Įkraunama...
Įkraunama...

Aktų fotosesijos

QUOTE(juraga @ 2010 08 06, 12:42)
O man regis, kad tai nėra atsakymas.
Tai tėra pozuotojos tuštybė- savimeilės paglostymas- pernelyg kūno kulto su(si)reikšminimas.

Ir vel griztam prie to pacio-ar savimeiles pasiglostymas yra blogai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 06 rugpjūčio 2010 - 11:51
QUOTE(juraga @ 2010 08 06, 12:42)
O man regis, kad tai nėra atsakymas.
Tai tėra pozuotojos tuštybė- savimeilės paglostymas- pernelyg kūno kulto su(si)reikšminimas.

O cia jau nieko bendro neturi nei su kureju, nei su menu. Tustybes tenkinimas gali buti motyvas fotografuotis. Kaip jau minejau, menininkas/amatininkas objekta pateikia kaip sugeba. Jud darbas, matymas, akta pavercia kuriniu, o ne modelis/objektas.

Tustybes pilna mergina pasirinkusi menininka, isigys puikiius, aktus.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 08 06, 12:50)

Ai, nu, kam ko reikia...
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 08 06, 12:50)

Jei zmogui, kad jis pasijaustu gerai, reikia aktu, kodel gi ne, nematau tame nieko blogo. Nemazai zmoniu uzsako savo, seimos nariu, portretus. Kiekvienam budingas noras isiamzinti, kazka po saves palikti ainiams.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 08 06, 11:37)
Kartais tu matai ne tai,ka sugebejo atskleist menininkas ar amatininkas..Tu matai tai,ka sugebi ar nori matyt..

Teisingai.
Kaip ir kiekvienam meno kuriny, skirtingi zmones izvelgia skirtingus dalykus.
Bet jei matai daugiau, negu tik fizini kuna, jei matai kazkokia perteikta ideja, tada gal cia jau kurinys, o ne siaip amatininko darbas...

QUOTE(Moonte @ 2010 08 06, 11:58)
Jei zmogui, kad jis pasijaustu gerai, reikia aktu, kodel gi ne, nematau tame nieko blogo. Nemazai zmoniu uzsako savo, seimos nariu, portretus. Kiekvienam budingas noras isiamzinti, kazka po saves palikti ainiams.

as panasiai galvoju...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 08 06, 12:48)
Ir ju tarpe yra aktu vertu demesio. Negalvokite, kad tokie zurnalai samdo amatininkus. Is kitos puses, dar priklauso kiek ziurovas pasirenges pamatyti mena, ivertinti ji. Juk nepaslaptis, kad nemzai rasime zmoniu, kurie ziuredami i Apolono, ar Dovydo skulpturas mato tik nuogus vyrus, o ne meno kurinius.

Ranka ant sirdies padejus, as laaaabai retai vartau tokius zurnalus, man sunku vertinti.

Gal ir samdo jie meninkus, bet tai ką jie daro tiems žurnalams yra užsakymai iš vadybininkų pusės su tam tikrais reikalavimais. Tai jau nebus širdies kūryba. Visai kitaip tie fotografai daro sau... Tai galim pamatyti tik tada, jei jam pavyksta gauti pinigų, kažkas paremia, kad jo albumus išleisti, ar eksponuoti kūrybą galerijose...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 06 rugpjūčio 2010 - 12:06
Man atrodo, jei tai yra tikras menininkas, kuriam jo darbas yra jo pasija, jo gyvenimas, jis vistiek nepyskins saltai, tiesiog del to, kad jis taip negali...
Nzn, man taip atrodo.
Paziurekit tas pacias vestuvines nuotraukas, kiek ju yra sausu, supozuotu, kazkokiu "dirbtinu", o yra tokiu "sviecianciu" kazkodel. Nors turinys gi dgmz tas pats g.gif
Atsakyti
Vilnera, galbut pozuojanti moteris nori pamatyti save visokia -esne, nematau nieko blogo, kodel moteris negali dziaugtis savo kunu, pagrazintomis formomis, ar pasitikejimas savimi yra blogai?Juk pozuotojai yra suteikiamas fonas ir t.t.
Atsakyti
Manau motyvu daug gali buti, siaip laikais vienas is ju - mada. Tapo madinga fotografuotis nuogiems: zvaigzdes daro fotosesijas, nescios zvaigzdes daro pilvu fotosesijas, zmones kurie varto zurnalus ir tai mato, irgi uzsimano. Mada...
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 08 06, 13:29)
Sunkiai man sekasi pasakyti, bet
Amatininkas daro komerciją, nes atskiria dvasią nuo kūno. Fiksuoja pusnuogę moterį mechaniškai techniškai spausdamas fotoaparato mygtuką (apšvietimą, išdėstymą erdvėje, retušavimas- tai taip pat galime priskirti cechnikai). Ir tai yra nuogos moters atvaizdas, kuris nieko nereiškia, bet sukelia reakciją, nes atviras nuogumas jaudina (atsiverčiam HM, ar koks ten žurnalas vyrams)- ar tai menas? Mano, manymu tai amatininko komercija, nesvarbu, ką pati pozuotoja ar vartotojas ten įžvelgia.

Palyginimui pasiimkim ir atsiverskim erotinės fotografijos albumą "žiedai tarp žiedų"- ar tai jau kūryba?
Pvz. http://www.google.lt.../...004&bih=581

kuryba
Atsakyti
Sveikutes, na kaip as noreciau pasidaryti tokia fotosesija, na bet mano kunas toli grazu netobulas, nes pilvuka turiu sioki toki g.gif Na aisku kaip itraukiu, tai nieko baisaus biggrin.gif Bet ar galima kazkaip ta maskuoti manau???? Gal kas papasakosi, kaip vyksta visas procesas, na susitarimas, atejimas fotografuotis, ka reikia daryti ir pan blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EGLUCIUKE @ 2010 11 17, 12:29)
Sveikutes, na kaip as noreciau pasidaryti tokia fotosesija, na bet mano kunas toli grazu netobulas, nes pilvuka turiu sioki toki  g.gif  Na aisku kaip itraukiu, tai nieko baisaus biggrin.gif  Bet ar galima kazkaip ta maskuoti manau???? Gal kas papasakosi, kaip vyksta visas procesas, na susitarimas, atejimas fotografuotis, ka reikia daryti ir pan blush2.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kūnas, koks bebūtų, yra kūnas ir jeigu norima jį įamžinti - jokie "pilvukai" tam netrukdo. Mėgstu fotografuoti.
Atsakyti