Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(rubija @ 2008 11 14, 13:26)
As turiu drabuziu parduotuve-isparduotuve.Prekes imu is ivairiu vietu,Klaipedos Kauno Siauliu.Reikia tik geriau paieskoti tiekeju.Tam galima pasinaudoti google.Na ir prekiaujant kainu neuzsikelti,nereikia isivaizduot jai kelnes TOM TAILOR tai reik koki 200 lt prasyti,nors ju savikaina tik 35 lt  lotuliukas.gif Ir nesvarbu ar kaimas ir miestas didesnis pigesni rubai visada paklausus.O deveti vis dar populerus,bent as taip manau.Dar reikia gerai apmastyti kokiasi rubai nori prekiauti,vyriskais,moteriskais,jaunimo stilium ar vaikiskais.As suvargau  kol radau iranga parduotuvei,stalazus,pigesniu bet kokybisku pakabu.Reikia ir nemazo kapitalo,nes ir mazai parduotuvei reikia apie 35 000 lt.Reikia kad preke atrodytu grazai,zmogui patrauklei,kad butu kur pasimatuoti.
O ilgiausei uztrunka imones atidarymas,beja pinigai ir nemazi.Na galima ir su patentu.
As pradejau nieko neismanudama,praejo jau beveik pora men,ir jau matau ka daryciau kitaip.

O man butu idomu uzsukti i jusu parduotuve. Pastaruoju metu beveik viska (isskyrus kelnes ant savo ilgu koju ax.gif ) randu vadinamosiose isparduotuvese. Tai prasom pasireklamuoti, kur jus rasti? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes, prekiauju devetais rubais, turguose, tai galiu pasakyti kad siuo metu pirkimo tikrai nera schmoll.gif Bent pas mus kai turguje koki 40 pardaveju devetais prekiauja. Turiu likuti tai bandysiu akcijas daryti pigiau, o jei reiketu is naujo pradeti turbut neuzsiimciau.
Taciau jei pas jus nera tiek daug prekiautoju galima bandyti, per menesi vistiek uzdirbsit daugiau nei min. Tik labai gerai reikia pagalvoti kuo prekiauti, nes is rusiuotu tikrai stebuklo nebera, reikia specializuotis i kazkoki viena dalyka , kad tik pas jus butu tokia preke, nes pilnos palapines ar parduotuves to paties pilnos.
Beje visad atsiranda tokiu kurie pvz issiparduoda kad ir GAP bliuzona vaikui 5 metu nauja uz 0.50 cnt parduoda, tai kas tada begali pirkt brangiau, jei atsiranda kurios vos ne veltui atiduoda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blakstienute: 22 gegužės 2009 - 06:58
QUOTE(blakstienute @ 2009 05 22, 06:58)
Sveikutes, prekiauju devetais rubais, turguose, tai galiu pasakyti kad siuo metu pirkimo tikrai nera  schmoll.gif  Bent pas mus kai turguje koki 40 pardaveju devetais prekiauja. Turiu likuti tai bandysiu akcijas daryti pigiau, o jei reiketu is naujo pradeti turbut neuzsiimciau.
Taciau jei pas jus nera tiek daug prekiautoju galima bandyti, per menesi vistiek uzdirbsit daugiau nei min. Tik labai gerai reikia pagalvoti kuo prekiauti, nes is rusiuotu tikrai stebuklo nebera, reikia specializuotis i kazkoki viena dalyka , kad tik pas jus butu tokia preke, nes pilnos palapines ar parduotuves to paties pilnos.
Beje visad atsiranda tokiu kurie pvz issiparduoda kad ir GAP bliuzona vaikui 5 metu nauja uz 0.50 cnt parduoda, tai kas tada begali pirkt brangiau, jei atsiranda kurios vos ne veltui atiduoda.

