o mane vyras skatina ir jam nesvarbu kad vyras fotografas butu,tik jis sako kad tas fotografas nualptu nuo mano grozio kiekio nes manes daug
aisku tai tik juokai,juk tie fotografai tiek visko mate
QUOTE (Natalija @ 2004 06 09, 19:23) |
o mane vyras skatina ir jam nesvarbu kad vyras fotografas butu,tik jis sako kad tas fotografas nualptu nuo mano grozio kiekio nes manes daug aisku tai tik juokai,juk tie fotografai tiek visko mate |
Man tai irgi juokais siulo vyrelis.Bet kai nusimesciau drabuzius,tai neitilpciau i foto objektyva (na gal tilpciau,bet vistiek apvaloka).Nemanau,kad man tos nuotraukos su tokia figura patiktu.o jei buciau kaip pries gimdyma tai .Siaip tai man patinka juodai baltos,arba siaip vienspalves nuotraukos,jos turi kazkokio zavesio,o jei dar apnuogintas moters kunas ir padarytos profesionalo,dvelkia seksualumu
na turiu as nemaza kolekcija graziu nuotrauku ir juodai baltu ir spalvotu. Kai buvau jauna ir netekejusi taj ispildzeu viena savo svajone ir nusifotografavau. Pirmi seansai aisku apnuoginus tik kairi peti, antram seanse jau ir desini, o veliau po truputi po truputi... kas liecia fotografa-taj ce aisku nuo fotografo priklauso-ar jis dirba darba savo, ar gasliai ziuri ir pan. man teko fotografuotis pas labaj fajna fotografa, kuris labaj gerai atliko savo darba ir nebuvo jokiu kitu minciu ar uzuominu. vyras dar ir dabar pasako, kad jei tik noriu-galiu vel lankytis pas ji, taciau pritruxta laiko nors... gal ir gera mintis seip tai, is pradziu kai tik ejau pirma karta fotkintis, taj maniau-na ir kas ce reiskia pries "kazkoki" fotografa aposinuogint, kad jis nupyskintu, padarytu nuotrauka ir vsio... bet... ilgaj lauziausi net pora kartu fotkinausi su rubajs
O kiek tokios nuotraukos mazdaug kainuoja?
QUOTE (Will @ 2004 06 08, 21:50) |
Man siuo metu irgi labai aktuali informacija Noriu vyrui vestuviu [proga padovanot savo aktu albuma Tik nezinau tokio fotografo, kuris neturetu jokiu piktu keslu |
zinau filmuotoja kuris gali "TAI' nufilmuoti ir padaryti grazu filma, jis mano vestuves filmavo ir dare paklause gal mes norime pirma vestuvini nakti nufilmuoti, bet mes atsisakem,gal esam dar siek tiek konservatyvus
Papildyta @ [mergetime]1086958885[/mergetime]
tiesa stai jums adresas ,tai puslapis fotografo kuris mano vestuves fotografavo, nuotraukos isejo neapsakomos,fantastiskos,kainavo labai labai pigiai, ir jis siaip yra geras fotografijos menas, paziurekit pacios,cia visur jo darbai,gal ka sudomins
www.fotoarte.dtiltas.lt
ten kaip tik yra tokios juodai baltos nuotraukas,kur lygtais ir viska matosi ir visai nieko poshlo nesimato,tiesiog super
QUOTE (Gata @ 2004 06 09, 19:28) |
Siaip tai man patinka juodai baltos,arba siaip vienspalves nuotraukos,jos turi kazkokio zavesio,o jei dar apnuogintas moters kunas ir padarytos profesionalo,dvelkia seksualumu |
Man irgi
Ir visai neblogas "Vakaro ziniu" kalendorius- ne per daug atveriantis Nors pati gal keleta foto ir atvireniu pasidaryciau
QUOTE (Juodaplauke @ 2004 06 11, 12:58) |
Papildyta @ [mergetime]1086958885[[b]*avei rgetime] [/b] tiesa stai jums adresas ,tai puslapis fotografo www.fotoarte.dtiltas.lt ten kaip tik yra tokios juodai baltos nuotraukas,kur lygtais ir viska matosi ir visai nieko poshlo nesimato,tiesiog super |
pasiziurejau as to fotografo nuotraukytes ir nea, as pas ji nesifotografuociau, nors mintis tureti savo tokios "labai nedaug apsirengusios" nuotrauku jau senai kirba
Na gal zinot kas dar kokiu geru fotografu?
Mane ir labai sudominot su nuotraukom
Niekada anksčiau nebuvau apie tai pamasčiusi
Dabar ir aš noriu tokių nuotraukų.
Būtų labai faina kartu su vyru romantiškoj aplinkoj nuogiems seksualioj pozoj (bet ne per daug)
Gal kuri bandėt taip? ir kaip?
Niekada anksčiau nebuvau apie tai pamasčiusi
Dabar ir aš noriu tokių nuotraukų.
Būtų labai faina kartu su vyru romantiškoj aplinkoj nuogiems seksualioj pozoj (bet ne per daug)
Gal kuri bandėt taip? ir kaip?
as ir pasiziurejau ta fotografo puslapi, bet man irgi kazkaip nepatiko.
QUOTE |
TAigi vienam forume aptikau kad viena moteris jaunute daro tokias nuotraukas jos E-mailas : fototeatras@takas.lt |
Pries keliata dienu parasiau jai emaila, bet atsakymo taip ir negaunu
Vajezus ir ash susigudzhiau diedui dovana padaryt
norechiau juodai baltos, tiki kad itukusi esi, kazkin pasleptu
fotkinchiausi nuoga, prisidengus geles lapeliu ir grizes diedas rastu kabanti ant sienos
norechiau juodai baltos, tiki kad itukusi esi, kazkin pasleptu
fotkinchiausi nuoga, prisidengus geles lapeliu ir grizes diedas rastu kabanti ant sienos
QUOTE (avei @ 2004 06 11, 21:42) | ||
pasiziurejau as to fotografo nuotraukytes ir nea, as pas ji nesifotografuociau, nors mintis tureti savo tokios "labai nedaug apsirengusios" nuotrauku jau senai kirba Na gal zinot kas dar kokiu geru fotografu? |
na tavo reikalas, tiesiog jis patikimas, turi be galo grazia seima-3 vaikucius ir miela zmona, mano puske dirba pas ji jo vaiku aukle bent jau butum tikra kad tas fotografas nieko negero nepadarys ir tas tavo nuotraikytes neskelbs kur nereikia
aisku skonio reikalas