Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 18

QUOTE(Vaidusiukė @ 2008 03 13, 11:37)
Kokią veją sėti, kad būtų malonu vaikščioti basom nupjovus ir dydelio šuns šėlimą atlaikytų ? Turėjom kažkokią stadioninę užsisėję  schmoll.gif  nupjovus toks jausmas , kad ražiena vaikštai  doh.gif

tai kad nupjauta bet kuri veja būna šiurkštesnė iš pradžių rolleyes.gif nebent pjaunant rečiau ji perauga ir tada lieka kietesni stagarai... g.gif o šiaip gi šiurkštumas gerai masažuoja padus mirksiukas.gif O šuns šėlimą, jei tai ne kapstymas, o tiesiog pasilakstymas, atlaikys bet kokia normaliai sutankėjusi veja, va tik jei tas šėlimas dar palydimas ir pasisiojimų, tai jau nėra vaistų, nebent su laistytuvu iš paskos lakstyti ir paženklintas vietas iš karto laistyti, kad atskiesti deginantį šlapimą smile.gif
tiesa, galima žiūrėti į sėklų sudėtį, gal kiek šiurkštesni yra eraičinai, jei jų yra didžioji dalis mišinyje, reikėtų kad sėklų mišinys būtų maždaug tolygus, dažniausiai būna maišytos miglės, eraičinai ir svidrės, taigi optimalus variantas gal būtų kažkoks proporcingas tų sėklų pasiskirstymas.

QUOTE(Vilioja @ 2008 03 13, 11:49)
Žydi gana ilgai. Labai gražu, kad vienas žiedynas vienos spalvos, prasiskleiddęs, kitas voisaoi kitoks.  Peržydėję irgi vaizdo negadina - rudi stagarėliai, bet visai dekoratyvūs. Aš jei tenka eiti pro ėalį, nukerpu, jei ne - patys kažkur dingsta lotuliukas.gif

ačiū aciuks.gif nenuvylei, gal ir verta paįvairinti savo gėlynus šiuo augalėliu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 13 kovo 2008 - 12:47
nu cirkai, nerandu niekur pirkt zemaugiu serenciu, vadinamu gvazdikeliais pas mus...ispirkta...o as kaip juos megstu..
Atsakyti
QUOTE(emiliuks @ 2008 03 13, 14:11)
nu cirkai, nerandu niekur pirkt zemaugiu serenciu, vadinamu gvazdikeliais pas mus...ispirkta...o as kaip juos megstu..

o aš va ką tik pasėjau juos smile.gif pernai pataikiau labai gerų nusipirkti, tai prisirinkau sėklų - jų gi labai paprasta prisirinkti. Reikės žiūrėti ar išlaikys savo formą ir spalvą. nes nekreipiau dėmesio ar ten koks hibridas pernai buvo. g.gif Bet žemaūgiai oranžinės spalvos, labai man patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 13, 14:21)
o aš va ką tik pasėjau juos smile.gif pernai pataikiau labai gerų nusipirkti, tai prisirinkau sėklų - jų gi labai paprasta prisirinkti. Reikės žiūrėti ar išlaikys savo formą ir spalvą. nes nekreipiau dėmesio ar ten koks hibridas pernai buvo. g.gif Bet žemaūgiai oranžinės spalvos, labai man patiko wub.gif

tai dar viena laime, kad jie labai gret sudygsta, gal kur rasiu...
Atsakyti

O aš vienam Palangos skverely prisirinkau žemaūgių oranžinių tuščiavidurių ax.gif
Kai pilna klomba prisodinta labai gražiai atrodė thumbup.gif
Tikrai, jau galima sėti...
Atsakyti
Aš tai visus sėjimus palieku rytojui ir šeštadieniui, sako geresnis mėnulis prasidės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 03 13, 14:46)
Aš tai visus sėjimus palieku rytojui ir šeštadieniui, sako geresnis mėnulis prasidės smile.gif

aš į mėnulį nelabai žiūriu, bet va perskaičiau tavo postą ir prisiminusi, kad mačiau, užmečiau akį į "Sodo spalvose" išspausdintą mėnulio kalendorių - šiandien ir rytoj žiedų dienos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 13, 13:57)
aš į mėnulį nelabai žiūriu, bet va perskaičiau tavo postą ir prisiminusi, kad mačiau, užmečiau akį į "Sodo spalvose" išspausdintą mėnulio kalendorių - šiandien ir rytoj žiedų dienos bigsmile.gif

Pas mane kaip tik amarilis skleidžias thumbup.gif
Atsakyti
labai man patinka kvepiantys pelezirniai wub.gif turejau nusipirkus tu spalvotu... o vakar ikirtau bordavu ir baltu wub.gif dar maciau buvo orandziniu bigsmile.gif jau kaip pribarstysiu visur biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 13 kovo 2008 - 14:08
QUOTE(une @ 2008 03 13, 15:07)
labai man patinka kvepiantys pelezirniai  wub.gif  turejau nusipirkus tu spalvotu... o vakar ikirtau bordavu ir baltu  wub.gif  dar maciau buvo orandziniu  bigsmile.gif jau kaip pribarstysiu visur  biggrin.gif

nagi man prašyčiau vis teoriją ir praktinę patirtį apie jos iškloti mirksiukas.gif
niekaip neapisprendžiu ką laipiojančio pasisodinti iš vienos terasos pusės - rimtų daugiamečių augalų neišeina, nes ten skalda užpilta ir žemės rimtos nėra, grynas žvyras, tad reikia rinktis kažkokius augalus, kurie sėkmingai loveliuose pasodinti laipiotų unsure.gif kaži pelėžirniai giliai šaknis leidžia? ar gyventų visą vasarą loveliuose?
Atsakyti

Jei šalia nebuvo kitokių serenčių, tai tikimybė didesnė, kad veislė išliks panaši, bet jei buvo ir kitokių, tai tik 20 procentų bus tokie.
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 13, 15:35)
nagi man prašyčiau vis teoriją ir praktinę patirtį apie jos iškloti mirksiukas.gif
niekaip neapisprendžiu ką laipiojančio pasisodinti iš vienos terasos pusės - rimtų daugiamečių augalų neišeina, nes ten skalda užpilta ir žemės rimtos nėra, grynas žvyras, tad reikia rinktis kažkokius augalus, kurie sėkmingai loveliuose pasodinti laipiotų unsure.gif kaži pelėžirniai giliai šaknis leidžia? ar gyventų visą vasarą loveliuose?

Šaknys pavišinės, bet reikalauja trąšios dirvos. Vazonuose būna dekoratyvūs tik reikia tręšti ir laistyti, nes jei tik truputį padžiūsta ruduoja apačia. Manyčiau galima į vazono ar lovelio vidurį sėti pelėžirnius, o aplink kokiais serenčiais apsodinti, nes pašaknės jų būna negrąžios, o vazonuose visad norim išspausti maksimumą grožybių.
Atsakyti
QUOTE(emiliuks @ 2008 03 13, 13:11)

Šįryt kaip tik mačiau, Senukuose ar centrinėje Maximoje g.gif Užeik ten kai būsi Kretingoje.
Atsakyti