Įkraunama...
Įkraunama...

Aktų fotosesijos

QUOTE(Medinis @ 2008 03 13, 09:50)
Kai tik pirmą kartą išgirdau tokią (mano manymu) nesąmonę kaip savo aktų nuotraukų dovanojimą vyrams labai nustebau. Bet pasirodo tai gana paplitę...

Noriu paklausti - ar norėtumėte gauti dovanų savo nuogų vyrų nuotraukas?

norėčiau. jei tai meniškos nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti

aisku,o jei dar svetimu vyru butu,tai voobse fantastika thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Neišdrįsčiau turbūt taip nusifotografuot blush2.gif bet padovanot MB tai norėč ax.gif biggrin.gif
Atsakyti

A kodėl ne? brunette.gif
Atsakyti
Tai ir sakykit savo vyrams -padovanok man gimtadieniui savo aktų nuotraukas.
Jis jau pats susiras pas kokią fotografę jas pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 14, 10:51)
Tai ir sakykit savo vyrams -padovanok man gimtadieniui savo aktų nuotraukas.
Jis jau pats susiras pas kokią fotografę jas pasidaryti.

O mes gal ir sakom tongue.gif
Atsakyti
Aš pati save fotografavau.. taigi labai norėčiau padovanot kokybiškų nuotraukų savo vyrui, bet nžn ar išdrįsčiau.. g.gif
Atsakyti
Ka gi, vasara teko pabendradarbiauti su viena vilniete fotografe (nezinau, ar cia galima sakyt, kokia) - nuotraukos puikios, pati fotosesija buvo sauni. Vyko kazkuriame is VLN vilu ar restoranu, net nebepamenu, kuriame blush2.gif bet viskas jos buvo is anksto sutarta, mums buvo porai valandeliu duota viena sale.
...paprastas bendravimas su fotografe, bandymas ispildyti jos prasymus del pozu, veido israisku ir pan... Pries fotosesija, padejo pasiruosti, pataise, paryskino makiaza ir visa kita (nors makiaza dariausi pas savo visaziste, bet jos turimos priemones dauuug profesionalesnes)... Beveik ta pacia diena, ji man paruose foto CD ir isdidino geriausia foto, kurios nezinojau, iki paskutines akimirkos - paprasiau parinkti savo nuoziura pacia paciausia wub.gif Neapsirikau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vvzcodename: 03 balandžio 2008 - 13:06
as noreciau vyro nuotraukos smile.gif
Atsakyti
Aš irgi norėčiau wub.gif biggrin.gif

Pati tokioj dalyvavusi nesu, nežinau ar išdrįsčiau. Jei būčiau sau gražesnė - GAL
Atsakyti
QUOTE(Santi @ 2008 05 03, 11:24)
Aš irgi norėčiau  wub.gif  biggrin.gif

Pati tokioj dalyvavusi nesu, nežinau ar išdrįsčiau. Jei būčiau sau gražesnė - GAL

drinks_cheers.gif
As jei buciau drasesne ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Prieš kelis metus teko ax.gif su apatiniais arba apsinuoginus iki pusės. Darė fotografė mėgėja, vienoje fotosesijoj dalyvavo ir vyras. Vieną foto įsirėminom, o kitos taip ir liko kompe. Norėčiau dar kartą sudalyvaut, bet su apatiniais, nes kai krūtinė matos man negražu.
Atsakyti