Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(vikaxxx @ 2009 06 25, 18:38)
su individualia veikla kasos aparato nebutinai reikia,is mokesciu nusipirkti reika tokias kvitu knygeles,vienos kaina 5lt. paskui yra spec zurnalas kuri reikia pildyti,pajamos-islaidos,tik dar del mokesciu neissiaiskinau i sodra kiek reikia moketi,niekas man nepaiskina,buvau sodroj bet mes nesusisnekejom,kiiek suprantu reika geros buchalteres kad viska isaiskintu nuo a ikiz. ir dar jei nedirbantis esi reikai moket i ligoniu kasa kas men po 72lt.
Papildyta:

su individualia veikla kasos aparato nebutinai reikia,is mokesciu nusipirkti reika tokias kvitu knygeles,vienos kaina 5lt. paskui yra spec zurnalas kuri reikia pildyti,pajamos-islaidos,tik dar del mokesciu neissiaiskinau i sodra kiek reikia moketi,niekas man nepaiskina,buvau sodroj bet mes nesusisnekejom,kiiek suprantu reika geros buchalteres kad viska isaiskintu nuo a ikiz. ir dar jei nedirbantis esi reikai moket i ligoniu kasa kas men po 72lt.

Aš irgi planuoju užsiimti tuo reikaliuku,bet patarkit kaip geriau 15 ar 24 proc mokėti pajamų mokestį.Taigi kaip pelningiau atimti ar neatimti leidžiamus atskaitymus
Papildyta:
beje aš iš Pasvalio raj.gal yra kas nuo to krašto ir galėtume viena kitai patarti,padėti ar tiesiog pasidalinti turimomis žiniomis mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutės,aš norėčiau prekiauti tik vienos rūšies rūbais,tai besilaukiančiom moterim,įdomu ar būna tokių vietų ar šiaip prekiaujančių nenaujais besilaukiančiom,drabužėliais, g.gif gal kuri turit tokios informacijos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Aš taip pat susiruošiau prekiauti dėvėtais rūbais. Bet vat niekaip nesugalvoju ka su kabyklom daryti. Gal pasufleruosit kur galima nusipirkti surenkamą kabyklą? Ir dar kur galima gauti grandinėlių (nežinau kaip kitaip jas pavadinti plasmasinės būna dažiausiai ). Žinau kad Gariūnuose yra, bet.... gal kur Klaipėdoj kas žino ax.gif
Atsakyti
Sveikutes visos, norėčiau ir aš jūsų info. Ruošiuosi imti prekes tiesiai iš Londono, mat draugai jais užsiema, tai man siūlo pradžiai 1000kg. Tik bėda turiu, galbūt kažkuri žinote kokį vežėja, kuris galėtu pervežti prekes iš Londono i Lietuvą, ar bent galėtumėte ką parekomenduoti. Galbūt ir pačios iš tenais vežatės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne77 @ 2009 07 13, 17:06)
Sveikutes visos, norėčiau ir aš jūsų info. Ruošiuosi imti prekes tiesiai iš Londono, mat draugai jais užsiema, tai man siūlo pradžiai 1000kg. Tik bėda turiu, galbūt kažkuri žinote kokį vežėja, kuris galėtu pervežti prekes iš Londono i Lietuvą, ar bent galėtumėte ką parekomenduoti. Galbūt ir pačios iš tenais vežatės.  4u.gif

Sveika,

Parašyk man į až dėl pervežimo, žinau kas veža. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astaja @ 2009 07 13, 17:43)
Sveika,

Parašyk man į až dėl pervežimo, žinau kas veža.  smile.gif

Parašiau į AŽ drinks_cheers.gif
Atsakyti
tipo grandinėles gali pati iš virvučių pasidaryti.mačiau pas daug ką taip yra.jei negausiuplastikinių sakiau ir aš taip darysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra77 @ 2009 07 14, 11:06)
tipo grandinėles gali pati iš virvučių pasidaryti.mačiau pas daug ką taip yra.jei negausiuplastikinių sakiau ir aš taip darysiu biggrin.gif

nueikit i turgu ir paprasykit turginiu parves is tu Gariunu ,viena grandine kainuoja 2lt viena lita primesit uz parvezima,
Atsakyti
Ačiū, ačiū. 4u.gif Taip taip, dabar kai pagalvoju buvau mačiusi kažkur iš virvės padarytą doh.gif
Atsakyti
Aš ieškau įsigyti palapinės,bet sunkiai sekasi. doh.gif Gal kas turit parduoti? O gal galite padėti patarimu kaip pasidaryti.Žmogų kas suvirintų radau,bet jam reikia tikslių išmatavimų.Kokio skersmens vamzdelius pirkti geriausia? o gal kas galėtų atsiūsti ir brėžinuką? (Galite į AŽ )
Atsakyti
sveikos,o kur vilnietes perka ,gal kas gali parašyti apie UAB Vintex,KAIP KOKYBE IR KIEK MAŽIAUSIAS KIEKIS 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Norejau pasiklausti is kokios salies devetu rubu kokybe geriausia? Vieni siulo rubus is Airijos, Anglijos ir t.t. Ruosiuosi pardavineti devetus rubus, bet nezinau kokius ir is kokios salie atveztus geriau imti . blush2.gif
Atsakyti