QUOTE(linuke_ @ 2008 03 07, 21:51)
Su zurnalu gavau ideta reklamini lankstinuka apie
Mano svajoniu sodo rinkini. Nutryniau tas kortas radau keturis tuzus
tai susigundziau gal uzsisakyti, mat jie dar dovanoja kelioniniu krepsiu rinkini
tai vat norejau uzklausti, gal kas nors yra uzsisake si kataloga, nes pamenu, kad ir pernai kazkur buvau radusi tokia reklama, bet mazai tada tu tuzu buvau radusi, tai nesusigundziau
gal kas kokiu atsiliepimu parasytu, ar tikrai jie tuos krepsius dovanoja ir apskritai kas ten per firma, ar verta prasideti
Siaip tai as skeptiskai ziuriu i tokius dalykus, bet tie kelioniniai krepsiai uz 10 Lt tai gundo
paskui galvoju greiciausiai atsisakyti tu tolesniu korteliu, tai vat idomu, kaip ten paskui jie elgiasi
tai ten tik prasidėk su jais. Kažkada siūlė maisto korteles su receptais - nu ir užsisakėm, man buvo kokiį 16 metų, mano vardu užsakėm. Tai buvo viskas ok, siuntė tas korteles. Po to atėjo laiškas, kad mes neužmokėjom už vieną siuntą, o buvom sumokėję, tai pradėjo teismais grasinti, delspinigiai augo, tipo negalėsiu paskolos (jei kada gyvenime reiks) gauti. Bandėm skambint nurodytu telefonu ir atsisakyti, bet jis visada buvo išjungtas, nu neidavo prisiskambinti. tai va .
Papildyta:
Kadangi buvau nepilnametė, tai matyt su teismu nieko neišėjo jiems. Net nežinau. Bet ten kaip rašo, kad jei nebenori gauti tų kortelių, reikia jiems skambinti ir atsisakyti, o to padaryti tikrai nėjo. Sukčiai kažkokie
..........................................................................................
Sielvarto negalima išreikšti ašaromis. Tikrasis liūdesys - tylėjimas, kai niekas nežino, kaip kenčia tavo siela...