Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 18

QUOTE(rena @ 2008 03 07, 23:32)
doh.gif su tom kortelem ir as buvau iklimpus dar iki siolei ta deze metos ir korteles kartu tongue.gif tik as irgi kai norejau atsisakyt reikejo skambint, taip ir nepaskambinau, poto ir tu korteliu net nepakavau galvoju jei kas gi grazinsiu, bet zo ejo man saskaita, bandziauskambintis kazkokia makalyne ten buvo, tiksliai ir nepamenu, tik pamenu, kad gavau rasta, kad per anstolius issireikalaus suma, kazkas pamenu apie 20lt., dar kelis sykius siunte tuos rastus, o poto nustojo rolleyes.gif

Su manim irgi lygiai tokia pat istorija buvo doh.gif Neverta prasideti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuks @ 2008 03 08, 20:22)
vaje, iki rudens laikyt, as jau buciau ikisus i zeme...iki rudens ir pamirsiu, kur padejau.. doh.gif

Kai daugiau atšils oras gali ir iš karto sodint į lauką, tik gražiai ištrauk iš vazonėlio, nes pažeisi šaknis ir gali kitais metais nežydėti, nes ir taip silpnas maitinimas vazonėlyje
Atsakyti
Knifofija ar neteko girdėti kada šiemet Žemkėj mugė bus?
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 03 08, 22:39)
Knifofija ar neteko girdėti kada šiemet Žemkėj mugė bus?

bent jau ka pasesi 2008 vyks balandzio 3-5d 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 03 03, 21:57)
Čiū rozamunda už patarimus. Tiksliai net nežinau koks tos tvoros aukštis, bet 2 metrai tai tikrai bus.

ner uz ka ax.gif ,bet tvora tai tikrai per auksta,o dar jei aklina- tai uz tai tai rozelei ir galas netoli.Joms reikia kad vieta butu neuzmirkus ( ka mes ir aptarem)ir gerai prapuciama- vedinama( teks toje tvoroje plysius gaminti lotuliukas.gif ).Dar labai nemegsta buti priplotos prie namo sienos ,toje puseje,kur saules atokaita.O kaip ten pas jus g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(linjan @ 2008 03 05, 15:09)
O gal mergytės žinote, kur Vilniaus apylinkėse būtų galima nusipirkti tujų sodinukų gyvatvorei. Reiktų apie 80 vnt. Šiaip kiek mačiau skelbimų, tai visur po 25 Lt/vnt. Brangoka  blink.gif . Būt gerai kad kainuotų iki 10 Lt už vnt. ax.gif

Kaune ,kai buna LZUA muge,atvaziuoja tokia moterele is Marijampoles,pasidairyk, gal ir siemet bus mirksiukas.gif Dar gali pasiziuret pas toki dieduka ,isvaziuojant is Alytaus Kauno puse,berods po desinei,turi savo dekoratyviniu augalu ukeli,tai pas ji pirkau tujas jau isformuotas,bumbulais,puikiai prigijo ir vynuoge pirkau,liuks,tik va suva,zveris ja nulauze doh.gif schmoll.gif ,ziuresiu ar bus is ziemos atsigavus. g.gif

Labai noriu daug levandu auginti, pernai pirkau jau vazoneliuose,bet per mazai man ,tai gal jas galima paciai pasiseti ,nes uz vazoneli mokejau po 15 lt,tai brangoka, o taip graziai lauke atrodo rolleyes.gif Nu patarejos ,kelkites ir padekit man biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 09 kovo 2008 - 10:24
QUOTE(rozamunda @ 2008 03 09, 10:13)
Labai noriu daug levandu auginti, pernai pirkau jau vazoneliuose,bet per mazai man ,tai gal jas galima paciai pasiseti ,nes uz vazoneli mokejau po 15 lt,tai brangoka, o taip graziai lauke atrodo rolleyes.gif Nu patarejos ,kelkites ir padekit man biggrin.gif

Yra atskira tema apie levandas http://www.supermama...howtopic=199192 mirksiukas.gif
Aš kaip tik dabar sėklas šaldytuve laikau, tikiuosi gerai sudygs ax.gif
Atsakyti
Žemės ir miškų ūkio paroda

Ką pasėsi...2008

balandžio 3-5 d.

Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 03 09, 11:13)
Kaune ,kai buna LZUA muge,atvaziuoja tokia moterele is Marijampoles,pasidairyk, gal ir siemet bus mirksiukas.gif Dar gali pasiziuret pas toki dieduka ,isvaziuojant is Alytaus Kauno puse,berods po desinei,turi savo dekoratyviniu augalu ukeli,tai pas ji pirkau tujas jau isformuotas,bumbulais,puikiai prigijo  ir vynuoge pirkau,liuks,tik va suva,zveris ja nulauze doh.gif  schmoll.gif ,ziuresiu ar bus is ziemos atsigavus. g.gif

dauginasi ir iš šakelių. Anksti pavasarį palaužyk viršūnėlių ir į inspektą įmesk, po poros mėn bus su šaknim.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 08, 21:22)
Kai daugiau atšils oras gali ir iš karto sodint į lauką, tik gražiai ištrauk iš vazonėlio, nes pažeisi šaknis ir gali kitais metais nežydėti, nes ir taip silpnas maitinimas vazonėlyje

Pritariu, galima ir taip daryti, tik maža tikimybė, kad žydės kitą pavasarį.
Nebent neužmiršk anksti pavasarį patrešti svogūninėms gėlėms skirtomis trašomis. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 09, 14:46)
Pritariu, galima ir taip daryti, tik maža tikimybė, kad žydės kitą pavasarį.
Nebent neužmiršk anksti pavasarį patrešti svogūninėms gėlėms skirtomis trašomis. bigsmile.gif

Žiemą žydintos sekančiais metais vistiek nežydi arba duoda labai silpną žiedelį, taigi jokio skirtumo nėra ar pavasarį sodinsi ar lauksi kol vazonėlyje numes lapus.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 06, 21:36)

tai tu dabar LT sedi bigsmile.gif
as tai namie irgi daugiau nei men. nebuvau, tai gryzau namu neatpazinau, kieme gelytes is po akmenu lenda thumbup.gif o viduj puse sienu neber biggrin.gif

biggrin.gif ir sedziu, ir guliu..., bet jau nebeilgai - kita sekmadieni skrendu namo. Galvojau LT pavasario sulauksiu, bet ne nesisviecia ax.gif . Ir Kaziuko mugej nebuvau, nes pyle kaip is kibiro...

QUOTE(rena @ 2008 03 07, 14:14)
o pas mus tai is vienos puses lb vejas, tiksliau skersvejai pucia, tai vynuoge saugo nuo ju, o ir nuo smalsiu kaimynu thumbup.gif bet jums cia tas tai netinka g.gif

kokio aukscio pas tave tvora su vynuoge, ir kaip daznai tu ja geni ?

QUOTE(emiliuks @ 2008 03 08, 19:22)
vaje, iki rudens laikyt, as jau buciau ikisus i zeme...iki rudens ir pamirsiu, kur padejau.. doh.gif

as tai visada anksti pavasari prazydintus sukisu (dazniausiai po Velyku) i darza, ir visi toliau gyvena irnesakyk.gif .
Atsakyti