Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 18

QUOTE(dzamaika @ 2008 03 12, 14:42)
NA TAIP TAIP 30 ARU YRA BET SIEMET TAI LABIAUSIAI NORIU PRIEKY SUSITVARKYT KAD GALETU LELIUS LAKSTYT ZOLYTE BET MAN KAZKAIP JAU NYKIAI ATRODO KAI TIK ZOLYTE IR NIEKO DAUGIAU

Siūlyčiau žolę sodinti. Dabar pats laikas kol sudygs praeis dvi savaitės. g.gif O šiaip reikia po truputį galvoti, planuoti kur bus vaismedžiai. vaiskrūmiai ar šiaip gėlės, kur daržas juk reikės ir svogūno, ir morkos, ir svogūno.... bigsmile.gif
Atsakyti
o aš gi vėl radau dėl ko pasvaigti blush2.gif užkliuvo tokis augalas rūgtis ax.gif ne ta rūgtis, kuri mūsuose žinoma, kaip piktžolė, o pasirodo yra sukultūrintos formos, gana įspūdingos, kai kurios auga kilimais, o kitos net rašoma, kad neleidžia ūsų, auga krūmeliais. "Sodo spalvų" žurnale kažkuriam seniau mačiau sodybos nuotraukas ir labai patiko kažkokios rausvai baltomis varpomis žydinčios kilimu nusidriekusios gėlytės, spėju, kad tai buvo rūgtis, tačiau ar būna jų sėklų pirkti, ar dairytis pavasarį mugėse neturiu supratimo... g.gif
Atsakyti
tai pernai ir pas mus buvo oho ho kokia pieva priesais bet as ja su chemikalais ispurskiau paskui su tokiu mini traktoriuku kaip kokia zoliapjove tik tokio dydzio suariau bet kazin ar dar ne per salta zolike sodinti
o mes uz namo darza turim ir vaismedzius ten sodinsime taip pat tai va svarbiausiai priekis ir yra na ne aisku as nenoriu dar ant zolytes ritinetis bet kad tik suzaliotu graziai ir uzteks bet juk augaliukus irgi gi galima sodineti jau
Atsakyti
QUOTE(dzamaika @ 2008 03 12, 16:09)
...bet juk augaliukus irgi gi galima sodineti jau

šiuo metu jau galima sodinti medelius, vaismedžius ir pan, tad apgalvok kurioj pusėj norėsi turėti sodą ir gali pradėti jį planuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
jau laikas medelius balinti? blush2.gif pirmi metai kaip turim sodelį 4u.gif
Atsakyti
na tikrai labai jau didelis dekui uz patarimus jega kad galima pas kazka pasiklaust ir uz taip pinigeliu moket nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(holiday @ 2008 03 12, 16:25)
jau laikas medelius balinti?  blush2.gif pirmi metai kaip turim sodelį  4u.gif

jau laikas, tik pasirinkit sausesnę dieną tokiam darbui, kad lietūs vos nubalintų nenuplautų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 12, 15:59)
o aš gi vėl radau dėl ko pasvaigti blush2.gif užkliuvo tokis augalas rūgtis ax.gif  ne ta rūgtis, kuri mūsuose žinoma, kaip piktžolė, o pasirodo yra

Oi kiek aš tų rūgčių išmečiau pirmadienį doh.gif Nepasakyčiau, kad jos labai plinta, bet man kažkaip nebepatiko - atsinaujinau lotuliukas.gif Nors eik dabar kompostinėj kuistis ir siuntinį siųsti lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū linuke ir knifofija už patarimą aciuks.gif .Lekiu virt svogūninės sriūbitės ir tada sėt kobėjas sunglasses2.gif
Matysim kaip man šiemet išeis su tom kobėjom,gal man žydės g.gif
O pelėžirnių irgi turiu -Kvapieji pelėžirniai "Vija",labai graži spalvytė,kaip ciklameno rolleyes.gif (tamsiai rožinė)
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 03 12, 16:54)
Oi kiek aš tų rūgčių išmečiau pirmadienį doh.gif  Nepasakyčiau, kad  jos labai plinta, bet man kažkaip nebepatiko - atsinaujinau lotuliukas.gif  Nors eik dabar kompostinėj kuistis ir siuntinį siųsti lotuliukas.gif

va tai tau doh.gif ačiū bent už gražius ketinimus, žinosiu, kad nėra tai kažkoks neaptinkamas stebuklas, mažu kur akis užklius rolleyes.gif o kurios pas tave buvo, ar radai tarp tų googlo vaizdelių? rojaus soduose viena ypač įdomi rūšis aprašoma
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 12, 17:07)
va tai tau doh.gif ačiū bent už gražius ketinimus, žinosiu, kad nėra tai kažkoks neaptinkamas stebuklas, mažu kur akis užklius rolleyes.gif o kurios pas tave buvo, ar radai tarp tų googlo vaizdelių? rojaus soduose viena ypač įdomi rūšis aprašoma

Rojaus soduos ten kažkokia ypatinga, mėlynlapė. mano paprasta - va tokia:
Oi kokia didelė nuotrauka, bet kadangi gražu - grožėkimės hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 12 kovo 2008 - 16:40
QUOTE(Vilioja @ 2008 03 12, 17:38)
Oi kokia didelė nuotrauka, bet kadangi gražu - grožėkimės hihihi.gif

va va tokia mane ir užkabino, tokį vaizdelį pamačiusi ir pradėjau domėtis kas čia per augalas. Beje, kokiu metu ir ar ilgai ji žydi? Ar po žydėjimo reikia nupjauti žiedkočius ar ir be pjovimo normaliai atrodo? Domiuosi iš anksto, jei aptikčiau jau žinosiu iš pirmų lūpų kas kaip ir ar verta užsiveisti... ax.gif
Atsakyti