as dar neilipu i savo darzeli, slapia...pasiziurejau, kad po egle labai daug sisku prikprite, reiks susirinkt ir ka nors sugalvot is ju padaryt..
o roziu as siemet neklojau, zaliuoja patenkintos....kartais ir tinginiams pasiseka..
Šiandien iš močiutės prisikasiau narcizu jau išdygusių ir nežinau, kaip vadinasi [ tokie pavasarį išlenda mėlyni sudaryti iš burbuliukų ]{gal žinot?} ir pasisodinau pas save.. Klasimas tik ar pražys?
QUOTE(JuzTea @ 2008 03 10, 19:56)
Šiandien iš močiutės prisikasiau narcizu jau išdygusių ir nežinau, kaip vadinasi [ tokie pavasarį išlenda mėlyni sudaryti iš burbuliukų ]{gal žinot?} ir pasisodinau pas save.. Klasimas tik ar pražys?
sitie melyni tai kaip piktzoles, as ju kelis metus neisnaikinu....turetu zydet...o kazi ar galima is kitos vietos pernest hortenzijos krumeli ir jazmina...pas mama yra toks garbanotas, labai grazus, maciau grazus ugliukas ilindes
Šiandien jau nuo rododendro nuėmėms eglių šakas. Nuo kitu taip pat viska nukrovėm.. Tik, kad pliurzė visur. Rytoj prašinešiu su žirklutėm ir apkarpysiu viską.. Kad neliktu nė vienos negyvos šakelės. Hortenziją ir mes turim
QUOTE(jolita123 @ 2008 03 10, 16:24)
Ar jau galima atrišti rododendrus ir medelius?Mano tulpės irgi sudygo tik nežinau ar tos kurias sodinau gruody ar kitos, ir nežinosiu kol neišdigs
Ne tik galima, bet ir reikia.
Papildyta:
QUOTE(JuzTea @ 2008 03 10, 19:56)
Mėlyni ir su burbuliukais vadinas žydrės (muscari)
QUOTE(emiliuks @ 2008 03 10, 18:58)
...o kazi ar galima is kitos vietos pernest hortenzijos krumeli ir jazmina...pas mama yra toks garbanotas, labai grazus, maciau grazus ugliukas ilindes
Galima
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 09, 19:33)
Aš jau šiandien atidariau sezoną, beveik visą dieną prasikapsčiau su gėlytėmis.
O pas mus taip šlapia, kad beveik ir valtis praverstų
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 03 10, 16:53)
aha, apie tas, maniskis is ju irgi daresi vyneli, tik viska tevams atidavem, man jis toks slikstyne matyt nemoka pagaminti, tai dar didziulis butelis stovi obuoliu vinelio, tai kazkoks sidras gavos
Ta vynuogė tikriausiai Ivanausko rastinukė. Labai skanus vynas iš jų būna
QUOTE(crocus @ 2008 03 10, 11:56)
Bet snieguolių ir krokų svogūnėliai gan skirtingi. Gal iš seniau ten pas tave augo snieguolės? Neišlindo dar krokai turbūt..
lygiai dešimt, lygia eilute ir po vieną sudygę
Ai plastikiniai žymekliai paruoštu, markeris taip pat - susižymėsiu ir jau sekantį rudenį svogūnėliai keliaus ten, kur jiems ir bus paskirta vieta.
Pavydžiu jums, kad šiandien galėjote daržuose kažką nuveikti. Tokia graži dienelė buvo. Būčiau su malonumu žemę papurenusi.
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 10, 17:39)
o tu dar kartą paragauk - gal ten jau actas, kurį galima gabenti tiesiu taikymu į virtuvę ir pilti ant salotų
nu koks actas, tas vynuoginis vynelis buvo nugabentas pas uosviu, sumaisytas su serbentu vyneliu ir jau senai patvarkytas
Pas mane hortenzija laiptineje peržiemojo, tokia apvytus atrodo , bet lapukai keli žali, manau kad dar negalima jos į lauką sodinti, kad galo negautų. O jurginus nusipirkau olandiškus, irgi pasodinau lauksiu žiedukų, tik kad iš žemaūgių neišeitų aukštaūgiai
Labutis
Su pavasariu ir darbymečio pradžia
Jeigu priimsit jungiuosi ar aš semtis žinių iš jūsų
Ir tikiuosi džiaugtis būsimais rezultatais
Su pavasariu ir darbymečio pradžia
Ir tikiuosi džiaugtis būsimais rezultatais
QUOTE(Vaidusiukė @ 2008 03 10, 22:50)
Labutis
Su pavasriu ir darbymečio pradžia
Su pavasriu ir darbymečio pradžia
priimsim priimsim semkis, dalinkis, kuo mūsų daugiau, tuo įvairesnėmis nuomonėmis galim pasikeisti