jie sodinami?
Atsakyti
merginos nusipipirkau daugiamety putokly tai parodyta kad auginamas ir pakabinamam krepšelyje, gal kuri auginate? Atseit reikia seti 4-5 men, manau kad pasesiu šiandien g.gif
Atsakyti
o dzievuliau blink.gif
einu ieskot savo askutinio posto doh.gif
Atsakyti