o kokiose apylonkėse prekiaujate?
nes aš tokioj stadijoj dabar, nežinau ar pradėt vėl ar ne g.gif
Atsakyti
taip pat butu idomu suzinoti kiek mazdaug reikia tu kilogramu pirmai pradziai. nes kol kas tai isvis neisivaizduoju kiek tu rubeliu yra ,tarkim,25 kilogramuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2009 05 22, 09:21)
o kokiose apylonkėse prekiaujate?
nes aš tokioj stadijoj dabar, nežinau ar pradėt vėl ar ne  g.gif

As prekiauju Zemaitijoje .
Papildyta:
QUOTE(doori @ 2009 05 24, 23:34)
taip pat butu idomu suzinoti kiek mazdaug reikia tu kilogramu pirmai pradziai. nes kol kas tai isvis neisivaizduoju kiek tu rubeliu yra ,tarkim,25 kilogramuose ax.gif

Ziurint kur prekiausite. Mano palapine yra 3x3 metrai, tai su 25 kg nebutu ka veikt.Nors mano palapine ir taip maza, kitu buna 7x3 4u.gif Jei rubai rusiuoti tai sakykim pradziai butu normalu 100 kg. O jei nerusiuoti tai neisivaizduoju , turbut iki 500 kg reiketu.
Atsakyti
QUOTE(doori @ 2009 05 24, 20:34)

Atidarymui skaiciuok 70 kg kvadratui poto jau dapildyt , cia jei imsi nerusiuotus . Priklausomai kokie tie kg . Realiai dabar daug geresniu alternatyvu yra nei imti kilogramais devetus , pilmiausiai ju kokybe zenkliai suprastejo , antra dazniausiai vietiskai dar apdirbami lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2009 05 25, 08:19)
Atidarymui skaiciuok 70 kg kvadratui poto jau dapildyt , cia jei imsi nerusiuotus . Priklausomai kokie tie kg . Realiai dabar daug geresniu alternatyvu yra nei imti kilogramais devetus , pilmiausiai ju kokybe zenkliai suprastejo , antra dazniausiai vietiskai dar apdirbami  lotuliukas.gif

renax irgi prekiauji devėtais? smile.gif
man yra galimybė gauti urmu iš Airijos, tiesiogiai ir surinkėjų, bet svarstau dabar ar verta g.gif
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2009 05 25, 08:56)
renax irgi prekiauji devėtais?  smile.gif
man yra galimybė gauti urmu iš Airijos, tiesiogiai ir surinkėjų, bet svarstau dabar ar verta  g.gif

tada gal ir verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2009 05 25, 06:56)
renax irgi prekiauji devėtais?  smile.gif
man yra galimybė gauti urmu iš Airijos, tiesiogiai ir surinkėjų, bet svarstau dabar ar verta  g.gif

Dvejus metus pakankamai seniai , bet pazintys gi liko ( didmena ir mazmena ) lotuliukas.gif O siaip jei konkreciau gali az parasyt , priklausomai nuo to kiek pazysti tuos kas tai siulo .
Atsakyti
Gal butu norinciu Klaipedoje ar jos apskrityje pirkti rubu is Svedijos urmu?? smile.gif Jei ka sudomins kalbam per AZ smile.gif
Atsakyti
na idomi tema, as irgi galvoju atsidaryti padevetų rubų parduotuvę, kiek domejausi, tai daug kas priklauso nuo rubų jei pasiseks bus geri turiu mintį nerusiuoti,tai gerai, bet buna ir taip kad ten nieko gero nebuna blink.gif gerai jei kaip skaiciau kazkas gauna urmu tiesiogiai, idomu kokios kainos tiesiogiai gaunant urmu.
o ar yra is Vilniaus prekiaujanciu padevetais?
Atsakyti
pasakysiu taip pardėjau prekiauti padevėtais bet neparduotuvėj blush2.gif

geriau imti tokius ar tokius negaliu pasakyti čia laimės dalykas

tik žinau kad neimčiau iš vokietijos kas ima nes nudegus juodai beveik viska teko išmesti doh.gif
Atsakyti