QUOTE(juraga @ 2010 08 06, 12:29)
Sunkiai man sekasi pasakyti, bet
Amatininkas daro komerciją, nes atskiria dvasią nuo kūno. Fiksuoja pusnuogę moterį mechaniškai techniškai spausdamas fotoaparato mygtuką (apšvietimą, išdėstymą erdvėje, retušavimas- tai taip pat galime priskirti cechnikai). Ir tai yra nuogos moters atvaizdas, kuris nieko nereiškia, bet sukelia reakciją, nes atviras nuogumas jaudina (atsiverčiam HM, ar koks ten žurnalas vyrams)- ar tai menas? Mano, manymu tai amatininko komercija,
nesvarbu, ką pati pozuotoja ten įžvelgia.
Man regis,tai,ka pozuotoja ten izvelgia-ir yra atsakymas i tai,ko verta bet kokia foto..
Menas-ne menas-aktu foto-tos uzsakomosios-tera savimeiles pasiglostymui.. Pamatyt save kitoje sviesoje-grazesne,tobulesne, -esne,nei esu gyvenime..
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2010 08 06, 12:34)
Bet tas amatininkas, atskiriantis ir fiksuojantis tik fizini kuna, taip ir liks amatininku, niekad netaps menininku.
Menas yra tada, kai tu matai ne tik nuoga kuna, fizini - ilgos kojos, grazus papai.
Menas yra tada, kai tu matai ir kuna, bet matai ir kazka daugiau, ta dvasia, ta ideja kuria pagavo ir sugebejo perteikti meninkas.
Kartais tu matai ne tai,ka sugebejo atskleist menininkas ar amatininkas..Tu matai tai,ka sugebi ar nori matyt..