QUOTE (igne:) @ 2004 06 10, 16:57) |
O kiek tokios nuotraukos mazdaug kainuoja? |
na ce nuo fotografo priklauso... as bijau sumeluot, bet gal 100 uz 10-20 nuotrauku... geraj net nepamenu
Mergos, penktadieni einu fotkintis, tik kai sutarta, kazko jau nedrasu darosi
einu pas alexandra
einu pas alexandra
QUOTE (Aferiste @ 2004 06 14, 22:48) |
na ce nuo fotografo priklauso... as bijau sumeluot, bet gal 100 uz 10-20 nuotrauku... geraj net nepamenu |
O tu cia Kaune kiek suprantu Jei Kaune tai gal gali parasyti kontaktinius duomenis?
Na Bureja jau penktadienis. Laukiam isamaus pasakojimo ir rezultatu
QUOTE (sunnyday @ 2004 06 18, 15:38) |
Na Bureja jau penktadienis. Laukiam isamaus pasakojimo ir rezultatu |
Nu ka gi nuejau, papozavau ir nusifotografavau
ale alexandras kox simpatishkas
Antradieni nuotraukos bus, tada ishsirinxiu, kuria noriu ireminti
QUOTE (Bureja @ 2004 06 15, 07:49) |
Mergos, penktadieni einu fotkintis, tik kai sutarta, kazko jau nedrasu darosi einu pas alexandra |
Buk gerute, papasakok prasau kiek foto dare ir kaina kokia
Mano vestuves nenumaldomai arteja, o as dar ne fotografo neturiu, nes bijau kainas milziniskas isgirsti
Bijau, kad mano jaunkis be dovanos neliktu
QUOTE (Juodaplauke @ 2004 06 26, 16:40) |
Kazkur bureja dingo |
Nedingau nedingau, buvau ishvykus visam savaitgaliui...o kaime interneto ne su zhiburiu nesurasi
O nuotraukos grazhios labai, tik kiek baime apeme, kaip reikejo nusirenginet, juk gi gerokai apkunoka esu bet paskui viskas gerai-dingo baime visa.
be to jau ishsirinkau kokia diedui remins Alexandras.Treciadieni jau turesiu ir diedui dovanosiu...
geras dalykas, taip isiamzinti. as paziuriu nuotraukas, darytas pries keturis metus, kaip viskas keiciasi gerai, kad nusifotkinau
reiks dar nusifotkint
reiks dar nusifotkint
Mane pusnuoge fotografavo kazkada mamos drauge fotografe. tuomet neisdrysau visiskai nusirengti. Ne per seniausiai vaikinas mane fotografavo irgi pusnuoge(bijojom kad nedarys fotolabaratorija) bet pasnekejus su draugem zinau kad daro visokias nuotraukas. Ah nelabai maniskis moka fotografuoti turiu pati ir poza nusistatyt is fotoaparata kaip laikyt ir is kokio kampo kad gerai gautusi...
Kada nors planuoju nuvaziuot pas vina pazystama daulininka ir paprasyt akto piestuku, nalabai man patinka jo stilius, bet as juo pasitikiu, teko daug bendrauti. Bet vis kazkaip bandau lasinukus nuo pilvo mest ech taip ir pasensiu..
Kada nors planuoju nuvaziuot pas vina pazystama daulininka ir paprasyt akto piestuku, nalabai man patinka jo stilius, bet as juo pasitikiu, teko daug bendrauti. Bet vis kazkaip bandau lasinukus nuo pilvo mest ech taip ir pasensiu..
Labai grazu juodai baltos nuotraukos, noreciau kartu su savo vyrioku tokia nuotrauka tureti kur butume truputi apsinuogine