QUOTE(Vilioja @ 2008 03 09, 19:59)
Kapstymosi sezoną laikykim atidarytu Rytoj dar gražesnę dieną pranaušauja. Pratęsiu
Aš jau šiandien atidariau sezoną, beveik visą dieną prasikapsčiau su gėlytėmis.
Mes vakar tris obelis ir juoduosius serbentus išgenėjom Net šviesiau sode pasidarė
Apžiūrėjau savo palocius, tai tulpės išlindusios tik tos paprastos raudonos, o tas, kurias sodinau rudenį, dar nematyti. Bijau, kad nebūtų supuvę, nes ten dabar pakankamai šlapia O tokias gražias, berods papūgines sodinau
Apžiūrėjau savo palocius, tai tulpės išlindusios tik tos paprastos raudonos, o tas, kurias sodinau rudenį, dar nematyti. Bijau, kad nebūtų supuvę, nes ten dabar pakankamai šlapia O tokias gražias, berods papūgines sodinau
As siandien bent jau zeme papurenau, neistveriau
Daug čia šiandien mėgavomės savo gėlytėmis ir kapstėmės po žemes
QUOTE(Sraunius @ 2008 03 09, 21:05)
Čia kas pamena, tai jau pirmą lepsusą svogūninių turiu - rudenį sodinau olandiškuosius geltonos spalvos krokus - dabar žydi baltutėlės snieguolės. Laukiu kitų
Bet snieguolių ir krokų svogūnėliai gan skirtingi. Gal iš seniau ten pas tave augo snieguolės? Neišlindo dar krokai turbūt..
QUOTE(vida777 @ 2008 03 09, 14:03)
Ir Kaziuko mugej nebuvau, nes pyle kaip is kibiro...
kokio aukscio pas tave tvora su vynuoge, ir kaip daznai tu ja geni ?
kokio aukscio pas tave tvora su vynuoge, ir kaip daznai tu ja geni ?
as irgi iki jos taip nenuvariau su vaikais namie tokiu oru tik sedet
cia tai gera klausima uzdavei nu nzn to aukscio, bus proga ismatuot
siaip pavasari nudraskau sudziuvusias sakas ir vasara, prakarpau tuos uglius kaijau pridygsta ir styro i visas puses
mes jau pirkom nama su tavynuoge, tai kaip numanau taip ir priziuriu, bet ji ziuriu nesiskunde pernai, vaisiu pilnos sakos tik ju ner kam surinkt, taip ir metos ant zemes, bet nors pauksciukai pasisotina
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 09, 19:33)
kaip faina, as tai pas uosvius istremta, tai ir prie zemes neina prieiti
QUOTE(ilja @ 2008 03 09, 20:44)
o as irgi pernai zemauges sodinausi, tik dabar nerandu paveiksliuku kur buvau pasidejus idomu kas ten isdygs bet jau pas mane lapukai matos
QUOTE(rena @ 2008 03 10, 12:22)
cia tai gera klausima uzdavei nu nzn to aukscio, bus proga ismatuot
siaip pavasari nudraskau sudziuvusias sakas ir vasara, prakarpau tuos uglius kaijau pridygsta ir styro i visas puses
mes jau pirkom nama su tavynuoge, tai kaip numanau taip ir priziuriu, bet ji ziuriu nesiskunde pernai, vaisiu pilnos sakos tik ju ner kam surinkt, taip ir metos ant zemes, bet nors pauksciukai pasisotina
Nebrokyk tų uogyčių, jei tu kalbi apie tas pačias apie kurias aš galvoju. Pas vyro tėvus sode buvo tos mėlynos rūgštokos vynuogės, tai vienais metais mes iš jų vynelį darėm, oi skanus buvo
Ar jau galima atrišti rododendrus ir medelius?Mano tulpės irgi sudygo tik nežinau ar tos kurias sodinau gruody ar kitos, ir nežinosiu kol neišdigs
QUOTE(ilja @ 2008 03 10, 14:06)
Nebrokyk tų uogyčių, jei tu kalbi apie tas pačias apie kurias aš galvoju. Pas vyro tėvus sode buvo tos mėlynos rūgštokos vynuogės, tai vienais metais mes iš jų vynelį darėm, oi skanus buvo
aha, apie tas, maniskis is ju irgi daresi vyneli, tik viska tevams atidavem, man jis toks slikstyne matyt nemoka pagaminti, tai dar didziulis butelis stovi obuoliu vinelio, tai kazkoks sidras gavos
QUOTE(rena @ 2008 03 10, 17:53)
...tai dar didziulis butelis stovi obuoliu vinelio, tai kazkoks sidras gavos
o tu dar kartą paragauk - gal ten jau actas, kurį galima gabenti tiesiu taikymu į virtuvę ir pilti ant salotų