O tai surfiniju seklos tokios dideles, kad vienetais pardavineja, ar jus tas manu kruopas skaiciuojat
QUOTE(Tina* @ 2008 03 07, 20:36)
O tai surfiniju seklos tokios dideles, kad vienetais pardavineja, ar jus tas manu kruopas skaiciuojat
labai tiksliai pasakyta, as ir galvoju, ka jos man primena...
QUOTE(Tina* @ 2008 03 07, 20:36)
žinok būna suskaičiuotų tų manų kruopų aš pernai kažkokį žemaūgį celozijų hibridą pirkau, tai irgi nustebau pamačiusi ant pokelio užrašyta 8 vnt., pagalvojau kaipgi taip tiksliai suskaičiavo fasuojant o pasirodo suskaičiavo, sėklytės ten dengtos kažkokia chemija, gal beicuotos skaitosi, tai tikrai įdėti 8 žirniukai ir viskas
as jau neiskenciau siandien...begau pasluot kiema ir pagrebt, nors dar kaip slapia, batai platforma zemiu pasidenge..
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 07, 12:28)
Iš sėklos augintų geresnė šaknų sistema, augalas geriau maitinasi, gausiau žydi, nebūtina genėti, nes šakojasi nuo šaknų. Ūglis, negenėtas nesišakoja.
Dėl genėjimo sutinku, o dėl šaknų sistemos stiprumo ir žydėjimo gausumo - tikrai ne . Be to iš sėklų auginamų žymiai mažesnis pasirinkimas.
Aš auginu virš 20 veislių surfinijų iš daigų ir tik 1-2 iš sėklų. Išbandžiau daug, bet nepasiteisino.
Su zurnalu gavau ideta reklamini lankstinuka apie Mano svajoniu sodo rinkini. Nutryniau tas kortas radau keturis tuzus tai susigundziau gal uzsisakyti, mat jie dar dovanoja kelioniniu krepsiu rinkini tai vat norejau uzklausti, gal kas nors yra uzsisake si kataloga, nes pamenu, kad ir pernai kazkur buvau radusi tokia reklama, bet mazai tada tu tuzu buvau radusi, tai nesusigundziau gal kas kokiu atsiliepimu parasytu, ar tikrai jie tuos krepsius dovanoja ir apskritai kas ten per firma, ar verta prasideti Siaip tai as skeptiskai ziuriu i tokius dalykus, bet tie kelioniniai krepsiai uz 10 Lt tai gundo paskui galvoju greiciausiai atsisakyti tu tolesniu korteliu, tai vat idomu, kaip ten paskui jie elgiasi
QUOTE(linuke_ @ 2008 03 07, 20:51)
Su zurnalu gavau ideta reklamini lankstinuka apie Mano svajoniu sodo rinkini. Nutryniau tas kortas radau keturis tuzus tai susigundziau gal uzsisakyti, mat jie dar dovanoja kelioniniu krepsiu rinkini
Ir aš nutrynusi radau 4 tūzus, bet kol kas niekur nesiunčiau. Kažkaip nepasitikiu o ir gundo tai tik tie krepšiai
QUOTE(išdykėlė @ 2008 03 07, 20:55)
Ir aš nutrynusi radau 4 tūzus, bet kol kas niekur nesiunčiau. Kažkaip nepasitikiu o ir gundo tai tik tie krepšiai
Tai vat, kad ne tie keturi tuzai, tai jau buciau ismetusi viska Gal dar kas atslipeps
QUOTE(linuke_ @ 2008 03 07, 21:51)
gal kas kokiu atsiliepimu parasytu, ar tikrai jie tuos krepsius dovanoja ir apskritai kas ten per firma, ar verta prasideti Siaip tai as skeptiskai ziuriu i tokius dalykus, bet tie kelioniniai krepsiai uz 10 Lt tai gundo paskui galvoju greiciausiai atsisakyti tu tolesniu korteliu, tai vat idomu, kaip ten paskui jie elgiasi
dalinti tai dalina, kai tik šita firma pradėjo savo veiklą LT užsakiau receptų korteles, kartu gavau dėžę toms kortelėms, dabar toje dėžėje voliojasi bile kas
bet paskui kad atsisakyti tų siuntinukų teko nemažai pavargti - atseit priima telefonu atsisakymą, paskui vėl ateina naujas siuntinukas, kurį reikia apmokėti, vėl skambinu, atsiprašinėja, kad matyt atsisakymas nebuvo teisingai įformintas, žodžiu, vargo vakarienė žinau po to buvo skandaliukų apie juos, tai gal padarė išvadas, mano patirtis kone 10 metų senumo
štai čia šita kompanija internete
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 07, 21:26)
dalinti tai dalina, kai tik šita firma pradėjo savo veiklą LT užsakiau receptų korteles, kartu gavau dėžę toms kortelėms, dabar toje dėžėje voliojasi bile kas
bet paskui kad atsisakyti tų siuntinukų teko nemažai pavargti - atseit priima telefonu atsisakymą, paskui vėl ateina naujas siuntinukas, kurį reikia apmokėti, vėl skambinu, atsiprašinėja, kad matyt atsisakymas nebuvo teisingai įformintas, žodžiu, vargo vakarienė žinau po to buvo skandaliukų apie juos, tai gal padarė išvadas, mano patirtis kone 10 metų senumo
su tom kortelem ir as buvau iklimpus dar iki siolei ta deze metos ir korteles kartu tik as irgi kai norejau atsisakyt reikejo skambint, taip ir nepaskambinau, poto ir tu korteliu net nepakavau galvoju jei kas gi grazinsiu, bet zo ejo man saskaita, bandziauskambintis kazkokia makalyne ten buvo, tiksliai ir nepamenu, tik pamenu, kad gavau rasta, kad per anstolius issireikalaus suma, kazkas pamenu apie 20lt., dar kelis sykius siunte tuos rastus, o poto nustojo
o as sianakt visai be miego, skaiciau jusu postus iki velumos, tai visa nakti paskui geles, krumus sodinau, sukau galva kur ka paset.....
QUOTE(emiliuks @ 2008 03 08, 10:59)
o as sianakt visai be miego, skaiciau jusu postus iki velumos, tai visa nakti paskui geles, krumus sodinau, sukau galva kur ka paset.....
o per nakti gal ir spejo prazyst viskas