Įkraunama...
Įkraunama...

Aktų fotosesijos

nu kam kam..nori užfiksuoti savo gražų kūną ir paskui grožėtis fotografijomis.ypač kai kūnas taps ne toks gražus.galima parodyti kam nors. kad irgi pasigrožėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 02 23, 12:48)
Draugas paprase.

Tatai as suprantu, kad turi. Mano draugas dalyvavo parodoje, ruose cikla. Paciai man tokio poreikio niekada nebuvo, todel ir klausiu.

Va man ir idomu, kodel zmogui atsiranda toks poreikis. Kokia tos vizijos ideja, vardan ko?

Galiu paasikinti tik savo motyva, kitu nzn.
As norejau ypatingos dovanos vyrui, ir zinojau, kad jam patiks.
Tiek kad mano nuotraukos yra tokios, kad drasiai galiu palikti ateities kartoms, t.y. grynai nuogo kuno ten ner daug. Viena mano megstamiausiu yra tokia, kur matosi vos ne tik akys, su seseliais suzaista, bet yra be proto erotiska kazkodel ta foto. Mano ideja buvo tokia - kad nebutu viskas atidengta niekas bet ir be to butu erotines. Fotografe mane labai gerai suprato ir igyvendino tai, ko norejau.
Atsakyti
Fotografijų nedariau, nes neturiu tam poreikio. Kur jas dėti? Namie pasikabinti g.gif

Turiu nemažai, pieštų ir tapytų, savo aktų. Studentavimo laikais pozuodavome vienas kitam, meno vardan biggrin.gif . Dabar labai smagu pažiūrėti.
Papildyta:
Jei koks draugas menininkas paprašytų ir tikčiau jo idėjai, mielai smile.gif .
Atsakyti
noreciau jei tureciau tobula figura. labai grazu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Demetra_: 24 vasario 2011 - 23:47
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 02 24, 23:47)
noreciau jei tureciau tobula figura. labai grazu smile.gif

nėra tobulų figūrų, o erotinėje fotosesijoje yra gana daug intymumo, kas dalinai priklauso nuo to, ką menininkas nori užfiksuoti, dažnai tai būna ne vien tik nuogas kūnas...

Atsakyti
jei tureciau puikia figura, tikrai noreciau 4u.gif
Atsakyti
laba.
Norėčiau, bet labai nedrąsu. Dėl konfidencialumo. Sklando daug nemalonių gandų.
Atsakyti
Galvoje jau senokai gyvena sita ideja. Tikiuos greitu laiku ja igyvendinti. smile.gif
Atsakyti
Na siaip, fotografe, gal vertetu pateikti savo darbu galerija, kad klientai turetu galimybe susipazinti. E-meil labai nesaugu siais laikais, ir nelabai rimta, nezinai ant ko "uzsirausi".

Merginos, jums siulau rinktis tik zinomus fotografus, kurie turi savo galerijas internete. Nesigundykite nemokamu "suriu". Kad nebutu veliau problemu, kai jusu aktai pasirodys, kur internete, be jusu zinios.

Beje atkreipkite demesi, kad sio skelbimo autorius prisijunge tik siandiena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 vasario 2012 - 19:05


Atsakant i temos klausima, as visai noreciau tureti savo erotiniu nuotrauku asmeniniam albumui. Ir vyrui patiktu toki albumeli dovanu gauti, tik su salyga, kad fotografuotu moteris biggrin.gif

Ir nesuprantu tu, kurios sako, kad fotografuotusi tik tobula figura turedamos. Nera nieko nuobodziau uz tobula, o geras fotografas bet kokios figuros moteri sugebes taip nufotografuoti, kad ji atrodys graziai.
Atsakyti
Turiu . Patinka . noreciau ir labiau nei erotiskos fotosesijos blush2.gif
Atsakyti
Fotografuotis su rūbais yra normalu, o jau be rūbų - "kam to reikia". Keista logika smile.gif Kai kuriems ir paprastų nuotraukų nereikia. Skirtingi žmonės. Ir tas puiku 4u.gif
Atsakyti