Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 18

QUOTE(Sraunius @ 2008 03 11, 21:45)
Na, pernai pirkau Miscanthus sinensis "Variegatus" tik ar jis dar gyvas liko po žiemos - bijau eit aiškintis  blush2.gif
Vis dar turiu svajonę šitą žolę turėti:
user posted image

Miskantai dar nerodo jokių gyvybės ženklų, jie pakankamai vėlai atželia, dar neieškok. O apie kortaderijas kalbėjom pernai, šiaip jos pas mus nežiemoja, bet tokią žiemą kaip ši, jos gal ir perneštų, bet taip pat nemėgsta drėgmės pertekliaus, todėl žiemai reikėtų pastatyti stogą.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 11, 20:54)
Miskantai dar nerodo jokių gyvybės ženklų, jie pakankamai vėlai atželia, dar neieškok. O apie kortaderijas kalbėjom pernai, šiaip jos pas mus nežiemoja, bet tokią žiemą kaip ši, jos gal ir perneštų, bet taip pat nemėgsta drėgmės pertekliaus, todėl žiemai reikėtų pastatyti stogą.

ojiesaw, kaip paguodei blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
O as galvojau, kad miskantas yra ta pati kordaterija, bent foto ant pokelio tikrai panasu doh.gif
Papildyta:
Oi cia turbut ir yra kordaterija blush2.gif doh.gif
Atsakyti
as tokiu jurginu nusipirkau ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

turiu klausimą ax.gif gal kas galėtų man padėti ax.gif smile.gif man reikia šiais metais apgenėti vaismedžių šakas, bet neturiu žalio supratimo kaip tą padaryti doh.gif gal pas jus temoje kas nors apie tai žino g.gif o gal kas žino žmogų, kuris profesionaliai tokį darbą padaro g.gif

žinau tik, jei neteisingai apipjaustai šakas - medis gali nustoti vesti vaisius unsure.gif

būsiu širdingai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 03 11, 21:17)
as tokiu jurginu nusipirkau  ax.gif

Kokie gražūs thumbup.gif Tik užmetus akį pamaniau kad chrizantema hihihi.gif tokie žiedeliai panašūs.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 03 11, 20:49)
Tiesa, arbuzus ir melionus pasejau penktadieni, o sekmadieni jie jau buvo sudyge  doh.gif

Ko gero truputį paskubėjai mirksiukas.gif Ar turėsi pakankamai vietos juos auginti kol atšils lauke g.gif
Atsakyti
O aš cukinijas jau pasėjau... Sakot per anksti? g.gif
Atsakyti
Jau radau kitoje temoje atsakymus tongue.gif Atsiprašau už sutrukdymą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ex-s @ 2008 03 11, 21:21)
turiu klausimą  ax.gif  gal kas galėtų man padėti  ax.gif  smile.gif man reikia šiais metais apgenėti vaismedžių šakas, bet neturiu žalio supratimo kaip tą padaryti  doh.gif gal pas jus temoje kas nors apie tai žino  g.gif o gal kas žino žmogų, kuris profesionaliai tokį darbą padaro  g.gif

Maciau PC pirkti zurnaliuka apie genejima.
Atsakyti
[sveiki na drabininkutes jus tiek visko daug zinot as vis skaitau ir patiket negaliu per ziema taip uzsisedejau tai labai jau noriu pult dirb bei purent zemike ar galiu is jusu tiketis patarimu jei ideciau cia kelete nuotraukikiu su savo zemike plika nes turiu issilyginus graziai tik laukiu kada pasils ir iskart zolike sodinsiu bet noreciau ir visokiu augaleliu bet neturiu jokiu ideju tai labai jusu noreciau paprasyti nes kaip atrodys tas namukas be jokio augelelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 03 11, 22:15)
O as galvojau, kad miskantas yra ta pati kordaterija, bent foto ant pokelio tikrai panasu  doh.gif
Papildyta:
Oi cia turbut ir yra kordaterija  blush2.gif  doh.gif

Ant pakelio tai kordaterija, nes miskantą jau keletą metų auginu, jo žiedynas ir labai kiek kitokie, nei šioje nuotraukoje. Žiemą jo niekada nedengiu ir kuo puikiausiai išsilaiko.
Atsakyti
Sveikutės,
Norėjau paklausti,turiu kobėjos lipikės sėklas 4,tik galvoju kada man geriau būtų pasisėt g.gif ar dabar,ar dar palaukt truputi?
Vakar radau ant palangės indelį išverstą su visom lobelijom doh.gif ,kad gaila,dar pasodinau kiek galėjau,bet vistiek doh.gif
Atsakyti