Laabai norejau kai buvau , bet ilgai neprisiruosiau, o paskutiniais men man jau nebe labai grazu
QUOTE(astaSL @ 2008 10 02, 11:07)
aš fotografavausi, bet seniai - prieš 5 metus. tai nebuvo dovana kažkam, tiesiog pati norėjau. pirmosios foto buvo darytos pas labai žinomą fotografą. buvau jauna ir naivi mergaičiukė, jis davė pasirašyt sutartį, kurią pasirašiau neįsigilinus (o be reikalo ) tai va, už poros savaičių pozavimą gavau 10 nuotraukėlių, o jis mano foto panaudojo vienos firmos reklamai ir susikrovė gražaus pinigėlio nuo to laiko atidžiai skaitau sutartis ir nesirenku profesionalų.
antrą kartą fotografavausi pas merginą, kuriai fotografija buvo hobis. viską išsiaiškinom nuo - iki, po visko atrinkom foto, kurias ji gali eksponuoti savo puslapyje.
slidus šitas reikalas. dabar, kai dar labiau paprotingėjau ( ), leisčiausi fotografuojama TIK savo fotoaparatu - kad būčiau tikra, jog foto tikrai niekur nenueis be mano žinios.
antrą kartą fotografavausi pas merginą, kuriai fotografija buvo hobis. viską išsiaiškinom nuo - iki, po visko atrinkom foto, kurias ji gali eksponuoti savo puslapyje.
slidus šitas reikalas. dabar, kai dar labiau paprotingėjau ( ), leisčiausi fotografuojama TIK savo fotoaparatu - kad būčiau tikra, jog foto tikrai niekur nenueis be mano žinios.
Nu va labai geros pamokos
fotografavausi būdama aštuoniolikos - pažįstamas fotografas sugundė
Gražu dabar tas nuotraukėles pavartyti, kai kuriose kaip išsigandęs susigūžęs paukščiukas atrodau, truputį vaikas
Ir dar nebuvo to visagalio photoshopo, tai kai kur kulnas pamėlęs, užpakalis paraudęs, ant šlaunies mėlynė
Po 8 metų fotografavausi būdama , tai irgi esu labai patenkinta, tik kad tie aktai iš esmės skiriasi - nėščios nuotraukos tokios kaip šventosios, pakylėtos
aš visai nieko prieš dar kartą nusifotografuoti
Gražu dabar tas nuotraukėles pavartyti, kai kuriose kaip išsigandęs susigūžęs paukščiukas atrodau, truputį vaikas
Ir dar nebuvo to visagalio photoshopo, tai kai kur kulnas pamėlęs, užpakalis paraudęs, ant šlaunies mėlynė
Po 8 metų fotografavausi būdama , tai irgi esu labai patenkinta, tik kad tie aktai iš esmės skiriasi - nėščios nuotraukos tokios kaip šventosios, pakylėtos
aš visai nieko prieš dar kartą nusifotografuoti
Aš jau kelis metus svajoju apie tokias nuotraukas bet vyras užsispyręs, ne ir viskas...jokių išsirenginėjimų prieš kitus ech, vistiek neprarandu vilties
profesionalaus fotografo nezinau ir pas ji nebuvau, bet tokioms nuotraukoms reikia pasiryzymo, atrodo oih kaip noriu kaip kaip... bet kai jau ateina toji minute tik aaaa, gal nea... as isbandziau ir sakau kaip man buvo, gal esu pernelyg drovi, bet manau kiekvienai paprastai moteriai taip gali nutikti smagus dalykelis ypac kai tave fotografuoja vyras ( ne tas uz kurio istekejusi)
QUOTE(Vijolia @ 2007 01 19, 13:20)
Stai Kaune man si fotografe buvo rekomenduota, bet susiradau Vilniuje.
Laimos Geleziutes fotostudija.
Laimos Geleziutes fotostudija.
pažiūrėjau jos fotkes,tai man visiškai neeee
QUOTE(monagg @ 2008 10 24, 14:54)
profesionalaus fotografo nezinau ir pas ji nebuvau, bet tokioms nuotraukoms reikia pasiryzymo, atrodo oih kaip noriu kaip kaip... bet kai jau ateina toji minute tik aaaa, gal nea... as isbandziau ir sakau kaip man buvo, gal esu pernelyg drovi, bet manau kiekvienai paprastai moteriai taip gali nutikti smagus dalykelis ypac kai tave fotografuoja vyras ( ne tas uz kurio istekejusi)
Sakykit, o kaip jūs pasiruošiate fotosesijoms? Ta prasme kūną tobulinat: treniruokliai, įdegis, depiliacija, bikini... Nors jaučiu labiausiai drąsos reikia
Sveikos
Aš nenorėčiau akto fotosesijos, bet svajoju apie didelę nuotrauką - plakatą, kur su mylimuoju būtumėme dviese su gražiais apatinukais tarkim, ji turėtų būti juodai - balta, erotiška ir, kaip minėjau, labai didelė. Įtariu, kad Lietuvoje nėra galimybės tokią pasidaryti
Aš nenorėčiau akto fotosesijos, bet svajoju apie didelę nuotrauką - plakatą, kur su mylimuoju būtumėme dviese su gražiais apatinukais tarkim, ji turėtų būti juodai - balta, erotiška ir, kaip minėjau, labai didelė. Įtariu, kad Lietuvoje nėra galimybės tokią pasidaryti
grazu man tokios nuotraukytes, su paslaptim. kadangi pati fotografuoju, tai turi kelias savo tokias pasidarius, draugas atkapste stalciuij, tai ojoi kaip apsidziauge:DD prase kadanors didesne jam padovot:D
pas kita zmogu kazi ar labai drisciau eiti, na nebent pas moteri, betjau tik ne pas vyra.... turejau tokiu pasiulymu, bet kazkaip neitin man pries svetimus drasu nusirenginet
pas kita zmogu kazi ar labai drisciau eiti, na nebent pas moteri, betjau tik ne pas vyra.... turejau tokiu pasiulymu, bet kazkaip neitin man pries svetimus drasu nusirenginet
Na gal dovana MB ir nieko,manau jam patiktu,bet va viena pazystama tas foto iskabino kolidoriuj kai uzeini nera kur akiu deti ir i ja kazkaip ziureti nejauku.Jei tik jam tai ir matyt turi tik jis...