Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(vilite @ 2009 06 06, 00:18)
pasakysiu taip pardėjau prekiauti padevėtais bet neparduotuvėj  blush2.gif

geriau imti tokius ar tokius negaliu pasakyti čia laimės dalykas

tik žinau kad neimčiau iš vokietijos kas ima nes nudegus juodai beveik viska teko išmesti  doh.gif

sekmes tau 4u.gif
as ir planuoju, bet tik nuo rugpucio men.
Papildyta:
as galvoju, galima butu susirasti tiesiogini tiekeja,kuris urmu parduoda,nes urmu aisku pigiau, ir pvz kurios tuo uzsiima susiburti kartu ir pirkti, tada pasidalintume tuos maisus.butu pigiau. jei ypac is to pacio mieto KAIP MANOTE?

Atsakyti
QUOTE(jolita0711 @ 2009 06 06, 10:14)
sekmes tau  4u.gif
as ir planuoju, bet tik nuo rugpucio men.
Papildyta:
as galvoju, galima butu susirasti tiesiogini tiekeja,kuris urmu parduoda,nes urmu aisku pigiau, ir pvz kurios tuo uzsiima susiburti kartu ir pirkti, tada pasidalintume tuos maisus.butu pigiau. jei ypac is to pacio mieto KAIP MANOTE?

dėkui 4u.gif

galima pilnas internetas kurie sutiktu atvežti urmu, tik
1. nežinia kokie rubai
2 reikia turėti nemaža patalpa kur jiems sudėti
3 ir reikia iškarto turėti pinigu nemaža suma doh.gif

Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
O gal kam yra tekę imti rūbus iš Klaipėdos bazių, berods 52 sandėlio is uab sargma? gal kas žinote, kaip ten su rūbų kokybe g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute @ 2009 06 15, 12:08)
Sveikos mirksiukas.gif
O gal kam yra tekę imti rūbus iš Klaipėdos bazių, berods 52 sandėlio is uab sargma? gal kas žinote, kaip ten su rūbų kokybe g.gif

As taip pat pradejau prekyba devetais rubais geguzes men,nu pirmas menuo kaip ir nieko,nu birzelis tai liudnas,pirmas prekes emiau is SARGMOS ,nu nezinau ka ir pasakyti,emiau brangias po 30lt uz kg,ten jau skaitosi naujos su eiketem.Isprekiavau nemazai bet kas liko tai abejoju ar parduosiu.Paskui is ju emiau pagerinta orginala po 7.5(cia tai apsisoviau gerai,nes ta pagerinta prekiauja ir uz 4.5 kiti)buvau soke,nes papuole tokie dydziai kad nezinau ir kur rasti tokiu zmoniu,rubai-palapines.Paskui dar karta vaizavau jau tiesei is furos,nu buvo geru rubu ir puse slamsto kuri teko ismesti,gerai kad isejo nors pinigus atsiimti.Tai tokios mano zinios apie SARGMA
Atsakyti
QUOTE(vikaxxx @ 2009 06 20, 19:05)
buvau soke,nes papuole tokie dydziai kad nezinau ir kur rasti tokiu zmoniu,rubai-palapines.

doh.gif oi žinau ta skoni, man pakliuvo tokia siunta ir stovi ji nėra pas mus tokiu žmoniu blush2.gif
Atsakyti
Mane irgi domina visa info mirksiukas.gif
Atsakyti
As taip pat pradejau prekyba devetais rubais geguzes men,nu pirmas menuo kaip ir nieko,nu birzelis tai liudnas,pirmas prekes emiau is SARGMOS ,nu nezinau ka ir pasakyti,emiau brangias po 30lt uz kg,ten jau skaitosi naujos su eiketem.Isprekiavau nemazai bet kas liko tai abejoju ar parduosiu.Paskui is ju emiau pagerinta orginala po 7.5(cia tai apsisoviau gerai,nes ta pagerinta prekiauja ir uz 4.5 kiti)buvau soke,nes papuole tokie dydziai kad nezinau ir kur rasti tokiu zmoniu,rubai-palapines.Paskui dar karta vaizavau jau tiesei is furos,nu buvo geru rubu ir puse slamsto kuri teko ismesti,gerai kad isejo nors pinigus atsiimti.Tai tokios mano zinios apie SARGMA

o tai iš kur dar imate prekes?
Atsakyti
QUOTE(jupo @ 2009 06 22, 10:31)
o tai iš kur dar imate prekes?

Paskutini kart emiau is Taurages,ten leidzia ikisti nosi i maisa,bet nepasakyciau kad jau labai geros prekies.Nezinau is kur dabar reikia imti,kazka girdejau Mazeikiuose kazkas prekiauja naujais brokuotais rubais,bet kontaktu neturiu g.gif
Atsakyti

nesulaukiau jūsų komentarų apie šią firmelę ir paėmėm pirmai pradžiai iš jų tai ką galiu pasakyti - mums irgi tas pats - siaubas kažkoks, daugiau nei pusę išvis teko kone išmesti, prikrauta visokių knygų, albumų dėl svorio, net sudužusių stiklų buvo. labai apsišovėm imdami iš jų prekes blink.gif dabar paėmėm iš Dolrestos, tai prekės buvo labai geros drinks_cheers.gif

beja, mums taippat pakliuvo siaubingo dydžio rūbų, kuriuos net neisivaizuoju kur reikia "kišti" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamute: 24 birželio 2009 - 19:07
QUOTE(mamute @ 2009 06 24, 20:06)
beja, mums taippat pakliuvo siaubingo dydžio rūbų, kuriuos net neisivaizuoju kur reikia "kišti"  doh.gif

Skelbimų lentoj yra tema "Didelių dydžių drabužiai". Jei nepatingėtumėt nufotografuot... Aišku, šioks toks papildomas rūpestis (fotografuoti, siųsti paštu), bet manau, kad pirkėjų atsirastų, nes didelį rūbą moteriškėms nėra taip lengva įsigyti.
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 06 24, 20:23)
Skelbimų lentoj yra tema "Didelių dydžių drabužiai". Jei nepatingėtumėt nufotografuot... Aišku, šioks toks papildomas rūpestis (fotografuoti, siųsti paštu), bet manau, kad pirkėjų atsirastų, nes didelį rūbą moteriškėms nėra taip lengva įsigyti.

taip, mes ir patys džiaugiamės gavę didelių dydžių drabužių ir juos parduodame greitai, bet tie, kuriuos gavome yra nenusakomo dydžio ir dar tokie nudėvėti, kad siaubas doh.gif
Papildyta:

beja, kada jus pirkote pas juos ta "pagerinta" originala už 7,5, nes mes ne per seniausiai jų klausėm apie ši variantą, tai sakė, kad jau seniai neturi ir nebeturės g.gif įdomiai kažkaip čia g.gif
Atsakyti

norejau paklaust ar uzsijamat kas nors individualia veikla ar apsimoka susijusia su pigiais rubais.kaip ten su kasos aparatais g.gif prasau patarkit
Atsakyti