Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 18

QUOTE(rena @ 2008 03 08, 12:39)
o per nakti gal ir spejo prazyst viskas g.gif  tongue.gif

jau zydejo visokiom graziausiom spalvom...
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 03 07, 21:51)
Su zurnalu gavau ideta reklamini lankstinuka apie Mano svajoniu sodo rinkini. Nutryniau tas kortas radau keturis tuzus blink.gif tai susigundziau gal uzsisakyti, mat jie dar dovanoja kelioniniu krepsiu rinkini bigsmile.gif tai vat norejau uzklausti, gal kas nors yra uzsisake si kataloga, nes pamenu, kad ir pernai kazkur buvau radusi tokia reklama, bet mazai tada tu tuzu buvau radusi, tai nesusigundziau rolleyes.gif gal kas kokiu atsiliepimu parasytu, ar tikrai jie tuos krepsius dovanoja ir apskritai kas ten per firma, ar verta prasideti g.gif Siaip tai as skeptiskai ziuriu i tokius dalykus, bet tie kelioniniai krepsiai uz 10 Lt tai gundo ax.gif  blush2.gif paskui galvoju greiciausiai atsisakyti tu tolesniu korteliu, tai vat idomu, kaip ten paskui jie elgiasi g.gif

tai ten tik prasidėk su jais. Kažkada siūlė maisto korteles su receptais - nu ir užsisakėm, man buvo kokiį 16 metų, mano vardu užsakėm. Tai buvo viskas ok, siuntė tas korteles. Po to atėjo laiškas, kad mes neužmokėjom už vieną siuntą, o buvom sumokėję, tai pradėjo teismais grasinti, delspinigiai augo, tipo negalėsiu paskolos (jei kada gyvenime reiks) gauti. Bandėm skambint nurodytu telefonu ir atsisakyti, bet jis visada buvo išjungtas, nu neidavo prisiskambinti. tai va .
Papildyta:
Kadangi buvau nepilnametė, tai matyt su teismu nieko neišėjo jiems. Net nežinau. Bet ten kaip rašo, kad jei nebenori gauti tų kortelių, reikia jiems skambinti ir atsisakyti, o to padaryti tikrai nėjo. Sukčiai kažkokie mad.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
as geriau nueinu kur i specializuota augaliuku parduotuve ir nusiperku, ko sirdele geidzia...pasiciupineju... lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu merginos, uz atsliepimus 4u.gif
metu i siuksliu deze ju ta reklamini bukleta, kad nagu nenieztetu doh.gif
Nusprendziau neprasideti su jais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 03 08, 13:06)

gerai ir darai mirksiukas.gif mirksiukas.gif . Gundo tai labai biggrin.gif , bet..... jau geriau už tą pinigų sumą, kur ten jiems mokėtum, nueini ir prisiperki ko nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 03 08, 13:06)

Mano draugė pernai užsisakė, tai vargo vakarienė gryna. Siunčia tuos lapus ne iš eilės, bet jie numeruoti (tipo norėsi turėt pilną skirsnį, pirksi toliau). Tai per metus ji išleido apie 180 lt. Sakau būtum už tokią sumą kelias geras knygas nusipirkus, o dabar viena, ta pati niekai nesibaigia, vien žo. pinigų melžimas daugiau nieko.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 08, 15:36)
Mano draugė pernai užsisakė, tai vargo vakarienė gryna. Siunčia tuos lapus ne iš eilės, bet jie numeruoti (tipo norėsi turėt pilną skirsnį, pirksi toliau). Tai per metus ji išleido apie 180 lt. Sakau būtum už tokią sumą kelias geras knygas nusipirkus, o dabar viena, ta pati niekai nesibaigia, vien žo. pinigų melžimas daugiau nieko.

Būtent kad už tą sumą apie sodą daržą galima kelias geras knygas nusipirkt. Tikrai neapsimoka užsisakinėt.
Atsakyti
nu va, paberiau i loveli zemaugiu astru, man jos patinka, dabar dar kokiu reiks uzziuret gelikiu...daug nesesiu, nes vistiek dar namie siukslynas...
Atsakyti
QUOTE(emiliuks @ 2008 03 08, 12:00)
as geriau nueinu kur i specializuota augaliuku parduotuve ir nusiperku, ko sirdele geidzia...pasiciupineju... lotuliukas.gif

as irgi turiu apziuret, o ne kate maise pirkt ax.gif
Atsakyti
Gal gailte, mergaites, patarti kada galima lauke bus pasodinti dabar zydincius vazonelyje krokus ir hiacinta, kuriuos gavau dovanu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolli @ 2008 03 08, 19:20)
Gal gailte, mergaites, patarti kada galima lauke bus pasodinti dabar zydincius vazonelyje krokus ir hiacinta, kuriuos gavau dovanu  4u.gif

Kai nužydės išimti iš vazonėlio ir padėti vėsiai ne ant saulės.(apie 15-18C)
Ir rudenį pasodinti lauke. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 08, 19:29)
Kai nužydės išimti iš vazonėlio ir padėti vėsiai ne ant saulės.(apie 15-18C)
Ir rudenį pasodinti lauke. rolleyes.gif

vaje, iki rudens laikyt, as jau buciau ikisus i zeme...iki rudens ir pamirsiu, kur padejau.. doh.gif
Atsakyti