Įkraunama...
Įkraunama...

Kada gimdyti lengviau:

Na aš gimdžiau super lengvai super greitai be plyšimų, be nuskausminamų, be traumų thumbup.gif Apie pilvo presą nėr ko nė kalbėt - gal kokius tris atsilenkimus padarau... sportas ir judėjimas- baisiausi žodžiai mano gyvenime wacko.gif dar mokykloj bėgdavau iš fizinio pamokų blush2.gif kai neturėjau vaikų tai geriausias savaitgalis - nesikelt iš lovos dvi dienas thumbup.gif, per nėštumus gulėjau kiekvieną laisvą minutę, nei vaikščiojau, nei judėjau, vyras visur vežiojo doh.gif Ir po gimdymų gan lengvai ir greit atsistačiau (visi lašiniai kurie buvo iki neštumų tie ir paliko, nepadaugėjo ir nesumažėjo lotuliukas.gif )
Atsakyti
Napati sveriu 80kg ugis 165 bet rami del to kad dubuo platus. As irgi susimasciau apie virssvori gimdant juk per visa nestuma dar priaugsiu tai ne duok dieve 100kg sversiu vaziodama gymdyti unsure.gif
Atsakyti
Kai laukiausi, mane akusere perspejo, kad bus sunku gimdyti, nes klubai siauri, bet manau gamta viskuo pasirupina, nes mano sunus gime 2, 200 kg.
Atsakyti
aš labai smulkutė. Vos 160cm ūgio, 48kg svorio, o tuoj prasidės 5 nėštumo mėnesis... visi kas mane pamato iškart pareiškia kad esu per liesa... bet aš visada buvau minetiūrinė ne todėl kad nevalgau- tiesiog toks mano sudėjimas.... "esu smulkių kaulų"
labai bijau kaip seksis gimdyti... gal dar kas pasidalins patirtimi? verysad.gif
Atsakyti
Na aš irgi nerimauju, ugis-164 cm, svoris 50 kg, apimtis per klubus tik 88 cm, bet pirma vaika kazkaip pagimdžiau. Svarbu, kad pro dubeni pralistu, o plyšimai - kirpimai nebutinai nuo smulkaus sudėjimo priklauso. (man tai buvo).Tiesa ,dukrytė buvo nedidelė - 2800 g., jei butų virš 3500, tai net nežinau...
Atsakyti
ir as parasysiu,as irgi is tu nekudu lotuliukas.gif 180/110kg(dabar).nestumai abu ir sitas lengvi,neturiu jokiu problemu su nesiojimu maziuku lotuliukas.gif ir per nestumus daug nepriaugu,per pirmus du po 8kg,o dabar kolkas dar tik 1.5kg.pirma gimdziau 8h40min,gimdziau tikrai nesunkiai,be jokiu plysimu ar komplikaciju.antra gimdziau nepilnai 3h biggrin.gif irgi greitai ir lengvai,ir be jokiu plysimu ar vaistu biggrin.gif o trecia is vis namie gimdysiu,jei pasiseks biggrin.gif
tiesa vaikiukai svere 3.325kg ir 3.320kg biggrin.gif
o del kraujo grupes tai pas mane -I
Atsakyti
Esu is stambiuju, gimdymo labai bijojau, vaziuodama gimdyti sveriau 100kg, o pagimdziau per 6 val thumbup.gif ,mane mama irgi per 6 val pagimde, bet daugiausiai reiksmes turi dubuo,jei jis platus tai ir lengvai einasi smile.gif
Atsakyti
turi itakos - kieno klubai platesni, paprastai lengviau pagimdo. bet yra ir isimciu...
Atsakyti
QUOTE(jaringiux @ 2008 08 05, 12:42)
turi itakos - kieno klubai platesni, paprastai lengviau pagimdo. bet yra ir isimciu...

Reiškia aš išimtis, nes mano klubai labai platūs, bet gimdant plyšau taip, kad paskui siuvo su narkoze, o paskui 2 dienas neleido keltis, net vaiką perrengdavo akušerės verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif Idomi diskusija.... As esu ilgas ir plonas.. biggrin.gif Mano mama is vidutiniuju, bet kaip pati sako, savo laikasi skaitesi auksta ir liekna - mane gimde greitai ir lengvai.. As noreciau irgi tokio gimdymo. dabar mastau.. kokia gi jos kraujo grupe?.. g.gif Lyg trecia, o gal antra?... Mano tai 4. Idomu ka daktarai ir vadoveliai apie sita grupe sako? O gal; yra Ketvertukiu gimdziusiu?... Kaip jum ejosi?
Atsakyti
A, nieks nežino, kaip ten iš tiesų yra...
Pagimdžiau nu tikrai lengvai ir greitai (nuo pirmo realesnio skausmelio iki sūnaus gimimo praėjo kokios 3 val.), esu tikrai ne iš smulkiųjų, ūgis - 177 cm, klubų siaurais irgi pavadinti negalima lotuliukas.gif Nors mama tai gimdė sunkokai ir ilgai, mane 18 val., brolį - 10 val. g.gif
Dar sako, jei mmm lengvos, neskausmingos būna, tai ir gimdymas nesunkus. O maniškės, tai tikrai nesunkios būdavo... g.gif
Kraujo grupė mano yr I (0), bet ar čia jinai kažką lemia, tai klausimas... schmoll.gif
Atsakyti
Oi, as esu auksta ir placiu klubu, o jau taip plysau, kad Dieve padek...
Atsakyti